Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawcowa wołowa

Moja kocica urodziła 4 koty. Co z nimi zrobić?

Polecane posty

Papierowe_Nozyczki ja podalam cene ktora znalam sprzed paru lat, a pytanie - w jakim miescie mieszkasz, mysle ze to ma znaczenie

Gość krawcowa wołowa
nie wiem co sobie zostawię, bo jeszcze nie wiem, ile tam kocic, a ile kotów , bałam się brać je do ręki, za jakiś czas obejrzę

krawcowa wołowa, ja tam sie nie bałam, od razu je na rece bralam (wiem, ze mowia ze sie nie powinno, ale moja kocica nie miala nic przeciwko :P ) w pierwszych momentach nie zawsze mozna poznac co to...

Gość krawcowa wołowa
Jarek a może chcesz małego kotka rudego? Przyjechałbyś do mnie, zawarlibyśmy przyjaźń :classic_cool:

taki jestes Jarek samowystarczalny i samotnik, a na kafe siedzisz i towarzystwa szukasz...

Gość nhgrdtc6u nhng
polecam stronę dogomania znajdziesz przez google, tam tez mozna napisac o kotkach. mozesz zamiescic ogloszenie w anonsach. nakleic np na klatce w bloku lub w osiedlowym sklepie czy w takim innym miejscu. sterylizacja kosztuje pewnie do stówy. lepiej wysterylizowac nie bedzie pozniej juz problemow:) jesli jakies info sie powtorzyly to sorry nie przeczytalam tematu tylko odp od razu:)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhui
zjeść :)

Gość neroo
Cytając to co wypisujecie w pale sie nie mieści uśpić ,utopić, węże jedzą Nienormalne suki z Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do autorki spróbuj kotki wydać swoim dobrym znajomym, może Ci sie uda .W tym roku moje 2 kotki poddane były sterelizacji od sztuki 140 zł

Gość Kocyk
Kuuutwa,krew się we mnie gotuję jak czytam takie "zatroskane" panie jak autorka -.- To ja mam właśnie problem,bo przypałętał się do mnie bezdomny kot,efekt tego,że komuś szkoda wysterylizować kotkę i mnozy się na potęge,a tu nastepna mądra rozmnaża i nie wie co zrobić.

Gość alee faktycznie
no dokladnie kocyk :) jest jeszcze cos takiego jak sterylka aborcyjna jesli kotka juz jest w ciazy.. a nie potem maluchy beda biegac miedzy kolami samochodow z czego wiekszosc miotu nie przezyje:(

Gość Kiń
moja mama ma 3 tłuste śmierdzące i obrzydliwe koty .. utop je albo wyrzuc na śmietnik !!!!!! nie cierpie kotów !

do gratuluje pomyslu: moi rodzice mieszkaja na wsi i do niedawna bylo u nich kilka rodzin, ktore chcialy przygarnac kotka, ale w okolicy ciezko z tym, bo wszystkie kotki sa wysterylizowane. Moja kotka niestety pol roku po sterylizacji zostala potracona przez samochod i nie przezyla, ale pozniej szukalam kota dla rodzicow i mialam z tym naprawde problem- to, ze ktos mieszka na wsi nie oznacza, ze kotow, swin, krow i kur ma na peczki :)

Gość ale wiekszosc ludzi
agawerka ale w wiekszosic tak wlasnie jest na wsi maja w tylku zwierzeta...

no tak, ale sa wsie i wsie- sa takie typowe, gdzie ludzie utrzymuja sie z rolnictwa i maja tych zwierzat na peczki, a sa takie, gdzie mieszkaja moi rodzice- jest pare ulic na krzyz, przy nich domy bez gospodarstw, a poznym latem myszy sa prawdziwa udreka i wtedy jedynym ratunkiem sa nie łapki i nie trucizny, ale wlasnie kot:)

Gość ciasteczko ciachoo
ale kot samymi myszami sie nie naje a niektorzy o tym na wsi zapominaja:o

no niestety sa ludzie i ludzie, ale to juz chyba osobny temat;) do autorki: przejdz sie po weterynarzach, moze znaja kogos, kto chcialby kotka, przynajmniej bedziesz spokojniejsza o to, w czyje rece trafia kociaki

Gość uuuwaga na
uwaga na futrziarzy.. rude futro jest teraz tredny :o

Gość krawcowa wołowa
do kocyk----------------------- dlaczego mówisz na mnie brzydko? skąd wiesz, czy ja mojej kotki nie wzięłam do siebie , gdy była w ciąży? dlaczego wydajesz z góry sądy o sytuacji, której szczegółów nie znasz? jeśli nikt ode mnie nie weźmie tych kotów - TRUDNO! - będą mieszkać u mnie.

Gość krawcowa wołowa
i dzięki za pomysł z weterynarzem, pochodzę i popytam

Gość Viosan
Wiadomo juz jak z plcia poszczegolnych kociat? Bo szukam rudej kotki do adopcji A, jeszcze pytanie, z jakiego miasta te kotki? Jesli chodzi o ogloszenia to polecam forum miau.pl

Gość ja polecam troche drastyczna
metode pozbycia sie kociat a mianowicie to je utopic i po problemie. Pewnie posypia sie gromy na moja glowe ale uwazam ze lepsze to niz zeby mialy sie sie platac gdzie bezpansko. P.S. Mieszkam na wsi i u nas w domu sie tak robi bo mamy 2 kotki ktore koca sie pare razy w roku najmniej maja 4 koty wiec wyobrazcie sobie ile bym miala kotow w domu. Mieszkalabym jak Wioletta Willas.

Gość jhdbfk
NIE MIAŁABYM SUMIEIA KILKA RAZY W ROKU TOPIĆ KOCIĄT SĄ SPOSOBY TAKIE JAK STERYLIZACJA KOTA NIE WIEM CZY SŁYSZAŁAŚ KOT PÓŹNIEJ NIE PŁODZI A KOTKA NIE ZACHODZI W CIĄŻĘ TO CO NAPISAŁAŚ JEST OKRUTNE TO SĄ ŻYWE STWORZENIA DLACZEGO DO TEJ PORY NIC Z TYM NIE ZROBIŁAŚ!!! PEWNIE SZKODA KASY BO STERYLIZACJA KOSZTUJE POWINNY CI BYĆ ODEBRANE KOTY KTÓRE POSIADASZ BRAK MI SŁÓW!!!!!!!

Gość ja polecam troche drastyczna
do porzedniego wpisu - masz racje to kosztuje i to nie malo bo ok 50zl na pol roku nie przelew mi sie wiec wole te pieniadze wydac na wlasne dziecko niz na sterylizacje kotow. Moga mi odebrac koty ktore mam nie przeszkadza mi to (i tak jest ich za duzo) bo plenia sie bez opamietania.