Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasika79

okres czy plamienie??

Polecane posty

Pytanko dzis dostałam @ i okazało sie ze to 50 dzien cyklu (jakos mi sie pomieszały dni byłam pewna ze dostane pod koniec miesiąca a powinnam dostac 1 marca a tu dzis 21 i moje wielkie zdziwienie) wczesniej jakies 3 tygodnie temu miałam okropne zawroty głowy i sie wszyscyzartowali ze pewnie w ciązy jestem zaczełam sie teraz zastanwiac czy to okres czy jakies plamienia bo przeciez moge byc w ciązy - zawsze mialam okres regularny mój niepokój jest spory tym bardziej ze moja psiapsiółka w tamtym tygodniu poroniła i jakos mysli ida w tym kierunku czuje sie ok choc boli bardziej niz zwykle ale do wytrzymania czy pomimo plamien mozna zrobic test czy wynik bedzie wiarygodny??

Gość jeśli byłabys
w ciąży - uznając , że teraz to plamienie- test mozesz zrobić. Okres może od czasu do czasu byc nieregularny. Dlateo nie stresuj sie za specjalnie :)

dzieki podchodze do tego racjonalnie ale po poronieniu kolezanki jakos ciezko odciągna takie mysli od siebie zawsze miałam okres regularny ale zawsze moze sie cos pomieszac w organizmie szkoda ze jutro niedziela i w okolicy apteki pozamykane ale w pon chyba test zrobie dla swietego spokoju