Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlebeka

Co się stało ze starą gwardią na kafe?

Polecane posty

Gość
koorwa jeszcze byli 9 miesięcy temu..... zrezygnowali..... odeszli.... musieli.....

Gość bardzo inteligentny
Złoty a Ty dalej jesteś prawiczkiem i tu siedzisz? :D

ty naprawdę jesteś enteligentny Złoty to nie prawiczek na stówe! prwiczek wiedział kim byłam i mnie nienawidził- a Złoty się podkochuje jak pryszczaty sztubak...

Gość bardzo inteligentny
no wiadomo, każdy to lubi (dlatego np zawsze ktoś odpowie Złotemu ;) ) ale cały czas się nie da - trzeba z kimś na poziomie się pokłócić żeby nie zapomnieć co znaczą co bardziej wyszukane słowa ;)

Gość bardzo inteligentny
hehe, no to mamy temat do kłótni - czy Złoty jest prawiczkiem? :P

Gość smells like 90
Złoty jest prawiczkiem? A nie wygląda. :P

Gość anulllkaaa25
atakował mnie swoim 3 godzinnym wzwodem więc raczej juz moczył.

Gość
Purpurowaaa Łza 🌻 :D

Gość
Purpurowaaa Łza lubię być pieskiem Pani :P :) :D :D

Gość bardzo inteligentny
Moja godność cały czas jest taka sama :P Zbanowali mój czarny nick który brzmiał: bardzo inteligentny ;) Wątpię żebyś mnie kojarzyła, bo mało na tym forum pisałem, ale Złotego pamiętam i ktoś, kto tak jak on dopytywał się o "techniczne" szczegóły aktu miłosnego jest dla mnie na 99% prawiczkiem :P

bardzo inteligentny- rzeczywiście nie kojarze ale, czym tak się zasłużyłeś? ze dostałeś bana? moje posty były usuwane - to fakt, ale na bana nie zasłużyłam.. jeszcze.. a techniczne szczegóły aktu miłosnego- wiesz? czasmi nawet ja( z takim doświadczeniem) się zastanawiam czy wogóle takie istnieją? sex to intuicja to zwierzęce pożądanie i podniecenie, niczym wyprawa w kosmos, zniewolenie, sex powinien wydzielać ciepło w chłodzie, zapach w powietrzu...

Gość bardzo inteligentny
moderatorki na tym forum nie potrafiły sobie w inny sposób ze mną poradzić :P potrafię być złośliwy ;) (cecha inteligencji ;) ) zapytałem grzecznie o moje usunięte posty, ale zamiast odpowiedzi pytanie też usunięto - i tak kilka razy :P dla prawiczka każda informacja na temat tego co i jak jest na wagę nomen omen złota ;) zresztą pamiętam też jak drażliwie reagował na uwagi o swoim dziewictwie :P sex to dawanie przyjemności i pozwalanie na to żeby ktoś dał ją nam, to czerpanie przyjemności z jej dawania i pozwalanie na to żeby druga strona czerpała przyjemność z jej dawania nam, to nakręcanie całej tej spirali jeszcze bardziej, aż do rozkoszy ;-)

a nie prawda pamiętam Prawiczka i jego zbulwersowane posty na temat mojej przeszłości.. a pózniej planował płatną wizytę- by poznać smak sexu.. i , powiem tak- Inteligentny- pamięć masz krótką.. Prawiczek był na swój sposób stanowczy , na początku konsekwentny w swoich przekonaniach - co świadczy o jego silnym i ugruntowanym charakterze jak również jest człowiekiem mającym swoje zdanie i co najważniejsze potrafiącym wybronić poglądów jakim hołduje.. jasne- tylko krowa nie zmienia zdania- więc i jemu się znudzilo bycie prawiczkiem- więc planował wizytę u profesjonalistki.. ciekawe czy mu się udało? ale to znaczy ze Prawiczek to nie Złoty!

Gość bardzo inteligentny
ja cały czas mówię o Złotym, a używając słowa prawiczek mam na myśli mężczyznę który jeszcze nie kochał się z nikim, a nie nick kogoś z forum. Zresztą takich z prawiczkiem w nicku na pewno się tu wielu przewinęło :P tak na marginesie to od planowania do realizacji daleka droga ;)

Gość
Jestem Prawiczkiem od 15-stu lat :o :D :D Na planach się skończyło..... :o :D

zloty jest uległy, lubi dostawać, lubi silne kobiety, lubi być prowadzonym za rączkę.. wiesz, tacy też muszą zyc.. w psychologii to się nazywa przeniesienie.. w zyciu zawodowym może to być zaradny przedsiębiorca- w zyciu prywatnym fajtuapa.. ale to nie znaczy ze nigdy nie uprawiał sexu z kobietą.. nie generalizuj..

Gość bardzo inteligentny
no dobra, może nie jest prawiczkiem, w co szczerze wątpię :P ale jedno jest pewne, nawet jako temat na kłótnie jest beznadziejny :P masz inny temat? :P

Gość
zloty jest uległy, lubi dostawać, lubi silne kobiety, lubi być prowadzonym za rączkę.. Kochanie 👄 Moja Pani 👄 wypisz, wymaluj :P :) :)

Gość bardzo inteligentny
i lubi wchodzić głęboko tam gdzie światło nie dochodzi ;)

Gość juken
yenteligęcie ale ja jeszcze nie przeminąłem :O tylko nie mam czasu na kaffe

Gość żal ci starej gwardii
to zapisz się do ZBoWiD :classic_cool:

Gość żal ci starej gwardii
Google prawdę ci powie :classic_cool:

na MTV HD fajna muza właśnie jest :p poza tym kupiłem kaszankę po 15,90 za kilo. :o

nie no wkurwiłam sie ...Co za fiut albo lachon zapomniał mnie wymienić do starej ekipy//// idź pan w chuj ..:classic_cool: