Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelek_warszawa

Czy to prawda, że jestem ,,ciotą ?

Polecane posty

Gość pawelek_warszawa

1) Mam lat 40 2) Mieszkam z rodzicami od urodzenia 3) Nie mam prawa jazdy bo nie chciało mi się podjąć ryzyka zdobywania wiedzy praktycznej 4) Boję się krzyku mężczyzn 5) Boję się krzyku kobiet 6) Kiedy coś deklaruję na przykład że będę chodził na kurs to szybko rezygnuję bo nie chce mi się wstawać wcześnie 7) Najbardziej lubię chodzić po mieście i oglądać ciągle te same księgarnie budynki w których pracowałem 8) Lubię chodzić do bufetu jednej z uczelni aby tam obserwować kobiety (patrzeć na ich twarze, nogi pośladki) 9) Każdej nocy się onanizuję wyobrażając sobie, że jestem karany cieleśnie przez nauczycielkę 10) Jak rano wstaje to myślę o tym aby czytać gazety 11) Nigdy nie miałem dziewczyny bo się boję że mogła by ode mnie czegoś wymagać i nie mógłbym po pracy spać i chodzić po mieście 12) Nie piję alkoholu 13) Lubię wchodzić na czaty prowokując tam kobiety do wyjawiania mi gołej prawdy o nich, one często ulegają i tą gołą prawdę wyjawiają mi 14) Są osoby, które myślą że jestem Michałem Zebrowskim ale to nie prawda 15) moje zarobki około 3000 netto miesięcznie Czy to prawda, że jestem trutniem i tak zwaną ciota ?

Gość BikiniKill
pisząc o swoich zarobkach mam wrażenie że chcesz tu poderwac jakaś laskę na kasę ale mogę sie mylic. Ciota? Raczej nie." Każdy inny wszyscy równi "

Gość tyle i kropka
3kola i mieszkasz ze straymi ? czy moze chcialbys 3kola zarabiac. tak jestes dupkiem, frajerem, ciota, nicponiem, nieukiem, leniem, trutniem, durniem, pajacem i wsza estetyczna.

Gość ja ci wyjaśnię
nie jesteś ciotą. po prostu przegrałeś życie.

W bufecie uczelnianym oglądasz kobiety a nie facetów to raczej ciotą nie jesteś :D ale... 40-letnim dzieciakiem na pewno :D

Gość ksiadz sie buja
BUhehehehehe ciota jak ''wu''

Gość katarzynkaa.aa.
,,9) Każdej nocy się onanizuję wyobrażając sobie, że jestem karany cieleśnie przez nauczycielkę \" KAŻDEJ ?? a może ten punkt wszystko wyjaśnia ?

Gość dsa
"Pan jest zerem, panie Ziobro"

Gość Galentera
Ale się uśmiałam :D

Gość pawelek_warszawa
Dodam jeszcze, że kiedyś poszedłem na imprezę organizowaną przez zakład pracy i chcąc wyjść na luzaka poczęstowałem się papierosem proponowanym przez znajomego. Nie muszę chyba dodawać, że nigdy wcześniej nie paliłem, więc gdy tylko wciągnąłem po raz pierwszy dym papierosowy, natychmiast zacząłem się krztusić. Znajomi udawali, że wszystko w porządku, ale wiem, że wszyscy się ze mnie śmiali... :(

Gość Galentera
Jeżeli to prawda, co piszesz jesteś frajerem do sześcianu :D Nie ciotą, frajerem. Może powinieneś napisać książkę? Ludzie przynajmniej będą mieli rozrywkę albo nakręć film o życiu pseudo cioty. Sukces kasowy gwarantowany.

to po co wziales jak nie palisz? idz do jakiegos psychiatry... albo moze - pedagoga...

Gość Do ania1311
Dziwne, bo ja cioty spotykam wyłącznie wśród hetero... Co za ludzie :O

Gość pawelek_warszawa
wziąłem, bo chciałem żeby mnie traktowali na równi ze sobą. nie chciałem byc sztywniakiem, który nie umie się zabawić z kumplami :o dlaczego frajerem? jakbym chciał, to mógłbym mieć całkiem niezłe mieszkanie, samochód... nie potrzebuję tego, dlatego mieszkam z rodzicami. poza tym tak mi jest wygodniej. a po co do psychaitry/pedagoga??

Gość Galentera
Poczytaj swoje wypowiedzi, a może dojdziesz do tego dlaczego jesteś frajerem. Ale uwielbiam Cię, przynajmniej dzięki Tobie mam dobry humor :D

Gość pawelek_warszawa
weź popatrz na swoje wypowiedzi lepiej :o

Gość Galentera
Wystarczy, że popatrzę na swoje życie. Poza tym, co podkusiło Cię żeby pisać o czymś takim na forum? Przecież to jest żałosne. Jesteś 40 letnim gówniarzem.

jeśli to prawda co o sobie piszesz to jesteś CIOTA przez duże C

Gość podszyw naga prawda
13) Lubię wchodzić na czaty prowokując tam kobiety do wyjawiania mi gołej prawdy o nich, one często ulegają i tą gołą prawdę wyjawiają mi :)

Gość pawelek_warszawa
sama jesteś żałosna głupia pindo. napisałem to, bo miałem taki kaprys, nie musisz mnie od razu obrażać! żyję, jak żyję. może nie jest to super szalony żywot, ale ja się z tym czuję dobrze. nie rozumiem tylko, czemu wszyscy dookoła się ze mnie śmieją, przecież ja nie jestem ciotą - naprawdę lubię kobiety :(

Gość pawelek_warszawa
UWGA prawdziły pawełek to tylko ja czyli autor pierwszego wpisu Jak wynika z punktu 9 jestem masochistą i dlatego każdy kto by sie pode mnie podszywał i kogoś atakował krytykował czy poniżał nie jest prawdziwym pawełkiem Jakki był PODSTAWOWY cel mego wpisu ? rozśmieszyć ! oczywiście napisałem prawdę i wiem że za tą prawdę zasługuję na LANIE czy którać z miłych pań chciała by mi lać lanie na gołą pupe ?

Gość pawelek_warszawa
Galenterze przesyłam całusa jeszcze raz prawdziwy pawełek jest miły i poniża TYLKO siebie

Gość pawelek_warszawa
Galantero czy masz maila ?

Gość laraqwer
U góry to podszyw...

Gość pekłam ze smiechu
buha buhahaha;)

Gość pawelek_warszawa
jak masz na imię ?

Gość Latający Czestmyr
Jesteś w porzo, masz dokładnie tak jak ja. ja jedynie nie chodze po budynkach dawnej pracy. Witj w klubie. Jest nas tutaj więcej.

Gość Latający Czestmyr
A cha i nie mam na imię Pawełek tylko Czesio. Reszta sie zgadza. Pozdrawiam [szczęść Boże]

Gość hahhahahhahah
"dsa "Pan jest zerem, panie Ziobro"" - o rany! to najtrafniejszy komentarz jaki dziś czytałam na kafe :D:D hahahhahah