Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klon steva mcquena

kłoda w łóżku - jak delikatnie zwrocic uwage?

Polecane posty

Gość słynna anna
kiwnę gdy będzie MOJA kolej! dopierdalam ja tam lubie Twoja bezprośredniość D: dla mnie nieludzkie jest nie to ze partnerka pautora tematu jest nieozywiona, ale zezamiast z nami z nią o tym nie gada to je patology!

Gość słynna anna
wlaśnie moze znalazł jej punkcik gie i ona odlatuje wiruje jej w główce i zapomina o nim..............

Gość słynna anna
spox pijem kawe witout sugar, cukiereczku :P wal prosto z mostu bylebyś ściany nie zabruzgał hie hie hie ochydna jestem wiem :D

Gość klon steva mcquena
autor z nia rozmawia:) ale nie przyniosło to efektu, tutaj chciał się tylko dowiedzieć jak jak do niej dotrzeć tak żeby nie urazić swej niewiasty;)

Gość słynna anna
najlepiej wprost jak sie obrazi to nie kocha a mężczyźni ranią bo drwa rąbią :D

Gość klon steva mcquena
ehh, sorki że trochę nieskładnie ale % robią swoje

Gość słynna anna
zaproponuj jej sex oralny twoj penis w jej ustach i bedzie musiala cos z tym zrobić ;)

Gość słynna anna
najprostsze bo wy nieskomplikowani jesteście ;)

Gość klon steva mcquena
czy fajny to nie mi oceniac;) ale dzieki:) seks oralny jest narazie tylko z mojej strony, rozmawialiśmy o tym i ona nie jest jeszcze gotowa:( z całowaniem tez jest tak ze całuje ja po całym ciele przy grze wstępnej albo pieszczotach, przy pieszczotach troche tez mnie caluje po ciele ale jak mamy sie kochać mogę o tym zapomnieć

Gość słynna anna
gadaj o tym uparcie ze chcesz i domagasz się loda spróbuj pobudzać ją palcami jak bedzie podniecona to popros ja o spróbowanie a przede wszystkim rozmawiaj z nią normalnie, powiedz wprost ja bym się nie obraziła moze boi się wytrysku, z opisu wyglada na niesmiałą trzeba ją trochę ośmielic - masz zadanie: znajdz jej Gie punkt :D

Gość słynna anna
dopierdalam gdy się chce to sie nauczy :D ale potrzeba dużo dużo ćwiczeń i w moim odczuciu szczerej ! rozmowy czasem nawet niedelikatnej ale prawdziwej

Gość słynna anna
a znalezienie Gie nie trudne? :D ciezko jest byc w związku dużo starań wymaga boli szczeka bola palce ;) ale to mistrzostwo zrobic tak,zeby od orgazmu dziewczynie aż wirowało w głowie......... tylko RAZ miałam takiego faceta dopierdalam umiesz tak zrobiić???????? :D

Gość klon steva mcquena
idę spać:) jeszcze raz dzięki za komentarze

Gość słynna anna
to zdradź jaką sztuczkę ja może Tobie też jakoś się odwdzięczę możesz wybrać - dla kobiety czy dla mężczyzny chyba ze to zbyt intymne dla Ciebie? nie każę proszę, proponuję

Gość klon steva mcquena
Spędziliśmy cala niedziele na rozmowach o naszych potrzebach i kochając sie, okazało się ze zachowywała sie tak ponieważ po prostu sie wstydziła. Podczas seks dawałem jej delikatne wskazówki co chciałbym żeby robiła i muszę przyznać ze poczyniliśmy pewne postępy ale jeszcze długa droga przed nami:)

Gość UwagaOdFaceta
Dluga droga, tak. Ja tak mialem i myslalem ze sie poprawy, nie moge Ci powiedzic ze w twoim wypadku nie bedzie lepiej, ale uwazaj z ta sytuacja, dlugo zastanow sie n.p. jak bedziesz myslal o slubie i jak seks jest wazny dla Ciebie i naturalnie jestes zrelaksowany (nie mysle ze tu chodzi o doswiadczenie czy liczba partnerow) a ona nie, to moze byc gorzej po slubie, badz pewny ze jestescie dopasowani.

