Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scout Finch

Z jaką postacią filmową byście się przespali?

Polecane posty

Gość Scout Finch
Jude Law! Zgadzam się :) W Jagodowej miłości był słodki :) Jezu...ja mam 23 lata, czas się ogranąć ;)

Gość kjbakab
Z Tylerem Brigance - "Czas zabijania", czyli w rzeczywistosci z Matthew McConaugheyem;) Mmmm, cukiereczek:D

hehehe też mam 23 lata :P i jeszcze mi się przypomniał heath ledger ... też był słodki :) szkoda go :(

Gość kjbakab
Nooo, Heath Ledger był słodki, ogólnie to mój typ, takie kręcone włoski... taki typ windsurfingowca... No ale Matthew McConaughey bardziej mi się podoba:) Jezu, gdybym tak mogła go zobaczyć i nie tylko....., tak na żywo:P:P Mam 21 lat:P U mnie już też czas się ogarnąć:P:P

Gość kjbakab
Heheh no tak, ale szkoda, że to są tylko fantazje.... ;)

Gość jakoś nikt
polaków nie wymienia.... :D to ja tak patriotycznie wezmę małaszyńskiego :P niech się już poświęcę :D

Gość lista marzeń
jeśli POSTACIE filmowe to niech będzie, że wymienię postać a nie aktora , który go gra :) Dexter:):D Aczkolwiek on trochę niebezpieczny jest :D🖐️ ale ja lubię adrenalinę :D I jeszcze może Edward Cullen 😭 i Jack Dawson haha :D Jude Law (w kazdej wersji- bo zawsze jest sexy:classic_cool:) a Dr House w ogóle mnie nie podnieca, ja nie wiem co wy w nim widzicie? 😭 taka memła z niego 😭 czyżbym była osamotniona w tej opinii? 😭:P Niech mnie ktoś w końcu poprze, załamuje mnie myśl, że wszystkie wokoło lecą na House'a a on taki cipowaty 😭

Gość lista marzeń
Och! Jak ja mogłam o Małaszyńskim zapomnieć z moją skłonnością do buntowników bez powodu ! 😭:P Koniecznie w wersji z Oficera :P:classic_cool:

house cipowaty??? ty widziałaś choć jeden odcinek ? toć to facet z krwi i kości :D inteligentny, z genialnym poczuciem humoru a do tego kawał s********* z wnętrzem zranionego kociątka :D i te niebieskie oczęta , ech....

Gość papryka_chilli
1)Hugh Jackman 2)Jude Law 3)Dr.House To moje 3 typy. Im bym się oddała bez żadnego ale...:PP ;D Dobra , mam 19 lat... czas się ogarnąć :))

Gość ech no zesz....
a ja z davidem beckhamem byleby tylko sie nie odzywał :P

Gość uwielbiiiiam goo
z Edwardem Cullenem ze Zmierzchu😭

Gość no to sie z nim chajtnij
co wy na to żeby zgwałcić filmowego dr housa wszystkie razem? :P kto jest ze mną? :D

Gość hałsowa
ja tam jestem na tak :P tyle ze on nie istnieje ;( a mnie u housa najbardziej ten jego charakterek kręci... :D

Gość lista marzeń
Przyznam się - nie widziałam ani jednego odcinka, bo nie znoszę seriali o temacie przewodnim medycznym :o :P Aczkolwiek ten facet z wyglądu jest taki jakiś cipowaty i rozmemłany :D Mało męski :P I stary :o To byłoby niedorzeczne, żebym ja- w wieku 19u lat się w nim kochała :D🖐️ (on jest starszy nawet od mojej matki 12 lat, także bez komentarza :D) ale ok - de gustibus non est disputandum :classic_cool: :P 🖐️

to znaczy to że ma 50lat mowie o aktorze grającym dr housa. z wywiadów dowiedziałam się, że postać którą gra ten aktor jest bardzo podobna do niego samego. Jak spotkam go gdzieś na ulicy za granicą to się mu rzucę na szyje :D :P (co tam że ma syna mającego tyle lat co ja :P)

Gość lista marzeń
nie , nie wiemy:o przeciez on wygląda nawet na więcej:o mój dziadek ma 60 lat a wygląda na młodszego od niego :P

Gość też nie lubię housea
ten facet to totalna porazka:/ ogarnijcie się laski i tak nie macie u niego szans bo on chyba nie jest pedofilem? :o :D

kto tam wie co się w 6 seri okaże, może i jest pedofilem :P marzyć zawsze można :P :D

Gość lista marzeń
omg....:o

Gość hałsowa
hehehe też sobie kiedyś pomyślałam że jakbym go spotkała to bym sie na niego rzuciła :D chociaż jest wiecej niż dwa razy sstarszy ode mnie :P

Gość hałsowa
no już bez przesady z ta pedofilia :D 15 lat skonczylam jednak daaawno temu :P

Gość house nie jest sexy
haha dziś był Stuart malutki o tej myszy co ją ludzie adoptowali i zgadnijcie kto grał tatusia tego gryzonia... http://img.stopklatka.pl/film/01300/01315/g-2.jpg hahahah wasz seksowny dr house :D macie już kisiel w majtach? a moje typy to : -Jake Gyllenhaal w każdej roli bo jest BOSKI! -Vincent Vega z Pulp Fiction I Harry Goldfarb czyli Jared Leto z Requiem dla snu