Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiek_asiek

Jak zerwać?

Polecane posty

Poznalismy sie przez internet. Mieszkaliśmy po dwóch różnych krańcach Polski. Po roku czasu on przyjechał do mnie i niemalże od razu zaczęlismy ze sobą chodzić. Musieliśmy jednak wrócić do swoich miast, więc spotykalismy się raz na miesiąc - on przyjeżdżał do mnie, ja do niego - i tak przez 3 miesiące. W końcu zamieszkaliśmy razem z jego rodziną. po 4 miesiącach wyjechaliśmy do Anglii. Przy czym on od kąd się poznaliśmy mówił mi o planach wyjazdu do Anglii a ja nie chciałam. Ale trudna sytuacja w mojej rodzinie skłoniła mnie do takiego wyjazdu - powiedziałam sobie-spróbuję. Teraz jesteśmy już ze sobą ponad 3 lata. Nadal w Anglii. On ma swoje plany których nigdy nie zmieni i nie ważne, że ja bym chciała inaczej. Poza tym jest dla mnie za spokojny, za cichy. Wiele razy próbowałam już się z nim rfozstać ale za każdym razem widziałam jego twarz, czerwone oczy i uginałam sie. Wiem, że on chce być ze mną. Ale mi jest strasznie ciężko być z facetem, który najchętniej to cały dzień by siedział w domu, oglądając filmy lub grając w gry i sklejając modele.

Gość fghghgfhgfgh
Czy cię nie pojebało ?! Ile to razy ten temat założysz ? Myśl i podejmuj decyzje sama !

To, że jesteś nie widoczny i nie słyszalny, nie oznacza, że nie obowiązuje Cię kultura. Przykro mi, że tacy jak Ty się tu pojawiają.