Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlebeka

Co się stało ze starą gwardią na kafe?

Polecane posty

Gość poszukaj dziewicy
nie musisz nic tlumaczyc, nie czepiam sie, zastanawiam się tylko skad wiesz, jaki jest jej nowy facet, skoro decha sie na ciebie obrazila, ty tez z nia nie gadales, a raczej nie macie kontaktu? I dla twojej wiadomosci- tez z nia rozmawialam na zywo, widzialysmy sie. Mam mowic wiecej, jak wyglada itd.? Wiem nawet, dlaczego sie na nia obraziles;) to raczej ty nie wiesz wszystkiego... Kobiety czasami potrafia zrozumiec sie lepiej niz samce...

raz jeszcze wesołych :D i miłego wieczora Perła jak chcszesz to wyślij mi maila na : zippp84@o2.pl a odeśle ci link ze zdjeciem i obaczysz co teraz porabiam :P

Gość gość
Ty, Sruken, czemu ze mnei taka starą babe zrobiłeś?:oI czemu nie odpisujesz na gg?:oAchooj Wszystkim tak generalnie 🖐️))

bo nie użyam gg tępa warszawianko , teraz wiedzie na spikerii przecie :P do pomarańczy , widziałaś się z nią teraz ale i pisałaś ze mną :D:D:D komu to ? i tym radosnym akcentem idę spadz :P

Gość gość
Wpaść tu i trafić na jukena chwalącego sie przegrywaniem zycia na spikerii...bezcenne

Gość poszukaj dziewicy
nie rozumiem, co tam blekoczesz, jukenie, ale naprawde jestes troche dziecinny i przegrany, wracaj na nasza klase:)

Gość poszukaj dziewicy
mysle, ze najfajniejsze osoby szybko odchodza z Kafe, bo poziom niektorych debat i ludzi jest jaki jest... 🖐️

Gość alle jajca-----WIELKA----nocne
🖐️ :D

no tak najlepiej pisać puenty jak kogoś nie ma :) zabawna dziecinka :P trzym się paskudo 🖐️

Gość oczywiscie....
sruken szuka dziury w calym.... wielmoznemu trzeba poslac zaproszenie zeby cos powiedziec, tak jakby to cos zmienialo ..... jestes kawa lch.. bez tolerancji dla takich ktorzy ci nie leza - nawet takich ktorzy cie w spokoju zostawiaja opryskliwy arogancie

a przetłumaczysz mi z twojego na polski bo nie bardzo rozumiem te bełkoty :O