Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelek_warszawa

Czy to prawda, że jestem ,,ciotą ?

Polecane posty

Gość fdsds
dlaczego nazywasz sie trutniem ? Ciota to facet ktory porzuca swoja kobiete dla innej i zostawia ja samą z dziecmi albo ma dzieci w dupie ..

Gość mueheheww
to ty Myverin ?:classic_cool:

Gość Latający Czestmyr
ramagga (ramagga@gazeta.pl) ramagga@tlen.pl to po co wziales jak nie palisz? idz do jakiegos psychiatry... albo moze - pedagoga... www.naturalnenielegalne.pl www.stopcodex.info A po co ma iść do psychiatry? Przecież to luksusowe życie. Prawie cała kasę ma dla siebie. Nie musi marnować czasu na robienie zakupów, pranie, sprzątanie i gotowanie. Kobieta nie zabiera mu wolnego czasu i robi co chce. On jest wygrancem leszczyki, a wy ciężko tyracie i jeszcze wam baby głowę suszą.

Gość dobrze
nie jestes ciota.... ale wyjdz troche z swojej skorupy...

Gość pawełek zoske Koszalin
trzep pingwina ile wlezie i spuszczaj sie rodzica na twarz xd

Gość filipijkaa
Tracisz to ,ze nie masz kobiety.A chciałbys ja miec -taka z krwi i kosci?

Gość gośćDominik
Ja ma 15 lat jestem jedynakiem słoneczkiem mamusi jak mi to mowi nosze rajtuzy rurki bardzo lubie rozowy kolor ,nieprzeklinam w domu moim używa się zwrotow proszę dziekuje mamusia przed wyjściem z domu sprawdza mnie czy mam na sobie rajtuzki oczywiście jak na dworze jest poniżej 15 stopni pokelepie mnie po pupie przytuli niebronie sie bardzo to lubie nawet jak zrobi to na ulicy w szkole niemam kolegow ani koleżanek mowia na mnie c***a czyzby była to prawda? A można wiedzieć co oznacza określenie c***a nieznam tego słowa ? Dominik