Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koolokoo

bedzie jeszcze zima?

Polecane posty

Gość koolokoo

nie lubie lata :O a w zimie mozna swoje grube cielsko za plaszczem schowac ;) kiedy bedzie juz cieplo??? nie mam fajnych ciuchow na lato 😭

Gość anna wanna
to se kup,dziadu

kolko, to idziemy na zakupy :D ja tez nie lubie lata, mecze sie w upaly, zle sie wtedy czuje, glowa mnie boli i tak dalej... a w zime to przynajmniej... rześko... :)

Gość anna wanna
zaraz na pewno bedzie nudzic,ze nie ma kasy:P

Gość ale poj
napewno zima pozostanie z nami jeszcze przynajmniej 2 miesiące - wiem to od znajomej wrózki, która wyjawiła mi tę wspaniałą prawdę, gdy ją odwiedziałam w zakładzie dla takich specjalnych osobistości :)

Gość koolokoo
no. oszczedze na frytach :classic_cool: wiec bezie na ciuchy. co nie zmienia faktu ze nie lubie krotkich rekawkow i ogolnie spodni przyklejajacych sie do tylka :O ile jeszcze mozna chodzic w zimowym plaszczu?? nie wiem czy to prawda ale 2 kwietnia ma byc...18 stopni 😭 ku rwa :O

Gość anna wanna
sadze,ze w wolnym kraju mozna robic co sie chce:D.Jezeli lubisz chodzic w plaszczu latem,to nie ma problemu:P

Gość koolokoo
jest tu jakaś pogodynka? chce dlugoterminowa - sprawdzona pogode. musze na diete przejsc :O

Gość pogodynka oznajmia
ze nigdy juz nie bedzie lata,wsztstkie kluchy beda mogly byc opatulone w potezne plaszczyska,ciagle bedzie wialo i rzuacalo.....zabami:P