Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażona dziewczyna

mozliwe zapłodnienie?

Polecane posty

Gość Przerażona dziewczyna

Kilka dni temu pieściłam się z chłopakiem, a dokładniej ja jego, i doszło do wytrysku, ale nasienie wylądowało na nim, bo ja leżałam obok. Oczywiście on był bez majtek, ja miałam na sobie cienkie spodnie. Po wszystkim umyłam ręce, on się wytarł, ale nie mył rąk. Później on mnie trche pieścił, ale przez spodnie. Chociaż był moment, że dotykał mnie tam, nie przez spodnie, ale szybko odsunęłam mu ręce. Jak się domyślacie moje pytanie jest takie, czy mogło dojść do zapłodnienia? Zdaję sobie sprawę z tego, że troche dziwna sytuacja do zajścia w ciążę...ale wolę się upewnić. Czy plemniki mogły się jakoś przedostać do mnie, skoro nie było głębokiej penetracji? Błagam odpowiedzcie mi i proszę nie śmiejcie się, bo póki co jestem tym wszystkim przerażona i następnym razem nie dopuszczę do takiej sytuacji!!! Już mam nauczkę! Aha może jeszcze dodam, że kiedy to robiliśmy byłam 5 dni po okresie, a następny mam dostać dopiero za jakieś 2 tygodnie...na test chyba jest jeszcze za wcześnie... Serdecznie dziękuję za odpowiedzi tych osób, które mój problem wezmą na poważnie, jak i tych, którzy napiszą jakieś wyśmiewające mnie odpowiedzi, bo mimo wszystko straciliście czas na przeczytanie i odpisanie bez względu na treść waszej odpowiedzi. Życze wszystkim miłego dni i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.

Wydaje mi się, że do zapłodnienia nie doszło. Bo niby jak miało dojść jak się tylko pieściliscie. Chyba, że między Wami doszło do zbliżenia (stosunek). Jeśli jedynie było tylko pieszczenie to są małe szanse na jakiekolwiek zapłodnienie.

Gość problemowaaaaa
w opisanej przez Ciebie sytuacji nie ma możliwośći zapłodnienia, szanse są 0%, naprawde, wiec przestań sie zadręczać;]

Gość end
no jak nastepnym razem go zlapiesz tam gdzie nie powinnas po mu gumke zakladaj to sobie spodni przynajmniej nie poplamisz :)

Gość Dawid19994
mam pytanie.. czy jezeli troszke mojego nasienia slynęlo na pochwe partnerki to czy jest mozliwe zapłodnienie ??

Gość Dawid19994
oczywiscie nie doszlo do penetracji !!

Gość jak moglo splynac na pochwe
bo nie rozumiem ??? moglo ewntualnie splynac na wargi sromowe tak?

Gość Dawid19994
no wlasnie :) moj blad:)

Gość Dawid19994
polecialo na brzuch ale potem powiedziala mi ze troche splynelo jej na krocze i martwimy sie czy moglo dojsc do zapłodnienia :(

jezeli nasienie zostalo przeniesione dalej tzn w glab pochwy to jest mozliwosc ale bardzo mala aby doszlo do zaplodnienia partnerka musiala by byc w trakcie dni plodnych a pozatym to nie takie proste zdrowa para podczas dni plodnych przy normalnym stosunku z wytryskiem w srodku ma 25% szans na ciaze a tutaj nie bylo stosunku i nie wadomo czy byly dni plodne , szanse na ciaze sa znikome

Gość Dawid19994
po tym jak splynela to wytarlismy sie i skonczylismy zabawe wiec nic wiecej nie bylo

w takim razie szanse male ,kiedy to bylo?

Gość Dawid19994
dzisiaj a 15 powinna dostac okres

Gość Dawid19994
a boimy sie isc po tabletki do ginekologa bo jej rodzice moga sie o tym dowiedziec i bd nieprzyjemna sprawa :(

jesli jestescie bardzo mlodzi i ciaza nie wchodzi w gre mozecie dla pownosci pojsc po tabletke wczesnoporonna do lekarza a na przyszlosc zabezpiczajcie sie !!! Pozdrawiam

Gość Dawid19994
tylko troszke peszek bo czy ginekolo g przyjmuje w sobote ?

wiec dni jak najbardziej plodne lekarza obowiazuje tajeminca lekarska !! a co rodzice powiedza na ciaze ? radzila bym mimo wszystko pojsc macie 72 godziny im wczesniej tym lepiej !!! ze wzgledu na fakt ze dzieczyna jesli regularnie miesiaczkuje byla w trakcie dni plodnych radzila bym udac sie po tabletke

Gość lababababalala
pewnie tak ale licz sie z tym ze za wizyte trzeba bedzie zaplacic. na wizyte z kasy chorych są długie terminy

prywatnie przyjmuje moze tez pojsc do zwyklego lekarza to sytuacja awaryjna wiec lekarz powinnen wypisac recepte tym bardziej jesli jestescie mlodzi

Gość Dawid19994
czyli w pon. jeszcze nie bedzie zapozno ?

wizyta kosztuje 50zl a wiesz ile kosztuje utrzymanie dziecka?

jesli wybierzecie sie z samego rana to nie o ile pieszczoty byly po poludniu

Gość Dawid19994
pieszczoty bylu kolo 18

Gość lababababalala
idzcie jutro i bedziecie mieli to z głowy!

Gość Dawid19994
jak jutro to raczej prywatnie ?

tez radzila bym jutro im wczesniej tym lepiej!!! zycze powodzenia !i naprawde uwazajcie musicie wiedziec ze osoby decydujace sie na sex musza liczyc sie z ciaza !!! radze sie dobrze zabezpieczyc , Pozdrawiam

Gość XYXX
Dawid Ty masz 15 lat ?

Gość lababababalala
jutro - raczej prywatnie w poniedziałek - tak samo na wizyte z kasy bedziecie czekac ze dwa tygodnie (chyba, ze u was sluzba zdrowia działa sprawniej) a nie macie przeciez tyle czasu

Gość Dawid19994
glupio mowic ale tak

Gość Dawid19994
a moze odmowic przepisania ?