Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 42

Czy można zdobyć faceta zajętego?

Polecane posty

Gość a ja mam 43 i jestem baba
fghghgfhgfgh :-) skacz po babnie,bo stara a głupia :-)

"Wiem, że facet ma żonę, dziecko, ja zawsze wyznawałam najwyższe wartości moralne, a jednak od dwóch lat ciągle o nim myślę" - wytlumacz, prosze, o co w tym chodzi? skoro to ma byc tylko znajomosc, to czemu wspominasz o zasadach moralnych?

nie no,nie da się tego czytać :)...czy nie widzisz że poświęcasz swój czas na fantasmagorie o facecie który jest poza Twoim dostępem?...i przestań mówić o tylko przyjaźni bo nikogo nie oszukasz,a jeśli twierdzisz że wszyscy się mylą bo nie czują jak Ty to jesteś w błędzie-bo właśnie te stanowcze komentarze biorą się z wiedzy o Twoich odczuciach...i nikt Ciebie na stosie nie pali -sama się na nim spalisz,na wlasne życzenie zresztą

Gość kobieta 42
do fghghgfhgfgh dzięki za normalne potraktowanie tematu. Dwa lata temu miałam z nim do czynienia, widziałam jak na mnie patrzył, wiem że zwracał na mnie uwagę, był bardzo miły.

Gość bababababababa
to chyba jednak prowokacja :) 30 postów bojkotujących jej postawę a ona dalej swoje, przecież to niemożliwe :P

Gość fghghgfhgfgh
Dziwią mnie te wszystkie wypowiedzi pełne krytyki. Gdyby napisała o tym jakaś 20-latka, to pewnie inaczej by się forumowicze wypowiadali. Dziecinada.

Gość 35 latka
Radzilabym dac sobie spokoj bo mozesz wywolac wilka z lasu i skrzywdzic kilka niewinnych osob.Pozatym nie sadzis ze facet 34 letni bedzie chcial spojrzec na 42 latke?:))Im to sie marza juz teraz mlodsze 2- - 22 latki a nie....42 latki...sorry...ale taka prawda

Gość fghghgfhgfgh
Wątpię czy to prowokacja. Kobieta szuka porady i tyle. Zadała proste pytanie a tu jej same kłody pod nogi rzucają.

fghghgfhgfgh-bo 20 latce mozna wybaczyc takie głupoty,ale jak 42 latka jest taka głupia :-)

wypowiadaliby sie tak samo - jest tu pelno tematow tego typu. najlepszy przyklad - jest zonaty, ale chce zeby byl moj. "widziałam jak na mnie patrzył" - a moze ci sie tylko tak wydawalo? nie znasz jego mysli.

Gość ellllllllla
Kobieto zajmij się sobą a nie uganiasz się za facetem, w dodatku zajętym...... i dziwić się że tyle związków się rozpada..... jak można być taką egoistką!!!!!!!!

35 latka :-) i facet 20 letrni spojrzy na 42 latke ,ale tylko w sensie seksualnym ;-)

Gość kobieta 42
Nigdy bym nie zrobiła nic, by wkraczać w jego małżeństwo. Owszem podoba mi się jako mężczyzna, ale proszę nie oceniajcie mnie tak. Nawet jeśli ktoś się komuś podoba, to nie znaczy że znajomość ma zaprowadzić do łóżka, zdrady. Ja mam tylko wielkie pragnienie poznania tego człowieka bliżej.

kobieta 42- Ty naparwde jestes taka głupia,czy moze sie nudzisz i prowokujesz ;-) W Twoim wieku chcesz poznac człowieka i co,zaprzyjaźnic sie z młodszym;)

Gość fghghgfhgfgh
Dla autorki: radzę zmienić forum bo tu cię zaraz zlinczują.

"Ja mam tylko wielkie pragnienie poznania tego człowieka bliżej" - najtrudniejszy pierwszy krok. potem to juz rownia pochyla. nie rob z nas debili, prosze :-o juz sie wycofujesz.

DO KOBIETY 42 idź do żony tego faceta i powiedz jej wszystko to co tu mówisz, ona zna go lepiej niż ty więc na pewno ci poradzi co masz zrobic a przy okazji na pewno sie obie zaprzyjaźnicie

fghghgfhgfgh-nikt nie chce nikogo linczowac,kjak cos,to tylko wysmieja :-)

nie kumam-doskonale wychwytujesz zaprzeczenia w wypowiedziach autorki...a jej wypowiedzi świadczą o tym że nie ma mowy o przyjaźni tylko,a jeśli nie to...szkoda czasu i energii,a co jeszcze bardziej przykre...będzie musiala się chyba sama przekonać na własnym błędzie ,że zajęty facet to niedostępny facet

do fghghgfhgfgh - kazdy normalny czlowiek odpowie tak samo: szukaj wsrod wolnych a od zonatego trzymaj lapki z daleka.

Gość kobieta 42
do 35 latka nie zawsze tak jest , że mężczyzna 34 letni interesuje się młodymi dziewczynami. Ja wyglądam bardzo dobrze jak na swój wiek, ale to szczegół. Chodzi o coś więcej, czuję że mnie z tym mężczyzną łączy jedność dusz. Tego nie da się opisać słowami, to jest coś transcendentnego, wykraczającego poza rozum. Jak się z nim spotkać, jak doprowadzić do bliższego kontaktu?

" Tego nie da się opisać słowami, to jest coś transcendentnego, wykraczającego poza rozum" - faktycznie. tobie rozum zupelnie odebralo :-o prowo. nie mozna byc AZ TAK glupim.

kobieta 42--:-) chyba naparwde sie nabijas zi piszesz takei brednie jak te o bliskosci dusz :-) no bo nie wierze,ze zCiebie taka z aprzseproszeniem pokręcona baba :-)

a przyziemnie: raz w rynne i dwa razy w parapet. ewentualnie znaki dymne. powinno zadzialac. :classic_cool:

Gość a ja popieram autorkę
A ja wspieram autorkę w swoich pragnieniach, chce być szczęśliwa i nie ma w tym nic złego. Wyskocz gdzieś z nim na kawę :-)

grrrrrr... buachacha 2*25 rewelacyjne ujęcie :D Bingo. Dokładnie idź do żony i zapytaj jak:D:D:D Swoją drogą musisz autorko topiku bardzi siebie samej nie lubić, nie akceptować. Przykre to.