Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarbeczek0204

NADŻERKA!!! POMOCY!!!

Polecane posty

Gość skarbeczek0204

Tydzien temu w poniedziałek miałam zabieg nadrzerki-zamrazanie-do wczoraj miałam normalnie upławy i maja trwac tak od zabiegu do 4 tygodnii,zaraz po zabiegu lekko miałam zaplamione krwia na majtkach ale dzisiaj patrze i na majtkach mam duza ilośc krwii, czy cos dzieje sie złego? Błagam pomocy! Dodam tez,ze przez miesiac miałam niewspółzycz,a wczoraj współzyłam bardzo delikatnie i czy przez to leci mi ta krew??? ;( POMÓZCIE :(

Gość tak to przez to
a jak myślisz idiotko, dlaczego po zabiegu nie wolno współżyć??? Wcale ! masz za swoje. będzie ci sie teraz 3 miesiące goiło !

Gość skarbeczek0204
wiem ze zle zrobiłam i bardzo tego załuję,ale na prawde boje sie teraz co bedzie ;(

Gość tak to przez to
nic nie będzie, będzie się o wiele dłużej goiło i tyle za czas jakiś idź do gina na kontrolę, pewnie mówił kiedy, ale już nie współżyj do tego czasu w ogóle jak ci mogło przyjść do głowy współżycie po takim zabiegu ?????????

Gość a co mnie facet obchodzi
dać w ryja i wezwać policje :) ja tak robię :)

Gość skarbeczek0204
wiem, nie mam pojęcia... ;( ale bardzo sie tym wystraszyłam ze zobaczyłam na majtkach czerwone plamy... mam isc do ginekologa w czerwcu dopiero. ale jutro chyba zadzwonie do niego rano i przedstawie swój problem, bo bardzo sie boje ze mogło sie cos stac...

Gość skarbeczek0204
to nie jest wina chłopaka...mnie cos naszło-on mówił ze nie tyle ale jednak postawiłam na swoim,nie wiedziałam ze moga byc takie konsekwencje-człowiek uczy sie na błedach...

głupia jesteś i tyle sądzę, że jesteś młoda i jeszcze nie rodziłaś więc uważam że powinnaś zmienić ginekologa bo kobietom które jeszcze nie mają dzieci nic nie powinno sie robić z nadżerką może poza środkami chemicznymi

Gość skarbeczek0204
jeszcze nie rodziłam... ginekologa mam na prawde bardzo dobrego tylko ja miałam tak duza nadzerke ze mi zadne leki nie pomagały i wynik cytologiczny sie nie poprawiał... tez słyszałam ze nie powinno sie robic nic z nazerka...ale jak lekarz uwaza ze trzeba w takiej sytuacji to chyba ma racje

Gość skarbeczek0204
wiem,ze zrobiłam zle dlatego wiem tez,ze jest duzo doswiadczonych kobiet w tym temacie i dlatego sie tu wypowiadam sądząc,ze dostane jakąs pomoc w postaci porady...

Gość skarbeczek0204
krwotoczno zapalny-tyle wiem

jakieś zapalenie ma 70% kobiet szczególnie wg nowej skali oceny nadżerki, no ale stało się, teraz idź pogadać z ginekologiem i niech sprawdzi czy wszystko ok po tych chwilach szaleństw :P będzie dobrze ale na drugi raz myśl ;)

Gość skarbeczek0204
wiem... już nigdy tego nie zrobię! mam nauczkę! Tylko nie wiem czy bede w stanie powiedziec lekarzowi,ze współzyłam-zawiedzie sie na mnie :/ moze tak-ze sie boje mu o tym powiedziec... Praktycznie o nadrzerce wiem tyle co z internetu :/ sama nie wiem skąd powstaje itp. czego przy niej wolno a czego nie i to jest najgorsze,ze sama sie ze wszystkim juz sie gubie :/ dziękuję za rady ;*