Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa

moje serce krwawi

Polecane posty

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa

spotykalismy sie pol roku. potem zaczal sie wycofywac. ale ciagle gadalismy na gg. bylam w ciazy ale poronilam. az tu nagle spotykam go na imprezie i co?? nawet do mnie nie poszedl!!

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
czuje sie strasznie. jak on mogl nawet nie podejs po kolezensku i nie zapytac co u mnie. po tym wszystkim. oczywiscie on wie ze ja do dalej kocham

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
co prawda ja tez do niego nie podeszlam ale to chyba chlopakowi wypada to zrobic?? poza tym udawalam ze go nie widze i ze fajnie sie bawie... taka sciema no bo co innego moglam zrobic

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
😭

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
😭

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
jak on mogl mnie tak potraktowac!! wiedzial ze moglam byc powaznie chora i ze bylam na badaniach w tym tygodniu i sie okazalo ze jest ok. i nawet nie zapytal o nic. nie podszedl. jakbym nie istniala. i jakby nigdy nic miedzy nami nie bylo. dlaczego

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
i tez udawal ze nie widzi mnie

Gość kochana wiem
ze to trudne ale nie wart nawet twojej jednej łzy tym bardziej, że byłaś w ciąży. Po czasie sama ocenisz to inaczej, jeszcze będziesz się cieszyć, że nie jesteście razem. Skoro nawet do ciebie nie podszedł to rownie dobrze mógłby bez słowa odejśc nawet gdybyś mu dziecko urodziła. Byłam w podobnej sytuacji tylko ja mam dziecko ale nie mamy na szczeście ze sobą kontaktu i dzieki bogu bo też byl palantem, który jak zaszłam w ciąże powiedział, że dziecko to za duży wydatek i nie będzie mógł już tak często na narty wyjeżdżać i na imprezy się nie chodzi itd. Mam nadzieję, że nigdy sobie o nas nie przypomni bo dobrze mi bez niego i jego wiecznie skwaszonej mordy

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
ale ja pragne dziecka jego nawet jakbym sama miala je wychowywac. najgorsze jest ze chyba mi na zlosc albo nie wiem co tanczyl przed moimi oczami z inna.

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
ale mam racje ze nie podeszlam?? bo teraz to juz mysle ze lepiej bylo podejsc i udawac ze wszysko ok i ze jestesmy 'kolegami'

Gość jeśli jesteś
wierząca to szybciutko do kościółka pobiegnij podziękować, że tak się sprawy potoczyły bo to kretyn bez klasy i nie zaszkodzi poprosić żeby się wyprowadził na madagaskar i zamieszkał w jednym z tych luksusowych hoteli ze wspólnym prysznicem i kupą na ścianie w toalecie bez papieru toaletowego

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
hmm wlaciwie to policzylam wlasnie i w sumie bylismy az 8 miesiecy. a teraz taka wtopa. on jest uwazany za super kumpla i przyjaciela i do rany przyloz. to dlaczego tak postapil? potraktowal mnie jak szmate 😭

Gość jeśli jesteś
zachowaj klasę i też udawaj, że go nie znasz Jesteś młoda i szybko poznasz kogoś kto zasłuży na twoje wrażliwe serduszko i będziecie mieć dziecko i w ogóle... A po co z takim gnojem chcesz mieć dziecko jeszcze jakieś dziwne geny odziedziczy...