Gość Badylarz
Witam. Mam ten sam problem. Też natrafiłem na aseksualną kłodę, której wystarczy "raz na rok". Sex? Masakra... Zawsze w tym samym pokoju, zawsze na tym samym łóżku, zawsze w tym samym miejscu na łóżku, zawsze w tej samej pozycji. No comments. Wielokrotne, delikatne próby uświadomienia żonce, że "można inaczej" spełzły na niczym. Mało tego. Usłyszałem, że robimy "to" tak. bo... JEJ TAK WYGODNIE. Cóż, ja już się nie liczę... Odnośnie jazdy na "ręcznym" - żonka wie o tym doskonale i jej to na rękę, bo nie musi się mną zajmować. A przed ślubem było inaczej. Gdybym mógł cofnąć czas...

Gość taki jeden koles
hieh jak kobieta kłoda w łóżku to facet musi kombinowac jak grzeczniej jej zwrucić uwagę ,a jak facet niedoświadczony to go najlepiej zbesztać i obśmiać - paranoja

Gość no bo co to za filozofia
chooja wsadzic? :/

Gość AnnaMarie
co mam zrobic, wydaje mi się ze zrobilam wszytsko, ze ciagle robię wszytstko, czego on pragnie nie leże jak kloda - gdy sie kochamy, glaszcze go i caluje... ubieram sie w seksowną bieliznę robię mu niespodzianki nie odmawiam mu seksu a on wyskakuje mi od jakiegoś czasu z hasłami - bym przejęla inicjatywe... jak mam to zrobic skoro wg mnie juz to zrobilam ? ;/

Gość kobietapewnegomezczyzny
moze chodzi mu o bardziej wyuzdane rzeczy np, zebys od poczatku do konca to Ty byla ta aktywna stroną. ja mam ten sam problem, nie wiem jakprzejac inicjatywe????? calujemy sie,zaczynamy sie piescic a wkoncu kochamy. ja mam opory przed byciem taka "wyuzdana" byc aktywna strona od pierwszej minuty...

Gość AnnaMarie
jak mogę byc cały czas aktywna, zwlaszcza gdy kochamy się dlugo? nie mam tyle sily by ciągle np na jeźdźca szybko go zasppokajać, bo się zwyczajnie męczę. poza tym on sam po jakimś czasie zaczyna błądzić rękami po moim ciele, dotykać i "zaczynac przejmować inicjatywę" ... a pozniej ... po wszytskim mowi mi bym moze ja wreszcie zaczęła przejmować inicjatywę, bo to on robi w lozku większosc... czuje sie cholernie niedoceniona na prawde się dla niego staram, ubieram w seksowne stroje, lubię seks... spytalam go wprost jak mam przejąc inicjatywę wg niego, a on ze nie potrafi mi na to pytanie odpowiedzieć, bo ja sama mam wymyślić. ;/ boli mnie to... czuje sie z tym źle i potrafi mi to zepsuc nawet najlepszy seks...

Gość kobietapewnegomezczyzny
rozumiem Cię. mezczyzni maja czasem wyuzdane fantazje... mnie tez bylo by przykro. Moze poprostu hm: zainicjuj seks w malo spodziewanym dla niego momencie - zaskocz go - zuc na łózko zacznij rozbierac całować .. ja to wlasnie planuje tez zrobic :)

Gość AnnaMarie
wiesz co, ja to robię często, czasami mam wrazenie ze mam ochotę na seks częściej niż on - i że jestem w tych kwestach hmm jakby to nazwać - odważniejsza - np nie mam oporów pzred seksem w dziwnych miejscach i go inicjuję, co jemu bardzo się podoba. Czasami zastanawiam sie - moze on z braku probemow seksualnych ze mna - ma piekna dziewczynę, zawsze chetną - moze pzrez to narzeka, wymyslając coraz to nowe wymagania, z "nudow"... moze powinnam mu odmowic pare razy, moze powinnam dac mu sie bardziej starac o mnie?

Gość piletaa
Ja jestem bardzo namiętną kobietą ,czułą, gorącą, zawsze słyszałam że jestem super kochanką a przez rok byłam z facetem i byłam martwa w łózku, kłoda po prostu, koleś mnie w ogóle nie podniecał, był inteligentny i dałam się nabrać bo w ogóle nie był inteligentny w łóżku, miał jakieś ociężałe ciało jak wieloryb, nie potrafił całować, załuję że z nim byłam ,seks z nim to katorga, cieszę się że nic z tego nie wyszło, bo zabił mój temperamant

moze trzeba go bylo podlaczyc do pradu?? :D:D:D moze mial zwykle baterie,a trzeba bylo wymienic na duracell :D:D:D

Gość rude to wredne
- czemu leżysz jak kłoda?? - bo rąbiesz jak dzięcioł ;) i wszystko w tym temacie... :P