Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona_spinka

krem przeciwzmarszczkowy dla 20-latki

Polecane posty

Gość czerwona_spinka

Hej. Chciałabym zacząć stosować jakiś krem przeciwzmarszczkowy pod oczy prewencyjnie. Moja mama ma duże zmarszczki, ja nosze soczewki, wiec czesto rozciągam skóre i już widzę zaczątki zmarszczek. Co polecanie?

Gość dobrze że chcesz zapobiegać
nie słuchaj tyych którzy odradzają kremy krem nie dobiera się do wieku ale stanu skóry, jełśi ktoś ma żywą mimikę, mocno się maluje, opala itp to musi stosować silnie pielęgnujące preparaty wcześniej skoro często rozciągasz skórę wokól oczu zakładając soczewki to oczywiste że musisz dbać o skórę w sposób szczególny stosuj kremy z kwasem hialuronowym, peptydami, silnie nawilżające dobry i tani jest krem Eveline Cosmetics z serii Pearl Elixir, szybko się wchłania, nawilża, lekko natłuszcza, ma dodatek złotych cząstek które odbijają światło i w ten sposob maskują sińce i przebarwienia wokół oczu dobre są też płatki kolagenowe pod oczy, stosowane raz w tygodniu jako maseczka (Dax Cosmetics oraz Soraya ma takie w swojej ofercie) latem noś okulary przeciwsłoneczne i stosuj na twarz filtry przeciwsłoneczne przynajmniej 30

Warto zacząć po 20 roku życia zacząć stosować kremy do twarzy;) Bo wtedy właśnie zaczynają być widoczne efekty starzenia się skóry (ZMARSZCZKI). Mogę polecić krem merino, z wyciągiem z placenty http://aanatural.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=9&category_id=26&option=com_virtuemart&Itemid=39 Cena też całkiem fajna;)