Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka4444

nieplanowana ciaza

Polecane posty

Bywa, że antykoncepcja zawodzi, gorzej jak zawodzi facet :P Faceta kopnij w dupe, a nad resztą spokojnie się zastanów.

Znam taką parę. Ona zaszła w ciąże, on nalegał na aborcję, ona usunęła (a ze zrobiła to z przymusu to potem BARDZO cierpiała), on z łaski jak już problemu się pozbył i dalej mógł bzykać do woli wrócił. Ona nie mogła sobie z tym wszystkim poradzić, on ją zostawił, bo przecież NIC ich nie łączy. Ty go kochasz ale czy on kocha Ciebie? Jak myślisz, dlaczego nie chce tego dziecka? Facet który boi się obowiązków po prostu odchodzi i płaci alimenty. facet który boi się być do końca życia uwiązany z matką dziecka - namawia na aborcję. Zastanów się nad tym...

Gość grafryb
Kiedy pojawia się dziecko w naszym życiu, wszystko zmienia się ... na lepsze. Nie jesteś już małolatą, która sobie nie poradzi. Dasz sobie radę a on niech płaci alimenty i trzyma się z daleka od Was. Wierzę, że wszystko będzie w porządku:) Trzymam kciuki

Gość majka4444
jestem kłebkiem nerwow :( a moj facet na mnie krzyczy ciagle i kaze usunac...mowi mi ze jestem kretynka i ze w tym wieku po co mi dziecko

Gość
Jesteś może i jego dziewczyną, ale na pewno nie uważa Cię za tą ostatnią...

Gość urodz
i skarz go o alimenty! nie chce ponosic konsekfencji swoich czynów( pokaz mu na co CIe stac, wasz zwiazek raczej nie poczagnie dlugo.....)

Gość emila310190
dziewczyno daj sobie spokoj z tym facetem. nie kocha Cie i to jest pwene. ja jestem samatna matka a mam zaledwie 19 lat, ale mam wspaniala mame ktora mi pomaga i od niedawna chlopaka ktory zaakceptowal mojego synka.

Gość majka4444
Tylko dlaczego to tak musi bolec?

facet jest beznadziejny.z wygody i strachu przed obowiazkami chce,zebys zabila wasze dziecko.co za miernota, a nie facet.wez go do sadu o alimenty bo tylko do placenia sie nadaje i postaraj sie,zeby byly wysokie.

Gość majka4444
chyba nie mam wyboru...a jak mozna byc takim dupkiem :( a podczas teoretycznej rozmowy na ten temat twierdzil ze nigdy nie zostawilby mnie sama z dzieckiem i ze bysmy wzieli slub i wychowywali dziecko razem.jak mozna byc takim draniem i klamca :(

ta nieplanowana ciaza jest testem jego charakteru.pokazal jaki naprawde jest.ciaza to nie koniec swiata,nie warto dla kogos takiego zabijac dziecka.

Gość majka4444
tylko boje sie ze nie dam rady sama..nigdy nie sadzialam ze on jest tak egoistycznym dupkiem

Gość matryca
Tyle kobiet daje sobie rade, wiec dlaczego Ty nie mialabys dac? Masz oparcie w rodzicach? W miare dobra prace, sytuacje materialna,etc...?

Gość emila310190
dasz sobie rade. uwierz mi. ja tez sie balam ze sobie nie poradze, ale jakos dalam rade i jest ok. mam wspanialego synka ktorego bardzo kocham. jak sie rano budze i patrze jak on śpi kolo mnie to nie wyobrazam sobir ze mogloby go nie byc. dziecko to szczescie i dar od Boga.