Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kasiaiaiaa

Oriflame !!!!

Polecane posty

Go艣膰 Kasiaiaiaa

Hej, w艂a艣nie zosta艂am konsultantk膮 Oriflame ! Ju偶 z艂o偶y艂am pierwsze zam贸wienie. I uzbiera艂am 164 punkty. Bardzo mi sie podoba. Kiedy艣 by艂am w Avon ale zrezygnowa艂am. poniewa偶 by艂o brak ch臋tnych. A moje kole偶anki nie chcia艂y zamawia膰 z Avon. Wed艂ug nich Avon zape艂nia katalog byle czym. Zapraszam konsultantki Orfialme. Piszcie z czego wy jestescie zadowolone :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Z_Warszawy_Helena
No ja jestem w Oriflame i tez mi dobrze idzie ! Oriflame g贸r膮 !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rodzinna522
oriflame- ja wst膮pi艂am do oriflame gdy urodzi艂a mi sie c贸reczka. My艣la艂am ze sobie nie poradz臋 ale kosmetyki ORIFLAME s膮 dobre i wszyscy je kupuj膮. Znalaz艂am tam dla mojej c贸rki fajne kosmetyki pielegnacyjne, znajde tam r贸wie偶 co艣 dla mojego m臋偶a i dla mnie. NAJLEPSZE JEST TO ZE KOSMETYKI ORIFLAME S膭 NATURALNE NIE TO CO AVON .... POLECAM R脫WNIE呕 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RoZkoSzNaA
ORIFLAME !! FAJNE JEST JA OD CIOCI ZAMAWIAM !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Assjaa
Ja r贸wnie偶 jestem konsultantk膮 Oriflame. Zapraszam wszystkie ch臋tne Panie na moj膮 stron臋 wystarczy klikn膮膰 i do艂aczy膰 do nas moja strona to my.oriflame.pl/assja zapraszam serdecznie :) wiecej o Oriflame zamieszcze w mailu pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Kosmetyki Oriflame nie s膮 naturalne, wystarczy przeczyta膰 sk艂ad :o Kiedy艣 by艂am konsultantk膮 ale nikt nie zamawia艂 tego szajsu wi臋c zrezygnowa艂am. Za t臋 cen臋 kupi臋 100 razy lepsze kosmetyki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polarisss
nie kupuje tego badziewia. Kosmetyki beznadziejne :( moze dla malolat dobre... 15lat temu zdarzalo mi sie kupowac jakies kremy czy balsamy tej firmy i bylam zadowolona.Po latach kupilam znow kilka kosmetykow (bratowa zostala konsultantka) i niestety bardzo sie rozczarowalam. Wiem,ze juz nic z Oriflame nie kupie, szkoda kasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agusia_kwiatek ORIFLAME TORU艃
WKROCZ DO 艢WIATA LUKSUSU! Korzystaj z programu witamy dla nowych Konsultant贸w i zdobywaj nagrody! Wyj膮tkowy kuferek na kosmetyki czeka na Ciebie! PROMOCYJNA OP艁ATA WPISOWA 1z艂. W etapach Programu Witamy otrzymasz bony 20z艂 i 30z艂 oraz kuferek oriflame mo偶esz mie膰 za 19,90z艂 Kupujesz kosmetyki taniej 23% Tw贸j zysk to 30% od ka偶dego produktu Produkt do wyboru za 1z艂 o warto艣ci 100z艂 w programie lojalno艣ciowym (co trzeci katalog) Pr贸bki po 0,50z艂 A opr贸cz tego: spotkania, szkolenia i kursy oczywi艣cie w mi艂ej atmosferze J S艂u偶臋 wszystkim pomoc膮 Nie czekaj, skontaktuj si臋 ze mn膮: Agata Kom 605 22 59 72 Mail agatamail@op.pl GG 5079706 www.my.oriflame.pl/agusia_kwiatek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xara4
Jestem konsultantka z 艁odzi i okolic oraz ca艂a Polska Zapraszam. zapisuj膮c si臋 do klubu mamy spory upust kupuj膮c tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupuj膮c tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom kt贸re zapisuj膮 si臋 u mnie. opr贸cz zysku ze sprzeda偶y-23% mo偶na otrzyma膰 od 3% do 21% upustu szczeg贸艂y na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 wst膮pienie do klubu- symboliczna 1z艂 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=3304844 oferuj臋 pomoc w pierwszych krokach...w klubie Oriflame

Udost臋pnij ten post

Jestem konsultantk膮 Orfilame od roku i dzia艂am w Koszalinie. 艢wiat Oriflame daje nam mn贸stwo korzy艣ci! -kosmetyki naturalne -nietestowane na zwierz臋tach -b臋d膮c konsultantk膮 kupujesz produkty bez 30% mar偶y -sama decydujesz ile wyniesie tw贸j zarobek -darmowe szkolenia dotycz膮ce piel臋gnacji i makija偶u -promocje dla konsultant贸w Wej艣cie do klubu kosztuje nas 1z艂 lub 19z艂 co uzale偶nione jest od promocji w danym okresie. Dla nowych konsultant贸w s膮 specjalne Programy Witamy, kt贸re oferuj膮 nam zni偶ki na produkty b膮d藕 wspania艂e kosmetyki za free. Co 3 katalogi Programy Lojalno艣ciowe, kt贸re za nasze zaanga偶owanie oferuj膮 nam ekskluzywne zestawy kosmetyk贸w. Nie zwlekaj, napisz do mnie! e-mail: p.skoczyk@wp.pl GG: 5394588

