Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabakierkaaa

Pytanie do mezczyzn- czego oczekujecie od dziewczyny?

Polecane posty

Gość Tabakierkaaa

Jaka powinna byc no wlasnie...zebyscie jej nie olali?

Gość ja mam 24 lata i tez jestem
powinna dawać dupy regularnie i obciągać z połykiem, zresztą zaraz się dowiesz wszystkiego:classic_cool:

Gość Tabakierkaaa
Ja mam 24 lata- powinna dawac dupy regularnie...? w jakim ty wieku zyjesz chlopaczku.A tak w ogole to bylo pytanie do mezczyzn nie do maloletnich gnojkow. Piekna porzadna i wierna- co to zn. porzadna...? wiernosc to chyba normalne jesli zwiazek ma funkcjonowac i chyba odnosi sie to do dwojga partnerow.

Gość Essen
Przede wszystkim szczerości i prawdomówności

Gość Tabakierkaaa
Bomblondyn- ech wy za bardzo sie koncentrujecie na seksie. Ok to jest wazne. Osobiscie uwazam ze to jest podstawa zwiazku. Ale nie tylko on trzyma zwiazek wiec co...?

Gość Tabakierkaaa
Ja bylam taka- szczera, prawdomowna, lojalna, dobra w lozku a on i tak sobie poszedl...

Gość ja mam 24 lata i tez jestem
jestem kobietą:O Otrzymałaś już odpowiedź- albo dziewica albo nie dziewica, albo na wyłączność, albo zawsze chętna, ale widać nie umiesz jej zaakceptować. Prawda jest taka, że można być najbardziej wredną suka, jeśli tylko spełnisz oczekiwania w łóżku, i tak facet nie powie ci "do widzenia"😴

temu co napisał pod spodem kurwiarz , wyjaśniam, że nigdy nie miałem do czynienia z takimi paniami i pierwszej i drugiej żonie jestem bezgranicznie wierny.

Gość Tabakierkaaa
Ja mam 24 lata- no nie wiem. Mysle ze seks jest bardzo wazny, ja go uwielbiam i uwielbiam tez eksperymentowac. Ale chyba nie jestem wredna suka. I to byl problem. A faceci chyba lubia wredne suki zauwazylam.

Gość Essen
Widocznie w waszym związku to on był łgarzem

Jeśli miałbym się wypowiedzieć odnośnie wyglądu, to szczupła, płaski brzuch, ciepłe spojrzenie, zadbana i kobieca. Co do charakteru to przede wszystkim sympatyczna, miła, może być małomówna chociaż wole dziewczyny, które są wygadane. Najważniejsze jest chyba, kiedy od drugiej osoby czujemy dozę tajemniczości, z jednej strony intryguje i nie daje mi spać, ale z drugiej nie można jej nic zarzucić. Może być również materialistką, bo sam trochę jestem. Powiem również coś, co pewnie jest standardem, będąc w związku oczekuje się wierności i szczerości (co do szczerości, to wolę chyba prawdomówność, nie musi mi mówić wszystkiego sama z siebie, ale jeśli zapytam wolałbym najgorszą prawdę niż kłamstwo). Nie lubię kilometrowych tipsów i pustych laleczek, które boją się wybrudzić rączki.

Gość Tabakierkaaa
Kenniks- dzieki za normalna wypowiedz(: Wiec zdaje mi sie ze wy nielubicie niesmialych dziewczyn. Ja jestem troche niesmiala- z reguly tylko jak jest wiecej osob ale jak jestem z facetem sam na sam to mi mija. Masz racje ze kazdy lubi co innego ale powinien przeciez byc jakis standard nie wiem juz sama...

Tabakierkaaa, nie oszukujmy się, jeśli chodzi o pierwsze wrażenie to chyba nie ma osoby, która nie spojrzy na wygląd... Oczywiście racją jest, że każdemu podoba się co innego i gusta są różne. Co do mnie, jeśli mam kontakt z nową osobą, to jak napisałem małomówność, nieśmiałość też może być ciekawa i intrygująca:) Bo chyba każdy facet mając do czynienia z taką kobietą, potrafi przejąć kontrolę, prowadzić dialog i trochę pociągnąć za język, przy jednoczesnym rozluźnieniu drugiej osoby. Pytasz co jest ważne w związku? Chyba jeszcze akceptacja wad partnerów... Wiadomo, że nie ma ludzi idealnych, każdy ma jakieś wady, ale pozostając w bliższej relacji z daną osobą powinniśmy czuć się wygodnie, bezpiecznie. Co jest ważne w związku? Rozmowa i wspólne rozwiązywanie problemów - bo one zawsze się pojawią. Jednak nie chodzi o to, żeby przemilczeć pół roku, a potem nagle stwierdzić, że nam coś nie pasuje. Sprawy należy rozwiązywać aktualnie i w miarę bieżąco;)