Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawcowa wołowa

Moja kocica urodziła 4 koty. Co z nimi zrobić?

Polecane posty

Gość krawcowa wołowa

Chodzi mi o miejsce w necie, gdzie mogę zamiescic ogloszenie, ze oddam kocięta. Gdzie takie są?

Gość krawcowa wołowa
a powiedzcie jak wygląda sterylizacja kotki? ile taki zabieg kosztuje? czy jest bezpieczny dla kota? no i jak to wygląda?

Gość Ups...........................
Proponuję Ciebie uśpić - ramagga 😡

po sterylizacji dobrze by było gdybyś ze 2 dni z kotem została, chociaż nic jej być nie powinno, i generalnie dla zdrowej kotki zabieg jest bezpieczny jeśli jest prawidłowo przeprowadzony... kosztuje 200-300 zł, czasami mniej, zależy gdzie... lepiej się nie szczypać, bo to jednak żywe zwierze i o jego zdrowie chodzi

chyba was uspic albo utopic! daj ogloszenie na jakims portalu Twojej okolicy, jesli nikt sie nie zglosi, moze oddaj komus na wies? Ludziom ze wsi koty przydadza sie do lapania myszy

Ups........................... niektórzy usypiają, jak te koty później maja biegać same i się rozmnażać bez kontroli to lepiej uśpić ja za tym nie jestem, ale czasami nie ma innego wyjścia... no, chyba, że koleżanka może sobie pozwolić na wychowywanie więcej niż jednego kota, jeśli nie uda się jej oddać...

czasami sterylizacja jest nawet tansza, ja moja kotke sterylizowalam za 100 zl, pozniej przez 2 dni biedna chodzila w kolnierzu i mialam szwy rozpuszczalne na brzuszku, spalam z nia 3 noce (a raczej czuwalam), zeby nie zdjela sobie kolnierza i nie przeciagala sie za nadto, bo jakby szwy pekly byloby nieciekawie:/ a no i oczywiscie kotka musi byc na diecie, w przeciwnym razie bedzie wymiotowala, jednak musi miec staly dostep do wody- ja mojej dawalam wode przez strzykawke, bo kiepsko zniosla sterylizacje

popytaj wśród znajomych może znajdziesz kogoś kto weźmie, zauważyłam że coraz więcej ludzi zmienia stosunek do posiadania kota.

Ja mam dwie kotki , obie po zabiegu sterylizacji.

ale ciezko jest oddac... jak moja urodzila, to nie wszystkie mi sie udalo oddac, i teraz mam 2 koty...

Najchetniej to ja wziełabym od Ciebie je wszystkie. Ale inni domownicy wywaliliby mnie z nimi na zbity pysk...

no mnie z moim dwoma juz wywalaja... :O koty to specyficzne zwierzeta i nei kazdy potrafi sie z nimi dogadac :P

Gość tiipusssia
www.miau.pl na allegro daj ogloszenie pzoatym kotki sie STERYLIZUJE DO CHOLERY :o co za glupi ludzie sami sobie problemy robia

Gość tiipusssia
topienie to najgorsza z możliwych smierci bardzo sie przy tym szczenieta i kocięta męcza naprawde bardzo :( zanim umrą zrob ogloszenia i wysterylizuj ja! u mnie sterylka kosztuje 120 zloty

Gość tiipusssia
jak bedziesz je oddwala to badz czujna male kocieta sa najczesciej brane jako pokarm dla węzy :o

Gość 200-300 zł
skad taka cena??? za sterylkę??? chyba krowy nie kotki :) 100 zł do 120 zł to max z jakim się spotkałam. jak kotka odkarmi młode idz do weta od razu. rozwieś ogłoszenia w swojej okolicy. umieść na miau.pl i na animalia.pl. allegro sobie odpuść raczej. popytaj rod

Gość mijaan
teraz dopiero sie obudzilas, zeby ja wysterylizowac!!!! co za bezmyslnosc przez twoja glupte przyczynilas sie do pojawienia sie 4 niechcianych kotkow, z ktorymi nie wiadomo co sie stanie!!!

Gość ===iiim
tiipusssia - ale glupoty gadasz! kocietami nie karmi sie wezy!

200-300 zł a z jakiego miasta jestes? teraz już moze staniało... ale ja pamietam ze jakos tyle to kosztowało

Gość gratuluje pomysłu
zeby oddac koty ludziom na wieś. To mniej wiecej tak jak zawozić drewno do lasu :D:D Bez urazy, ale na wsiach kotów nie brakuje, serio ;D

Gość ===iiim
japierdoleee - to jest tylko plotka w tym arykule.... znam hodowcow wezy, ich zwierzaki kosztuja kupe kasy i na pewno nie nakarmiliby je byle czym (tym bardziej kotami, ktore moga miec rozne choroby), dla wezy hodowana jest specjalna karmowka typu myszy, kroliki itp. z dobrych zrodel

Gość daj na portal gazety.pl na
fotoforum. Jak umiescisz zdjecia kotkow napewno ktos ich zaadoptuje

Gość krawcowa wołowa
dlaczego na mnie naskakujecie? nikomu do głowy nie przyszło, że powiedzmy mogłam przygarnąć ciężarną kotkę? wy na tej kafetrii to wszyscy jesteście chodzące ideały!!

Gość krawcowa wołowa
dzięki za pozostałe wypowiedzi, zajrzę na gazetę.pl ale myślę, że kotki ktoś weźmie bo wszystkie rude :) (po czarnej kocicy :O)

Gość krawcowa wołowa
oczywiście ja jednego zostawiam sobie, na jednego jest już chętny , więc zostają dwa :)