Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 koolokoo

bedzie jeszcze zima?

Polecane posty

Go艣膰 koolokoo

nie lubie lata :O a w zimie mozna swoje grube cielsko za plaszczem schowac ;) kiedy bedzie juz cieplo??? nie mam fajnych ciuchow na lato 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anna wanna
to se kup,dziadu

Udost臋pnij ten post

kolko, to idziemy na zakupy :D ja tez nie lubie lata, mecze sie w upaly, zle sie wtedy czuje, glowa mnie boli i tak dalej... a w zime to przynajmniej... rze艣ko... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna wanna
zaraz na pewno bedzie nudzic,ze nie ma kasy:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale poj
napewno zima pozostanie z nami jeszcze przynajmniej 2 miesi膮ce - wiem to od znajomej wr贸zki, kt贸ra wyjawi艂a mi t臋 wspania艂膮 prawd臋, gdy j膮 odwiedzia艂am w zak艂adzie dla takich specjalnych osobisto艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koolokoo
no. oszczedze na frytach :classic_cool: wiec bezie na ciuchy. co nie zmienia faktu ze nie lubie krotkich rekawkow i ogolnie spodni przyklejajacych sie do tylka :O ile jeszcze mozna chodzic w zimowym plaszczu?? nie wiem czy to prawda ale 2 kwietnia ma byc...18 stopni 馃槶 ku rwa :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna wanna
sadze,ze w wolnym kraju mozna robic co sie chce:D.Jezeli lubisz chodzic w plaszczu latem,to nie ma problemu:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koolokoo
jest tu jaka艣 pogodynka? chce dlugoterminowa - sprawdzona pogode. musze na diete przejsc :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pogodynka oznajmia
ze nigdy juz nie bedzie lata,wsztstkie kluchy beda mogly byc opatulone w potezne plaszczyska,ciagle bedzie wialo i rzuacalo.....zabami:P

Udost臋pnij ten post