Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KJLKJLK

CO SADZICIE O PREZERWATYWACH

Polecane posty

Gość KJLKJLK

ROSETEX? Moj facet takich uzywa a ja sie troche boje co di ich bezpieczenstwa

Gość szparek
Fajne gumy, najlepsze są te z wypustkami o bezpieczeństwo możesz być spokojna.

Gość prrrruuuuuuuu
gumki dla tanich dziwek spod ulicy. Jak juz chcesz sie pieprzyc to przynajmniej zainwestuj w porzadne gumki. Tu ryzykujesz ciaza i na tym sie nie oszczedza.

Gość prrrruuuuuuuu
spod latarni mialo byc:P

Gość Tomaszekk
No dokładnie gumki są tylko gdy się bzyka mało znane dziewczyny by się hiv-em nie zarazić. Dlatego lepiej poznać lepiej dziewczynę zaprosić na testy i potem bzykanko do woli już bez gumek.

Gość Kocyk
potem bzykanko do woli już bez gumek W pewnych kręgach istnieje też coś takiego jak ciąża,nie wiem jak tam u Ciebie.Nie każda panna marzy o faszerowaniu się hormonami.

Gość MARTItarczynka
Seks w prezerwatywie to jak spacer po plzy w skafandrze!!

Gość fdgdfhfjfd
ja uzywalem roznych gumek i z durexa byly najlepsze ale zrazilem sie do nich jak zaliczylem wpadke bo byla peknieta, nawet nic nie bylo widac... jak brac to tylko tabsy :D:D:D:D taniej wychodzi i o wiele przyjemniej:D:D

Gość MARTItarczynka
hehe ogólnie w ciążę nie zachodzi się tak łatwo, trzeba mic niefart hehe zeby trafic na te trzy dni zwiekszonego ryzyka w miesiacu

Gość woleBez
po co wam prezerwatywy najlepiej jest bez

Ja u wzażam, że seks w prezerwatywie to jak jedzenie lizaka w papierku. Ale z drugiej strony jeżelimało znamy partnera, albo tez partnerk anie chce stosować innego rodzaju antykoncepcji to prezerwatywa jest w tym przypadku najbardzije adekwatna. A teraz wracając do firm produkujących prezerwatywy ROSETEX są jednymi z lepszych ;) i to nieprawda że jeśli są tanie to znaczy , że zawodne nic bardziej mylnego ani razu mnie nei zawiodły, za to prezerwatywy firmy DUREX kupowalismy wielokroptnie rózne rozmiary kolory i ZAWSZE pękały, beż róznicy czy normalne, czy proążkowane czy też z wypustkami. Dlatego tez jestem osobą tka abrdzo zrażona do tego rodzaju antykoncepcji. P.S. Uważam , że jeśli ma się partnera na dłuzej i jest on odpowiedzialny to obędzie się ebz żadnych srodkó antykoncepcji :) Bo przecież zajście w ciąze nie jest taka łatwą rzeczą.

Gość Nic dziwnego
że pękały jeśli twoja cipka jest sucha jak sahara...

Gość ja tez wolę
bez, ale w maju

Gość babcia Laura
ja osobiscie uwazam, ze prezerwatywy to samo zło...po to ludzie uprawiaja miłosc, aby sie rozmnazac! kosciol wlasnie tak nakazuje, aha i jeszcze jedno-powinno sie czekac z tym do slubu! pozdrawiam wszystkich "czystych" ludzi:)