koza200268 0 Napisano Marzec 21, 2009 .4dni temu powinnam dostac okresu ale sie nie pojawił wiec dzis zrobiłam test,negatywny,ale co mnie martwi mam bóle brzucha jak na okres ale nie cały czas,jest to chwilowy ból ale identyczny jak przed okresem.Żyły na piersiach zrobiły sie bardzo widoczne i z dnia na dzien jest ich coraz wiecej.Zawsze przed okresem miałam sucho a teraz mam białe upławy.Co mam myslec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliolada22 Napisano Marzec 21, 2009 nie martw sie ja mam podobnie ale okres powinnam dostac 2 dni temu i tez nie mam ... ale mialam duzo stresów ostatnio wiec moze dlatego mi sie opóźnia .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza200268 0 Napisano Marzec 21, 2009 raczej nie dlatego mnie to dziwi.A coz tymi żyłami na piersiach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliolada22 Napisano Marzec 21, 2009 hmmm , mi czasem tez takie zyły wychodza na piersiach jak sa nabrzmiałe przed okresem , skoro test negatywny to nie jestes w ciazy !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thc zrob Napisano Marzec 21, 2009 a nie jakies tam testy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza200268 0 Napisano Marzec 21, 2009 ale ja nigdy nie miałam takiego problemu a żyły tez mi sie to pojawiły pierwszy raz.A co upławami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza200268 0 Napisano Marzec 21, 2009 czy mogl sie test mylic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thc zrob Napisano Marzec 21, 2009 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maliolada22 Napisano Marzec 21, 2009 robiłaś test rano ????? pierwszy mocz? test sie niepomylił napewno , a ta wydzielina o n iczym nieswiadczy , moze to być wskazówką ze jestes juz po owulacjii , bo tak jest ze biala wydzielina jest juz po jajeczkowaniu , moim zdaniem nie masz sie co bać !!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza200268 0 Napisano Marzec 21, 2009 dzieki wielkie.W srode mam wizyte u ginekologa czy tak wczesna ciąze bedzie mógł zobaczyc na usg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza200268 0 Napisano Marzec 21, 2009 tak test rano poranny mocz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thc zrob Napisano Marzec 21, 2009 nie, na usg nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza200268 0 Napisano Marzec 21, 2009 OK DZIEKUJE BARDZO ZA POMOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach