Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FOTOAMATOR Z WAWY

WCZORAJ W PLENERZE ZROBIŁEM KILKA ZDJĘĆ, CHCIAŁBYM PROSIĆ O OPINIE NA ICH TEMAT.

Polecane posty

Gość ładne. ale TYLKO trzy
?????????? Dawaj dalej:)

Gość fotofotofoto
Będę fazami... Najpierw pierwsze 1. Przepalone niebo w prawym górnym rogu 2. Drzewo zbyt centralnie umieszczone 3. Zdecydowanie za ciemny dół 4. Ogólne wrazenie dobre :)

Gość fotofotofoto
Drugie: 1. Nie wybierałabym takiej pogody na zdjęcia. Niebo beznadziejne (oczywiście, to nie Twoja wina) bo jest po prostu nijakie. Nasuwa się wiec jedno - za jasne niebo, mdłe, bez wyrazu 2. W porównaniu z tamtym zbyt jasne 3. Kolory fajne jak na te porę roku. 4. Dużo bardziej mi się podoba niż to pierwsze :) Jeśli urazilam to przepraszam . Nie chciałam zrazić. Zdjęcia mimo wszystko udane z małymi mankamentami :)

Gość pokaż swoje fotofoto

to drugie jako tako ale pierwsze... - nie nie jestes fotografem, prawda? polecam poogladac fotki strykowskiego na przyklad zeby zobaczyc jak sie dobre zdjecia robi

pierwsze efektowne ...podoba mi sie to odbicie swiatla w wodzie :) ale centralne polozenie drzewa w kadrze powoduje ze fotka staje sie nudna druga fotka bedzie efektowniejsza gdy ja powtorzysz w maju, czerwcu ...na tej kolory sie mieszaja, dlatego ruiny sa zbyt malym kontrastem dla tla ogolnie fajne fotki

Gość FOTOAMATOR Z WAWY
OCZYWIŚCIE ŻE NIE JESTEM FOTOGRAFEM. POWIEM WIĘCEJ, ZDJĘCIA DLA ZDJĘĆ ZROBIŁEM DOPIERODWA RAZY, WCZEŚNIEJ ROBIŁEM TYLKO ZDJĘCIAZ WYCIECZEK LUB IMPREZ RODZINNYCH. OSTATNIO PRZYSZŁA MI OCHOTA NA FOTOGRAFOWANIE BARDZIEJ AMBITNE I DLA TEGO WASZA OPINIA JEST DLA MNIE WAŻNA.

Gość hejkaw
Mi się podobaja bardzo

Gość FOTOAMATOR Z WAWY
WIDAĆ ŻE PRZESIADUJE TU CHAMSTWO, CO NIE MA POJĘCIA O PRAWDZIWEJ SZTUCE!

Gość fotofotofoto
moje foto....hehe nic z tego...nie chce aby porównywano moje zdjęcia do tych tu zamieszczonych. Fotografuję sobie na profesjonalnym sprzęciorze więc to już mnie dyskwalifikuje. jedno jest pewne...krytykę trzeba przyjmować z godnoscią bo to ona własnie uczy :)

Gość BikiniKill
jak dla mnie git

Gość Czerstwy Czesiek
Fotki jak fotki, sory stary ale nic nadzwyczajnego...

Gość fotofotofoto
To ostatnie 1. Nieostre 2. Horyzont leci w lewo 3. Przepalone niebo w PG 4. Cięte w połowie 5. Kadr niezły :)

Gość fotki takie sobie