Udost臋pnij ten post

Mam na imi臋 Agnieszka. Od pewnego czasu pracuje w firmie Oriflame. My艣l臋, 偶e znasz t臋 firm臋 i podejrzewam, 偶e tak jak mi kiedy艣, kojarzy Ci si臋 tylko z kosmetykami i prac膮 dla m艂odych dziewczyn biegaj膮cych z katalogiem jako konsultantki. Chcia艂am pokaza膰 Ci prac臋 w Oriflame z innej strony, ma艂o dost臋pnej dla innych ludzi. Najnowszy projekt pracy przez internet umo偶liwia w 70% prac臋 w zaciszu w艂asnego domu. Zapraszam Ci臋 na nasz膮 stron臋, gdzie mo偶esz pobra膰 bezp艂atnie multimedialne poradniki, kt贸re przybli偶膮 Ci mo偶liwo艣ci Oriflame oraz odkryj膮 projekt, kt贸ry zosta艂 stworzony w naszym zespole. www.oriflame-klub.pl Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJ膭CEJ: 1977 dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis!

Udost臋pnij ten post

Mam na imi臋 Agnieszka. Od pewnego czasu pracuje w firmie Oriflame. My艣l臋, 偶e znasz t臋 firm臋 i podejrzewam, 偶e tak jak mi kiedy艣, kojarzy Ci si臋 tylko z kosmetykami i prac膮 dla m艂odych dziewczyn biegaj膮cych z katalogiem jako konsultantki. Chcia艂am pokaza膰 Ci prac臋 w Oriflame z innej strony, ma艂o dost臋pnej dla innych ludzi. Najnowszy projekt pracy przez internet umo偶liwia w 70% prac臋 w zaciszu w艂asnego domu. Zapraszam Ci臋 na nasz膮 stron臋, gdzie mo偶esz pobra膰 bezp艂atnie multimedialne poradniki, kt贸re przybli偶膮 Ci mo偶liwo艣ci Oriflame oraz odkryj膮 projekt, kt贸ry zosta艂 stworzony w naszym zespole. www.oriflame-klub.pl Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJ膭CEJ: 1977 dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis!

Udost臋pnij ten post

Osoby z Warszawy i okolic zapraszam na pokaz makija偶u kt贸ry odb臋dzie si臋 w sobot臋 19.02.2011 o godz. 13.00 w siedzibie firmy Oriflame przy ul. Jutrzenki 135 w Warszawie - osoby ch臋tne do wzi臋cia udzia艂u w pokazie prosz臋 o wcze艣niejszy kontakt mailowy guldzia@wp.pl lub tel. 698 077 842 www.my.oriflame.pl/eveline

