Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scout Finch

Z jaką postacią filmową byście się przespali?

Polecane posty

Gość przerwa między włosamiŁonowymi
wszędzie ten house, zachwycają się nim jakby nie wiadomo jaki boski był :o🖐️

Gość hałsowa
house to house ... :D zresztą hugh laurie tez jest ponoc swietnym facetem :P a gyllenhaal niby ok ... ale on wyglada jakby wiecznie mial 20 lat ... taki słodki chłopczyk w sumie dla szesnastek ideał :P

Gość przerwa między włosamiŁonowymi
czyli dla ciebie, bo więcej to ty nie masz na pewno 🖐️

Gość hałsowa
żałuję ale niestety ten wiek już dawno jest za mną :P a housem wszyscy sie podniecają chyba ze względu na jego charakter :D chociaż jak dla mnie wygląd też jest jak najbardziej ok :P

Gość house nie jest sexy
ja powiedziałabym, że to właśnie wyrośnietym mentalnym małolatom podoba się zdziadziały house a urodę gylenhaala doceniają dojrzałe kobiety - jak ja

Gość i jasność nastała...
jeżeli ten wiek masz już dawno za sobą , to oznacza tylko tyle, że jesteś bezgranicznie głupia i pusta , bo zakochałaś się w wytworze wyobraźni scenarzysty:)🖐️

no nieźle ... jaka dyskusja rozgorzała o naszego house\'a :D i jeszcze sie dowiedziałam że jestem niedojrzała psychicznie :P ale przynajmniej wiem jaki bedzie objaw mojego dojrzewania - zacznie mi sie podobać jake gyllenhaal :P i zgadzam się z mawronką - house to sam sex :D

Gość gunger
z brucem willisem nigdy on jest niski i lysy fe

Gość hałsowa
i jasność nastała- wiesz co , nie chce mi się nawet z tobą rozmawiać ale czy ty umiesz czytać dziecino?? temat brzmi - " Z jaką postacią filmową byście się przespali" a nie " kogo kochasz bezgranicznie " :P gdyby house istniał to bym go bzyknęła bez wachania , pofantazjować można :P a że tobie brakuje wyobraźni to cóż .. :P

wiem, wiem - prawda boli🖐️

Gość ja bym sie przespała z
z laską Housa :)

Gość hałsowa
to sobie zjedz etopirynę i kładź się spać :P

i kto tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem, dziecko? 💤🖐️

żadna gówniara nie będzie mówiła mi kiedy mam kłaść się spać. Może lepiej sama zastosuj się do swojej porady? Pocałuj plakat doktorka na dobranoc i w podskokach do łózka, bo już dawno po dobranocce! :D

Gość hałsowa
wiesz co nie pogrążaj się .... o co ci wogóle chodzi? boli cię że ktoś ma inny gust niż ty? jak ci się podoba gylennhall fajnie - twoja sprawa dla mnie nie zaistniał jako jakaś konkretna postać filmowa , no może w filmie donnie darko coś pokazał ale wtedy był jeszcze dzieciakiem a potem jego kolejną i jak do tej pory ostatnia dobrą rolą była gra w tajemnicy brokeback mountain - ale w tym filmie z kolei mało męsko mi się kojarzy hugh laurie to aktor którego kojarzę już wczesniej z serialu "czarna żmija" gdzie tez byl swietny swoją drogą , zanm go też z wielu skeczy , oraz z serialiku bit of fry and laurie :D cenię jego cięte poczucie humoru i wydaje mi się być naprawdę ciekawą postacią a rola w drze housie tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu - i ta właśnie postać mi się podoba zwłaszcza ze medyczne seriale są mi z racji studiów szczególnie bliskie :D amen nie pultaj się bez powodu bo nie rozumiem dlaczegóż to tak strasznie chcesz mi dosrać ..? aż tak ci zle ze ktos ma inne zdanie niz ty? wyrazy współczucia w takim razie i żegnam ozięble :P

Gość hałsowa
a plakatów na ścianie nie posiadam :D widocznie sama posiadasz kilka skoro wytykasz to innym :P co do "gówniary" to tego rodzaju słownictwo po mnie spływa więc się nie wysilaj bo ci żyłka pęknie i jeszcze na mnie trafisz na dyżurze :D

Gość house nie jest sexy
ej odczep się, bo o Gyllenhaalu pisałam ja, a kłocisz się z kimś zupełnie innym! Nawet nie wiesz kogo bluzgasz :-o i widzę, że słabo u ciebie z kinematografia skoro z Gyllenhaalem widziałaś tylko 2 filmy, no ale skoro wolisz skecze i seriale to twój wybór

Gość hałsowa
wszyscy widzą że te trzy ostatnie nicki to ta sama osoba musisz sie bardziej postarac :P a filmów widziałam więcej niż sobie myślisz :P i moze zaprzeczysz ze wymieniłam akurat dwa najlepsze w których grał? no chyba że tobie najbardziej podobało się "pojutrze" :D

Gość antyhouse
zakochana małolata nie może uwierzyć , że nie wszystkie lecą na tego staruszka:)

Gość house nie jest sexy
chyba jako jedyna widzisz to co chcesz widziec - ja nie używam słowa "gówniarz' bo mnie ono drażni i mam tylko jednego nicka a co do filmów z Gylenhaalem to uwielbiam go za Zodiaca i w szczególności za Jarheada, bo w nich jego role najbardziej zapadły mi w pamięc :-o w Donnie'm Darko faktycznie był jeszcze za młody, żeby chcieć się z nim przespać

Gość hałsowa
ok , zmien jeszcze nicka kilka razy moze lepiej ci sie zrobi .... potem przeczytaj jeszcze raz temat topicu , potem jeszcze kilka razy do momentu az zrozumiesz to zdanie jednokrotnie złożone ja daję za wygraną ...

Gość house nie jest sexy
"zdanie jednokrotnie złożone"? hmmm

a z kolei mnie nie podoba się Jake , więc twoja teoria właśnie legła w gruzach, dziecko...:)🖐️ I to mnie boli, że ktoś ma inne zdanie od mojego?:D Śmieszna jesteś. \"zdanie jednokrotnie złożone\"... ha ha, rozwaliło mnie to :D🖐️

Gość hałsowa
zodiak był dla mnie przereklamowany, i zdecydowanie za długi .. temat był świetny (zwłaszcza że historia jest autentyczna)ale jake jak dla mnie był strasznie bezbarwnyi jesli już mialabym tam podziwiac czyjas gre to roberta downeya jr :) był świetny :) a co do jarheada to fakt niezły :) nie lubię tego gatunku filmów ale oglądałam z chłopakiem i mi się podobał - bardzo prawdziwy i ładnie nakręcony

Gość och achhhhh
o Jude nie można się czepiać :D