Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika089

czy antybiotyk moze opoznic miesiaczke??? mial ktos taki przypadek?

Polecane posty

mam takie pytanko moze ktos mial podobna sytuacje...mam okres zawsze co 28/30dni w 2tygodnie po ostatnim bralam antybiotyki bo sie pochorowalam i okres powinnam dostac gdzies 16w zeszly pn, a w sob troszke sie zagalopowalam z moim facetem i zrobilismy to bez zabezpieczenia ale i bez finalu,(myslac wlasnie o tym ze w pn bedzie) a tu cioci nadal nie ma...czy okres mogl sie przesunac przez antybiotyki,chorobe(przechorowalam jakies2 tygodnie ponad) moze stres mam bardzo wazne egzaminy...i prosze nie pisac o przerywanym bo wiem ze to nie zadna metoda;/ test wyszedl mi niby negatywnypo 10 dniach juz nie wiem co myslec;/

Gość jojojojojjjjjjj
hmm wg mnie powinnaś byc spokojna bo to mało realne ale z drugiej strony mój brat podobnie wpadł, kochał się dwa dni przed \"okresem\" a potem jak go niebyło to zwalali że antybiotyk i choroba - ale ten antybiotyk i choroba opóźniły owulacje i po 2 tygodniach test pokazał dwie kreski.....

wiem ze owulacja rownoznacznie z tym ze okres sie przesowa tez musiala sie przesunac;/ mam nadzieje ze nie o tyle;( moze@sie jeszcze pojawi-marze o tym jak nigdy;)))chociaz juz jestem zalamana...a czy twoj brat robil to do konca-troche glupie pytanie...czy tez zdazyl;p i dzidzia jest...

Gość joojjjj
no on twierdzi że końcówka była w gumce...

mam nadzieje ze tak twierdzi...moze nie chcial sie przyznac do bledu:( co mial powiedziec;/