Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyka akcja

serce szybciej bije...

Polecane posty

Gość szyka akcja

...niewiem czemu ale odkad jestem w ciazy szybciej sie mecze dostaje zadyszki i wogole serce mi szybko bije. czy tez tak maci lub mialyscie?????

Gość do goryyyyyyyyyyyyyyyyyy
zwieksz dawke magnezu

Gość cvxcvxcvzxc
:) magnez berz!!! maj dziewczyna jest w ciąży i kurde cieszę sie jak rosiak na kartoflisku:) też to ma kupiłem maglek około 10 zł

Gość szyka akcja
ok to musze zaopatrzyc sie w magnez:)

Gość szyka akcja
a to moze byc przyczyna tego ze zwieksza mi sie objetosc krwi???? to jest 4 miesiac jej mam nadzieje ze nie wykorkuje przez to:(

U mnie w ciąży puls wynosił od 110 do 130 i to była norma wg gina.

Gość szyka akcja
aha, mi jak narazie od 90 do 105 ale bardzo mnie to meczy, i wkurza mnie ta zadyszka:/

podwyższone ciśnienie u kobiet w ciąży jest normalne. Ja też miałam wysokie ciśnienie, puls no i ta zadyszka... :-) uroki ciąży.

Gość szyka akcja
no ale wlasie ja mam ciniene raczej normalne tylko to bicie raczej walenie serca mnie martwilo bo cisnienie to mam np 110/75

euchenia a kto tu pisze o podwyższonym ciśnieniu?ja przy takim pulsie miałam 100 / 60 ;)

Gość szyka akcja
ok:) no to nie mam sie czym martwic juz wiem ze to normalne ale troche to zaniepokoilo bo nigdy nie mialam problemow z sercem

Gość izabellakol
dziewczyny nie chce was straszyc ,ale nie lekcewazcie wysokiego pulsu w ciazy.Faktem jest ,ze kobieta w ciazy moze miec wyzszy puls niz normalnie ,ale w granicy 90-100 ud/min jesli jest szybszy warto pojsc z tym do lekarza-w moim wypadku okazalo sie ,ze to czestoskurcz serca.Z poczatku gdy zdarzalo mi sie to sporadycznie moj gin tez to lekcewazyl-az w koncu wyladowalam w szpitalu na kardiologi ,tak ze lepiej chuchac na zimne.