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
nie jestem mloda!!! w tym problem. poza tym musze miec dziecko:(

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
mialabym mu ochote napisac cos na gg albo esa i spytac dlaczego tak zrobil

Gość kochana wiem
że ci super faceci co niby tacy sympatyczni, weseli i cacy to później jak trzeba to znikają gdzie im wygodniej i jeszcze dupe ci zrąbie, że w dziecko go chciałaś wrobić. Daj sobie spokój i poczekaj na kogoś kto będzie wart twojego jajeczka. 8 miesiecy to jeszcze nie tak długo żeby cierpieć po jego odejsciu w nieskończoność. Ja cierpiałam 2 tygodnie bo sobie uświadomilam, że to kupa gówna skoro nawet nie zapytał się jak się czuję w ciąży wiedząc, że mieszkam sama a rodzice poza krajem. 3mam kciuki z aciebie na pewno będzie dobrze wcześniej niż myślisz, tylko unikaj miejsc w których on przebywa to ułatwi sprawę no i zakochaj się w kimś innym

Gość kochana wiem
o matko nie poniżaj się i prosze cię nie wysyłaj smsa ani nie pisz na gg to go tylko jeszcze bardziej do ciebie zniechęci takie sa dziady niestety

Gość zapomnij nic was nie łączy

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
to jest najgorsze. zakochac sie w kims innym jak ja kocham jego. co robic teraz? zapytac czemu tak postapi? zrobic mu scene?

Gość olac go

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
do kochana wiem wiem ze to co napisze wydaje ci sie glupie. ale chcialabym chociaz tak jak ty miec dziecko.

Gość nie rob scen
nie pytaj bo i tak nie dostaniesz odpowiedzi albo powie, że nie zauważył ciebie lub inne bzdury. dziewczyno otwórz oczy to nie miłość bo nie można kochać potwora

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
z nim naprawde tak czuje i straszne jest to ze poronilam:( on zawsze byl przyjacielem. z klasa. za wszystko placil byl niesmialy, niedoswiadczony, kochany. pomagal mi w wielu rzeczach a ja staralam sie pomagac jemu. dlaczego tak sie stalo:( a moze to ja zrobilam zle? moze widzac ze ja udaje ze go nie widze nie mial smialosci podejsc?? tym bardziej ze nie bylam sama? moze uznal ze to ja zla jestem na niego?

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
ja tak bardzo pragne miec juz rodzine. dzieci swoje i adpotowane. miec domek i ogrodek:(:( i kochanego faceta. czy to az tak duzo?? jak go poznala to bylam pewna ze to ten. ze to milosc. tym bardziej ze pisal do mnie az 3 lata!!

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
co ja spieprzylam:(:(:(

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
staralam sie byc jak najlepsza dla niego. kochac go calym sercem. a on teraz nawet nie podszedl do mnie........ czuje sie jak szmata ktora wytarto podloge

Gość kochana wiem
będziesz miała na pewno ale z kimś kto będzie głaskał twój brzuszek, kto pobiegnie po ogórki jeśli będziesz miała na nie ochote o 1 w nocy. Z kimś kto będzie wybierał imię dla dzidziusia, kupował ubranka, cieszył się że będziecie rodzić razem. A gdy urodzisz będzie najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem. Wiesz jak tego mnie brakowało, że nie miał kto mnie przytulić jak czułam się źle, że jak zaczęłam rodzić to dzwoniłam po siostrę. Wierz mi nie jest to takie łatwe być samą w ciąży. Dzisiaj bardzo się cieszę, że mam córeczkę ale czuję niedosyt, że nie było mi dane przeżyć ciąży z tymi całymi kaprysami, mdłościami nadskakiwaniem itd. Ja byłam sama i nie polecam, choć nie polecam też szczególnie bycia z palantem to już lepiej, że byłam sama. Ty też się wyleczysz z niego, szybciej niż myślisz

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
i jak ja mam znowu komus dac serce. nikt mi sie nie podoba. tyle lat na niego czekalam a tu taki klops. ciekawe jak on sie teraz czuje i co zrobi. ale pewnie nic nie zrobi i uzna sprawe za zamknieta. i pewnie sie cieszy ze pozbyl sie laski ktora sie narzuca i jeszcze same problemy z nia.

Gość jajajaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem juz stara:( wszystkie kolezanki maja juz kogos albo sa pohajtane. ja juz nawet nie mam z kim wychodzic:(