Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam_mam

czy są tu mamy z okolic Kraśnika w lubelskiem?

Polecane posty

Gość k_Trina
ale tu duzo mam a tego krasnika

dawno mnie tu nie było... uuu widze, ze temat sie nie klei, może zapodaj autorko jakiś konkretny temat, na który można by popisać :) Ja w ciązy chodzilam do Chomy, rodziłam w Kraśniku, nie było tak żle

no coś mało tu mam z Kraśnika i okolic :O nawet te co wczoraj były już nie piszą :O

Gość szukam_mam
zakładając topik byłam ciekawa czy dużo mam z okolicy korzysta z kafe bo przecież samych mam jest mnóstwo. avero a ty gdzie do lekarza chodzisz/chodziłaś? wiecie coś o tym Michalaku?

Gość szukam_mam
ja rodziłam w Lublinie na Lubartowskiej. O Kraśniku nasłuchałam się tyle opinii, że nie chciałam o nim slyszeć. Koleżanki bardzo mnie zniechęcały, ale były też takie, które nie narzekały. Ja chciałam być spokojniejsza bo wydawało mi się że w Lublinie jest lepszy sprzęt i więcej specjalistów na wypadek gdyby się coś złego działo. Chociaż w planach miało być na Jaczewskiego, odesłali mnie bo było przepełnienie, ale jestem zadowolona bo super trafiłam. Na porodówce przez cały mój poród nie było nikogo więc mąż mógł być ze mną od początku do końca, a ja miałam lekarza i położną tylko dla siebie, a jak już urodziłam to dopiero zaczęły się zjeżdżać ciężarówki i mieli urwanie głowy. A kojarzycie takiego lekarza Sokołowskiego? Taki młody, chyba pracuje w szpitalu na Fabrycznym.

Gość uppppppppppppp
pppppppppppppppppppppppp

Gość szukam_mam
widzę że ktoś podnosi topik, więc chociaż takie zaineresowanie

Gość szukam_mam
halo?