Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujdzie

Czy bylybyscie z takim facetem?????

Polecane posty

Gość ujdzie

Moj facet po poł roku zwiazku powiedział mi, ze był 3 razy na dziwkach. Troche sie wzburzyłam, ale to bylo kiedys jak jeszcze sie nie znalismy i w ogole... Czy wy zwracacie na to uwage? Przeszkadzaloby wam to w zwiazku?

Gość Doświadczony prawiczek
Niektórzy bywali częściej i o tym nie mówią ! Doceń szczerość wygoń na badania ! nosicielstwo HIV i WZW B

ja bym sie wkurwiła, niewiem czy zostałabym z nim zalezało by to od tego czy mam do niego zaufanie czy nie??nigdy nie miałabym pewnosci czy znowu nie pojdzie

Oczywiście prostytutki w domach publicznych dbają o to by się nie zarazić i robią badania ale licho nie śpi.

Tak, ja też wysłałabym go na badania! Jednak, poza tym, nie robiłabym afery, bo wtedy Cię nie znał, spoko.

Gość ujdzie
dwa razy był na lasce w gumie... to podejrzenia trudno miec i raz byl u dziewczyny z odloty.pl dwa razy seks i laska... Mowicie by robic badania???

Gość oczywiście że
nie przeszkadzałoby mi to jeśli działo się to w przeszłości. Ale powiedziałabym mu, że nie akceptuję tego będąc w związku i koniec. Może trochę bym się obraziła, żeby nie czuł się taki bezkarny. Facet żeby kochać musi cierpieć

Zwracam uwagę że jego np poprzednia dziewczyna mogla sypiać z facetem który jeździł oporowo na dziwki więc ryzyko zawsze istniej nawet jeśli miało się 2 ch. partnerów . Chorych na HIV w Polsce jest stosunkowo mało , ale nie można tej sprawy zaniedbywać może to np być pamiątka z wakacji w Afryce bądź Turcji :O

Gość ujdzie
ja to samo mu powedzialam, ze jak mogl zaplacic. Powiedzial, ze piewrszym razem to bylo sprawdzic jak to jest, drugim by sie upewnic a trzecim ze laska jeszcze ujdzie ale seks jest do bani i juz wicej nie pojdzie... Ufam mu. Na seks na peawno nie pojdzie, ale na laske... ja mu nie chce robic do konca a ona za pare groszy z checia...

Gość Lenka ...
Mnie by przeszkadzało, bo tym zdradza jakim jest facetem ... że kobiety traktuje przedmiotowo itd. Sex traktuje sportowo, a że sport lubi, to pewnie jeszcze wróci do tego ... :O I ogólnie, że jest pozbawiony moralności ... :O Facet dno!

Problemem są takie osoby jak Simon Mol na pewno są też "żeńskie odpowiedniki " czyli dziewczyna baletująca na dyskotekach i wyrywająca facetów by ich zarazić :(

Gość Lenka ...
Co będzie jak będziesz w ciąży zaawansowanej i będziesz nieczynna seksualnie? Ja znam odpowiedz ... :O

Gość ujdzie
a to, ze mial kolezanke do seksu bez zobowizan przez 2 lata jak mam odebrac??? Dziewczyna chyba cos do niego czula, bo byl jej pierwszym a on to z nia byl tak od iprezy do imprezy. Ladowali w lozku i potem znowu jakby nigdy nic zyli sobie dalej. Jka on mial dziewczyne to sie PONOC nie spotykali a jak nie mial i mu sie chcialo to do niej chodzil. A mi teraz powiedzial, ze nawet jak sie rozstaniemy to i tak juz do niej nie pojdzie, bo sobie juz tego nie wyobraza.... Moze wydoroslał?? Nie wiem co on tym myslec....

Gość ujdzie
nie... do ciazy to mi jeszcze daleko...

Gość Lenka ...
ujdzie - a co ma Ci powiedzieć?? :O W dodatku teraz jego głód zaspokajasz, to mu się wydaje, że nie chce ... :O No i z jego moralności wynika, ( wysoka ona nie jest), więc kłamstwo zapewne też nie jest problemem ... :O

Gość i co teraz pewnie mysisz ze
jak ma ciebie to sie zmieni? po co kobiety na wlasne zyczenie pchaja sie w takie zwiazki :O

Gość Lenka ...
ujdzie - dzisiaj daleko, ale jeśli się z nim zwiążesz, to kto wie ... Przecież ciążę możesz zamienić na chorobę, czy wyjazd służbowy, to wszystko jedno ... :O

Gość ja już sama nie wiem
co mi przeszkadza a co nie:( i tak jestem sama:P

Gość Lenka ...
ja też pomyślałabym fujjj ... :O To facet u którego libido jest wyższe niż intelekt i moralność razem.... Zdecydowanie wolę odwrotność ...

Gość ujdzie
ale ile razy bym go nie sprawdzila nigdy nie moge sie niczego przyczepic. Kocha mnie podobno na zabuj (jego przyjaciel przyznał, ze jak ostatnio byl w polsce to P. byl zupelnie inny a teraz poatrzac na niego stweirdzil, ze jest totalnie zakochany). Chyba oprocz tego co robil wczesniej to nie moge sie o nic czepiac. Wybaczyl mi mase moichh odchylkow, ktorych ja np. nigdy bym nei wybaczyla to chyba jest w porzadku, prawda?

Gość ujdzie
ale sadze, ze tak naprawde wiekszosc facetow byla na dziwkach by zaspokoic ciekawosc... To chyba te 3 razy moge mu wybaczyc.

Gość Lenka ...
ujdzie - pewnie, że jest wyciszony, bo ma gdzie się spuszczać i w dodatku nie musi na to harać ... :P

Gość Lenka ...
ujdzie - tyle razy zaspokajał ciekawość?????? Ojj co za ciekawy człowiek ... :P

Gość ujdzie
lenka- no widze , ze ty masz jakies nadzwyczaj idiotyczne spojrzenie na ta sprawe skoro ja pisze, ze moj facet mnie kocha i mi to okazuje a mam tylko watpliwosci co do dziwek a Ty piszesz, ze ma gdzie sie spuszcaac. Skoro Ty robisz pojemnik na sperme ze swojej cipy to nie znaczy, ze kazda kobieta tak robi.

Gość ujdzie
ja uwazam, ze 3 razy to nie wiele i im dluzej czytam co tu niektorzy pisza tym bardziej dochodze do wniosku, ze to prawda co mowia, ze duzo ludzi na forach to znudzeni swoim zyciem zlosliwcy lub zakompleksieni desperaci. Oczywiscie nie mowie, ze kazdy, ale niektorzy... Porażka!

Gość Lenka ...
ujdzie - skoro tak piszesz, to chyba muszę Ci wierzyć, bo w końcu Ty ze swoim misiem wiecie o tym najlepiej ... :P

Gość Lenka ...
ujdzie - fakt swój swego zawsze znajdzie ... to nie przypadek, że jest akurat z Tobą, (jak wszystko w życiu) ... Zapytaj go dlaczego tak niewiele razy korzystał z dziwek??? :P Może dofinansuj go? :P