Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujdzie

Czy bylybyscie z takim facetem?????

Polecane posty

Gość lenka ma moralność
pani Dulskiej.Gdzie ty żyjesz kobieto, w zgromadzeniu sióstr elżbietanek ??

Gość Lenka ...
Czytałaś chociaż "Moralność pani Dulskiej"? Bo mam wrażenie, że nie ... :O

Gość ale z Ciebie idiotka
zupełnie nie myślisz mnie gdyby facet poinformował że był u dziwek to pierwsza rzecz o którą bym spytała czy badał się po fakcie...lub chociażby czy przebadał się zaczął współżyć z Tobą.... odpowiedz na to pytanie świadczyłaby o poziomie intelektualnym gościa i o odpowiedzialnym podejściu do tych spraw jełśi koleś nawet nie pomyślał by się przebadać to sorry, wniosek jest prosty nawet nie zadał trudu by przekonać się czy Cię czymś nie zarazi piszecie o HIV i żółtaczce....jest wiele innych paskudnych chorób które nieleczone mogą kobiecie zrobić niezłe "kuku" no chyba że ktoś chce sobie latami chodować nieleczone infekcje powodujące nadżerki i bezpłodność.... co do wrodzonej ciekawośći: owszem mogę zrozumieć że prawiczek z ciekawości moze wybrać się do dziwki....ale gdy potem zalicza kolejne wizyty w agencji...to po prostu świadczy o nim i jego podejściu do seksu...

Gość Lenka ...
ale z Ciebie idiotka- od razu widać, że jednak myślący też się zdarzają ... :) Autorka jeszcze stwierdza, że niewiele razy ... Może zadowoliłaby ją odpowiedz ... 30 razy? :P