Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioskowi

kac moralny

Polecane posty

Gość wioskowi

mam chlopaka, od 3 miesiecy i zaczelismy niedanwo wspolzyc.... moje poprzedni zwiazek, powazny jak dla mnie, bardzo go kochalam....rozpadl sie, tylko dlatego ze nie mialam wlasnego zdania, dawalam mu dupy codziennie, a czasem pare razy dziennie :/ tewraz, z moim obecnym kochamy sie 1x w tygodniu i za kazdym razem pozniej mam wyrzuty suumienia, kaca morlanego ze kochalismy sie! niby dlaczego? jestesmy razem, a ja po kazdym stosunku obiecuje sobie ze to bedzie ostatni.. co jest ze mna? czyzbym nie byla gotowa na dalsze wspolzycie? ale co jest tego powodem?

Gość z braku seksu
też zrobilam głupote umowilam się zfacetem i po kilku godzinach znajomości poszlam z nim sie kochać Prawie 1,5 miesiąca prawie każdo spotkanie było z seksem nie umialam się opanowac tez mi z tym zle ale co zrobić tak mnie pociągał z nim seks pierwszy raz w zyciu było mi tak dobrze Juz mnie zostawił widocznie mężczyzna nie ceni kobiety co mu daje na zawolanie Nie mam zamiaru plakac nad rozlanym mlekiem ...po prostu stało się i koniec więcej tego nie zrobie

Gość z braku seksu
przestań głupi jesteś jakie kurwy jak ja k.... to Ty chuj jebany

Gość a dlaczego zaraz
Dobry wieczór. :) Czy można się przyłączyc do uroczej pogawędki? :)

Gość z braku seksu
mów co chcesz wisi mi to jak kilo kitu masz prawo myslec mówić i pisac co chcesz a my mamy prawo czuc co czujemy nigdy nie bylam nie jestem i nie będę dziwką ani k... poniał? tepy kutasie

Gość z braku seksu
musisz iśc się napic w gardle Ci wyschły od wulgaryzmow

Gość z braku seksu
a dlaczego zaraz przyłącz się ciekawe co napiszesz

Gość popoludniowe czytanie kafe
bo takie rzeczy to najlepoej robic z mężem a nie z byle kim, no ale jak uwazasz ;) skoro sie nie szanujesz to juz twoje sprawa

Gość tak jest w morde jeża
kurwy jestescie nic wiecej

Gość z braku seksu
popoludniowe czytanie kafe ale ja nie mam męża kochan byłam długo sama i dlatego tak postapilam:( i dlatego mam troche tego moralniaka

Gość z braku seksu
ok przyjelam do wiadomości a rozgrzeszenie dajesz?? kazdy ma prawo zgrzeszyć i je dostac noe nie?:(

Gość masz celulit mózgowy
idż sie leczyć

dobrze prawi, sama sie lecz suko!

Gość z braku seksu
tylko ja nie ma na co się leczyć a Ty masz zjebany mózg

Gość a dlaczego zaraz
Tak nieśmiało wtrącę, ostatnio czytałam bardzo pouczającą książkę, gdzie panienka z wyższych sfer zadała się z mężczyzną z gminu w celu przeżycia ekscytującego doświadczenia. Nie ośmieliłabym się wyjsc poza kafe, ale mniemam, że przebywanie na jednym topiku z osobnikami tak bardzo różniącymi się rejestrem językowym może byc bardzo cennym doświadczeniem dla mnie. Może zaczęłabym bardziej rozumiec młodych ludzi i ich problemy. No cóż, nie będę udzielac nauk moralnych w przeciwieństwie do tychże wspomnianych osobników, ale czyta mi się was z prawdziwą przyjemnością i proszę o jeszcze.

nic kurwa nie rozumiem z tego jebanego belkotu!

Gość z braku seksu
a dlaczego zaraz masz racje sama nie wiem dlaczego az tak dostosowalam się wulgaryzmami do tego człowieka.......................ochyda No coment

Gość a dlaczego zaraz
No to zupelnie jak ja. Chyba muszę coś chlapnąc jednak. Na trzeźwo nie idzie.

Gość a dlaczego zaraz
No cóż, już dawno ludzie odkryli, że w celu właściwego porozumienia się trzeba użyc właściwego rejestru do właściwych osób. ;)

Gość masz moralniaka
bo proprzedni koleś okazał się palantem, dlatego seks kojarzy Ci się z popełnionym błędem i poczuciem że zrobiłaś źle zacznij od tego żeby zamknąć rozdział tamtego związku: było-mineło teraz jest kolejny związek i poprzedni nie ma na niego wpływu musisz sama wiedzieć czy uprawiasz seks bo tego chcesz czy dlatego że czujesz taką presję ze strony faceta gdybyś robiła to bo sama chcesz nie czułabyś z tego powodu jakiś wyrzutów albo robisz to bo boisz się że facet odejdzie stąd niesmak po każdym współżyciu albo nadal winisz się za seks w poprzednim związku i odejście poprzedniego partnera... akurat ta druga opcja to głupi powód do wyrzutów sumienia

Gość z braku seksu
ja nie chlapne ale zycze Ci milego wieczoru zostawiam osobnika samego sobie niech sobie poużywa do woli z wulgaryzmami ..Ojczysta mowo ....

jebac to! z dziwkami nie gadam!

Gość a dlaczego zaraz
Chyba jeszcze troszkę jednak posiedzę tutaj. Albo wejdę później. Na razie podsumowanie. Użyto wielokrotnie słów powszechnie uważanych za obraźliwe, a mianowicie: gówno, szmaty (w odniesieniu do człowieka), dziwko, pierdol się, chuju jebany, kutasie (to druga strona, ale jednak), suko, ścierwo, jebany (w różnych konfiguracjach), kurewstwo ( napisane poprawnie, bez błędu ortograficznego, co mnie zdziwiło, szacuneczek :D ). Wszystkie te słowa nie zawsze użyte zostały we właściwym kontekście, ze względu chyba na silne emocje zaburzające piszącemu obiektywny osąd sytuacji. Chyba jednak zrobię sobie przerwę na piwko teraz. :D

"a dlaczego zaraz" rozpierdalasz mnie :-)

Gość wnioskowi
ojej, ale padlo duzo nie przyjemnych slow. byc moze jest tak jak mowicie czuje presje z jego stroy, ale z tym tez nie do konca, bo umiem powiedziec nie. moze przeszlosc mnie dobija, minelo tyle, a ja wciaz o nim pamietam:(

Gość z braku seksu
ja to zmyslilam:D:D na potrzeby kafeterii:P

Gość do wnioskowi
łał gratuluje ze sama potrafisz wogole tak jawnie przyznac ze dawalas mu tylka na zawolanie tez bylam w takim 'zwiazku' ale wole o tym nie myslec i tez troche sie oszukiwac choc wiem jak bylo wiec mysle ze wszystko ci sie ulozy, skoro potrafisz dojsc do tak konstruktywnych stwierdzen :P:P powodzonka

Gość upupupupu
uppuupupupupup