Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładowarka__

jakich kobiet się nie zdradza?

Polecane posty

Gość ładowarka__

No ruszać mózgiem:)

Gość jakto.......................
??? nie wiesz???? wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie ma takich kobiet ktorych
sie nie zdradza - przyklad - moj kumpel - mial zone sporo mlodsza, bardzo inteligentna, wierna, lubiaca sex, sliczna - a zdradzil ja ze starsza, grubsza, glupsza, dzieciata. Powod? - bo byl znudzony. Ale nie dlatego, ze wkradla sie rutyna, ale dlatego, ze mial ochote na kogos innego, nowego

Gość frytka z keczapem
dlaczego faceci tacy sa?? mowia ze kochaja a ida do innej>>> nie rozumiem tego

Gość martwych sie nie zdradza
:p

Gość frytka z keczapem
a po zdradzie wraca z kwiatami i przeprasza na kolanach> faceci!!!!!

nie zdradza sie tych, ktorych sie nie ma, albo tych, ktore krotciutko za morde trzymaja

Gość Jestem facetem ktory nie mial
szczescia w milosci - czasem az sam nie rozumiem innych facetow. Moje byle byly: chimeryczne, egoistki, materialistki... a ja chcialem tylko byc kochany. Pewnie dlatego za mlodu dawalem sie wykorzystywac. Moj znajomy - bo kumplem nazwac go nie moge - mial wszystko, czego ja chcialem - ladna, madra i dobra kobiete z zasadami. Byli razem 5 lat, podczas ktorych zdradzal ja notorycznie, w koncu wyrzucil ze swego zycia jak smiecia. Serio, to cudowna dziewczyna. Mial z nia dobrze, na kazdym kroku widzialem jej milosc i troske o niego. On jest po prostu glupkiem, ze z niej zrezygnowal... zniszczyl ja... ona teraz boi sie komukolwiek zaufac... a ja oddalbym pol zycia, ktore mi zostalo, aby miec kobiete taka jak Ona... cielawe, czemu tak glupio wybieramy?

Gość frytka z keczapem
bywa tak mnie facet tez zdradzil ja sie juz z tym pogodzilam za to on teraz cierpi maxymalnie widze to. rozpil sie nawet ale mnie to nie rusza niech spier,,,, do tamtej skoro ja wybral na jedna noc

Wszystkie się zdradza, faceci już tacy są. Już w rozwoju zarodkowym to jest zakorzenione. Defekt mózgu jakiś. Tacy są już niedoskonali, ale i tak ich kochamy:*

Gość frytka z keczapem
A ONI KOCHAJA NAS WSZYSTKIE PO KOLEI JAK IM SIE POPRZEDNIA ZNUDZI> ŚWINIE!!!!

Gość znam takiego
Jestem facetem ktory nie mial szczescia w milosci - czasem az sam nie rozumiem innych facetow. Moje byle byly: chimeryczne, egoistki, materialistki... a ja chcialem tylko byc kochany. Pewnie dlatego za mlodu dawalem sie wykorzystywac. Moj znajomy - bo kumplem nazwac go nie moge - mial wszystko, czego ja chcialem - ladna, madra i dobra kobiete z zasadami. Byli razem 5 lat, podczas ktorych zdradzal ja notorycznie, w koncu wyrzucil ze swego zycia jak smiecia. Serio, to cudowna dziewczyna. Mial z nia dobrze, na kazdym kroku widzialem jej milosc i troske o niego. On jest po prostu glupkiem, ze z niej zrezygnowal... zniszczyl ja... ona teraz boi sie komukolwiek zaufac... a ja oddalbym pol zycia, ktore mi zostalo, aby miec kobiete taka jak Ona... cielawe, czemu tak glupio wybieramy? Znam takiego... młoda, piekna zona, a on ja zaczął zdradzać 2 m=ce po ślubie!!!!! ze starsza i to duzo!!! teraz znalazł sobie taka w swoim wieku. po co sie tacy żenią???? wiem że w jego wypadku chodzi o sex, ale czy tylko na sexie świat stoi??

a mi sie dziwia ze kazdeu po kolei kosza daje... a ja nie chce potem cierpiec :O

Gość frytka z keczapem
no naprawde ja tez nie chce miec faceta i przechodzic teko kolejny raz.

W przypadku ktory omawialem nie chodzilo o sex. Ta kobieta, w ktorej jestem zakochany, zostala moja kochanka... nie zgadza sie na nic wiecej, chociaz ja bardzo bym chcial. Moge miec tylko jej cialo, duszy nie... :( Watpie, zeby mu czegos odmawiala. Ma wrecz ognisty temperament i piekne cialo, ladniejsze niz wiele mlodszych kobiet (a ma prawie 30 lat). Bardzo sie stara, zeby sprawic partnerowi przyjemnosc. To raczej on byl tym, ktory odmawial sexu... powiedziala mi, ze kiedys czekala na to 5 miesiecy! On niemal calkowicie stlumil jej potrzeby, wysmiewal sie z seksownej bielizny, kiedy chciala uprawiac sex nie w lozku, wyzywal od dziwek (a byl jej pierwszym partnerem). Nie sadze, zeby szukal sexu. Moze on sam nie wie, czego szukal?

No jednak na sexie swiat stoi... jest on bardzo wazny. Ale Was, kobiety, tez nie rozumiem. Bylem kiedys zakochany w takiej jednej... gotow jej nieba przychylic... Nie jestem brzydalem, mam niezla prace (wtedy tez mialem) i, jak mysle, dobry charakter. Dbam o czystosc i potrafie gotowac. A ona wybrala o 20 lat starszego, rozwiedzionego, dzieciatego alkoholika, ktory potem ja bil... dlaczego...? lepszy bajer?

Ja znam takiego kolesia, który zbyt urodziwy to nie jest, ale wycelował w najatrakcyjniejszą pannę w okolicy. No i jebut. Rok się starał, nie wychodziło, po dwóch latach padła na deski. Udało mu się. Siedem lat razem, całe siedem lat zdradzała go, wszyscy to wiedzieli, wszyscy się z tego śmiali, a on w to biedulek nie wierzył. Oświadczył się. Już wszystko odstawione, kuchareczki, restauracyjka i ten tego, a panna miesiąc przed datą planowaną dzwoni, że się wjebała z kimś innym i że to koniec:D Z kolesia się pompują ludzie do dziś, a już troche czasu minęło od tej historii:D

Gość uj facet z tobą cos nie tak
jest, taki jestes fajny i nikt cie nie chce?

A gdzie napisalem, ze NIKT mnie nie chce?

Gość fcmon
jesli sie kocha to sie nie zdradza ... jesli ma sie wszystko w tej os.