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilmaliszow
Witam bardzo serdecznie Na pocz膮tek mo偶e si臋 przedstawi臋):L) Mam na imi臋 Kamil i jestem liderem sprzeada偶y AVON Moim zadaniem jest budowanie swojej grupy i t艂umaczenie,wrprowadzanie i wyja艣nianie wszelkich w膮tpliwo艣ci nowym osob膮 Mam ci do zaoferowania stanowisko konsultnatki\konsultanta avon Godziny pracy ustalasz sama i nikt ci nie narzuca kiedy masz rozdawa膰 katalogi lub kiedy sk艂ada膰 zam贸wienia Sama decydujesz co robisz Wi臋c masz elastyczne godziny pracy Na avon nie potrzeba wiele czasu -katalogi rozdajesz jak kogo艣 spotkasz lub jak do kogo艣 idziesz w go艣cin臋 Ta praca jest wspania艂膮 rzecz膮 dla os贸b ucz膮cych si臋,bezrobotnych lub chc膮cych dorobi膰 sobie do pensji Tw贸j zarobek wynosi 25-50% od kwoty zam贸ienia Tylko teraz mo偶esz zam贸wi膰 torb臋 o watro艣ci 999z艂 je偶eli podpiszesz umow臋 i z艂o偶ysz zam贸ienia Adlasiebie mo偶esz kupowa膰 kosmetyki ta艅sze naweto80%!!!!!!!!!!!!!!Oczywi艣cie wszystko jest ca艂kowicie darmowe i wka偶dejchwili mo偶esz zrezygnowa膰 pROSZ臉 O ODPOWIED殴 呕ycz臋 mi艂ego dniatel505293722email;kamilmaliszow@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosmetyka z ORI
Zapraszam osoby z ca艂ej Polski do zostania konsultantka ORIFLAME i FM GROUP kontakt do mnie : GG:7677548 anikwo@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Serdecznie zapraszam osoby z Poznania (i nie tylko) do zostania konsultantk膮 Oriflame! Zamawiaj taniej kosmetyki dla siebie, rodziny znajomych lub sprzedawaj po cenach katalogowych i zarabiaj. Bycie konsultantk膮 mo偶na traktowa膰 jako zaj臋cie dodatkowe lub sta艂y zarobek. Jestem mam膮 2 letniej dziewczynki, mam sta艂膮 prac臋, a bycie konsultantk膮 daje mi mo偶liwo艣膰 zarobienia dodatkowych pieni臋dzy. Poza tym mam mo偶liwo艣膰 rozwoju osobistego i du偶o satysfakcji. Nie mam zbyt wiele wolnego czasu, a w Oriflame wiele spraw mo偶na za艂atwi膰 przez internet. M贸j system pracy wygl膮da nast臋puj膮co: pokazuj臋 katalog w pracy, znajomym i zbieram zam贸wienie, kt贸re sk艂adam przez Internet, a za kilka dni (najcz臋艣ciej 2) kurier przywozi mi paczk臋 do domu. Proste i wygodne. Dodam, 偶e nie ma okre艣lonej minimalnej kwoty zam贸wienia, ani przymusu zamawiania z ka偶dego katalogu zamawiasz kiedy chcesz i ile chcesz. Na wsp贸艂prac臋 w Oriflame po艣wi臋casz tyle czasu ile chcesz jeste艣 swoim w艂asnym szefem, od Ciebie zale偶y ile zarobisz pieni臋dzy. Zapisz si臋 ju偶 dzi艣 i korzystaj z przywilej贸w jakie daje firma Oriflame! Stw贸rz w艂asn膮 grup臋 konsultant贸w zapisuj膮c kolejne osoby. Ch臋tnie s艂u偶臋 pomoc膮 - odpowiem na wszystkie Twoje pytania i gwarantuj臋 rzetelne prowadzenie na ka偶dym etapie naszej wsp贸艂pracy. Serdecznie zapraszam!!! Aneta B. gg: 35532090 e-mail: neta1983@o2 馃尲Aneta馃尲 27 lat馃尲 馃槏 21.07.2009 godz.17.28 Majka 馃槏 Moje S艂oneczko http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/97e38e659894fb10.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lenka_s
Witam. Osoby z Warszawy (i nie tylko) ch臋tne do wsp贸艂pracy z Oriflame serdecznie zapraszam:www.my.oriflame.pl/lenka_s , gg 5348816 lub lenka_s@tlen.pl z przyjemno艣ci膮 wyt艂umacz臋 wszystkie zasady i pomog臋 w realizacji atrakcyjnego programu "Witaj"

Udost臋pnij ten post

Witam:) Jestem liderem sprzeda偶y Avon i Ambasadorem firmy PASE:) Zosta艅 konsultantk膮 AVON; -otrzymujesz 25-40%zarobku -darmowe przesy艂ki do domu przy zam贸wieniu 150z艂 -dla siebie kosmetyki ta艅sze nawet o 80%taniej -szybki rozw贸j i awans Zostaj膮c konsultantk膮 PAESE; -otrzymujesz sta艂y 35%upust od ka偶dego kosmetyku -zakup dla siebie kosmetyk贸w w bardzo atrakcyjnych cenach -zakup katalog贸w w pakietach -bezp艂atna dostawa kosmetyk贸w do domu przy zam贸wieniu na 160z艂--- -r贸偶nego rodzaju promocje i kosmetyki gratisowe -szybki rozw贸j i awansy..... Chcesz si臋 czego艣 wi臋cej dowiedzie膰 na temat tych dw贸ch firm napisz lub zadzwo艅; Tel;505293722 Mail;kamilmaliszow@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Witam,jestem konsultantk膮 Oriflame. Zapraszam wszystkie zainteresowane osoby z okolic Gubina oraz ca艂ej Polski do kontaktu ze mn膮 ania_a17@buziaczek.pl gg 39056252

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, jestem z okolic Rumii zapraszam do wsp贸艂pracy ze mn膮 ch臋tnych odsy艂am na maila: patisonxd@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰EwelinaK
Ja te偶 mam ochot臋 do艂膮czy膰 jako konsultantka do Oriflame. Sporo o tej firmie czyta艂am, np. tu http://opinieomlm.pl/firma-mlm/oriflame/ . Chyba si臋 zapisz臋, bo sporo pozytywnych komentarzy ju偶 widzia艂am na temat tej firmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Irena

Je艣li chcecie do艂膮czy膰 do naprawd臋 fajnego zespo艂u w Oriflame polecam zapisanie si臋 u Iwony Gierzkiewicz, kt贸ra ju偶 od samego pocz膮tku b臋dzie dla Was wielkim wsparciem, kt贸re pozwoli Wam si臋 szybko rozwin膮膰. Pami臋tajcie, jak si臋 uczy膰 to tylko od Najlepszych 馃檪

Udost臋pnij ten post