Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloody elf

Sposób na chytrą dziewczynę ?

Polecane posty

Gość bloody elf

dla niej wszystko co się wiąże ze sferą związku jest płatnością faceta, kina, wyjazdy, jedzenie na mieście itd jej pieniądze służą tylko dla niej na ciuchy , solarium itd...Oboje studiujemy i nie mam zamiaru co miecha na księżniczkę wydawać koło 400 zł...seks i tak mam raz na tydzień to tyle samo by mnie pani na telefon wyszła...Zero godności i przyzwoitości z jej strony!

Gość bubu22
zapros na spacer a nie do kina. jezdzie na wycieczke rowerowa zamiast samochodowa. zrob jej romantyczne kanapki z keczupem zamiast jedzenia na miescie - piknik w parku. zapros do muzeum w czwartek - zywkle za darmo. jest tyle pomyslow. nie musisz wydawac zaraz kasy.

Gość Miki rurka
Przejeb.ane. Ja ze swoja kobieta dziele zawsze wydatki a kocham sie z nia za darmo i tak powinno byc. Ja bym taka zostawil bo z taka to pozniej nie zycie

Gość Miki rurka
Przejeb.ane. Ja ze swoja kobieta dziele zawsze wydatki a kocham sie z nia za darmo i tak powinno byc. Ja bym taka zostawil bo z taka to pozniej nie zycie

Gość lajkonikala
Po co ci taka baba! Prepędź lafiryndę! czym prędzej

Gość bubu22
no to sobie wykalkulowales interesik. seks za darmo....ja nie moge...

Gość bloody elf
a przepraszam kobieta nie czerpie z seksu przyjemności ? robicie to na siłę ? zastanów się dobrze...

Gość frufru
to po kiego czorta sie z nia spotykasz? :D a pomysl wyzej jest fajny, organizuj rozrywki bezkosztowe. ciekawe jak dlugo laska wytrzyma. jak jest nastawiona na korzysci to Cie zostawi i bedziesz mial spokoj.