Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet2222222

pachy u faceta-golić czy nie?

Polecane posty

Gość facet2222222

?

Gość aniuskaaa
tak:)

Gość facet2222222
pytam bo zamierzam właśnie ogolić i nie wiem czy to niemęskie ;)

Gość oczywiścieże golić
Chociaż spotkałam się ze stwierdzeniem że faceci którzy gola pachy to geje. Ale takie stwierdzenie wysnuł ciemnogród. Golenie pach przez męzczyznę to wymóg XXI wieku ,wygoda i przedewszystkim higiena.

Gość oczywiścieże golić
złoty skąd ty jesteś , z jakiej wsi?

Gość rzecz gustu raczej.....
jak moj sie caly ogoli to wyglada jakos tak lyso :classic_cool: ale robi to tylko jak go cos napadnie. normalnie nie goli, i nie ma jakos problemow z higiena ani ja z nim :) to zalezy jak bardzo owlosiony jestes, jak zarastasz jak zwierz to lepiej gol, ale nie tkorym facetom troche wlosow tu i owdzie pasuje ;)

Gość ja.i.ja
ja tam nie chce zeby mojsie golil. Lubie jak ma owlosienie, bo to dla mnie meskie gorylem nie jest. Ale te pachy czasem mnie draznia i czasem mowie mu zeby ogolil to sie oburza. No to nie namawiam, ale mnie wkurzaja te wystajace wloski. Tylk oz pod pachy gdzie indziej spoko. No i nie uwazam zeby byl pedalem jakby ogolil. No nie wiem.. moze przyciac mu

Gość o jooo
mój ma niezbyt długie włosy pod pachami ;) więc mu mówię ze nie ma takiej potrzeby ;P ale gdy przez to się mocniej pocisz i masz tam busz to radzę golić ;)

Gość nie chodzi o golenie
całego ciała,ale o pachy. Golenie pach jest konieczne. Jak można chodzić z włosiskami śmierdzącymi potem.

Gość Kosmata09
jak nie chcesz tak na zero to podgól sobie maszynką do strzyzenia głowy. jak ciachniesz na 10 lub 7to nie będzie drapało a tez nic nie bedzie wystawała... no i jakby coś to nikt nie powie że pedałem jesteś, bo przecież na niemowlaka się nie ogoliłeś;)

Gość nie nie nieeeeeeeeeeeeeeeeee
nieeeeeeeeeeeeeeee nie golic. facet to facet anie gładka wymuskana baba

Gość miło jak koleś jest zadbany
a wiadomo że dezodoranty skuteczniej działają gdy się je używa na skórę a nie na włosy pod pachami.... z kobiecego doświadczenia wiem że gdy nie ogolę pach przez kilka dni dezodorant działa mniej skutecznie.... więc u mnie to już norma że maks co dwa dni depilacja.... nie wiem jak facetom może być wygodnie z takimi owłosionymi pachami...przecież nawet mydło i dezodorant nie pomogą bo włosy pod pachami chłoną zapachy i nawet krótko po prysznicu mają ten swój specyficzny zapaszek....fuj

Gość miło jak koleś jest zadbany
koleś jak masz wątpliwości umów się na randkę z laską która ma niewygolone pachy...na bank gdy się rozbierze to nawet jakby miała cycki miseczkę DD toby Cię odrzuciło od tych capiacych nieogolonych pach

Gość golgolgolgolg
ooo jarek 84.....teraz widac ze jestes ciota nie facet