Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilia_wodna_34

Czy prawnik nadaje się na męża?

Polecane posty

Gość Lilia_wodna_34

Mam na oku prawnika, tylko jakoś tak nie jestem do tego zawodu przekonana... Która z was ma męża lub faceta prawnika? Może mi cos podpowie? Nadają sie tacy panowie czy nie? napewno zrobi rozdzielność majątkową...hahahahnie wiem tak mi wszystko po głowie chodzi. Prosze pisać:)

... liczy się chyba jakim jest człowiekiem..hmm? zawód nie determinuje faceta jako dobrego albo złego kandydata na męża.

Gość ja mam ojca prawnika
i rodzina nie narzekała. Tylko bardzo gadatliwy ( adwokat)

Gość Lilia_wodna_34
Jest kulturalny i miły, jak na prawnika to nawet daje mi dojśc do głosu ;) pomaga nawet prostytutka, kurcze...troche mi się to wszystko niepodoba...może lepiej abym nie wiedziała jakimi dokładnie sprawami się zajmuje.

Gość Lilia_wodna_34
no własnie mam nadzieje że nie bede w domu słyszała za i przeciw;)

Gość piszesz sama do siebie
34 lata stara idiotka

Gość Lilia_wodna_34_orginał
Jesli akurat sprawia ci radośc podszywanie się pod mój nick to sobie odpuść, małolacie:P

ni nie pisze ktoś się pode mnie podszywa...

ide spac wiedziałam ze tu tylko małolaty siedza. dobranoc:)

Gość Punkt za czujność
Punkt za czujność ! Strasznie prymitywna kobieta. Prawnik? Za wysokie progi dla Ciebie.

Gość Lilia_wodna_34 orginał
Sorki ale to nie ja tam na tym wątku. Przeciez każdy może sobie taki nick wpisać, nie jest zarejestrowany...nie oceniaj jak nie znasz, nie uzywam takich słów, i nie jestem niekulturalna, zresztą myście jak chcecie. ktoś używa takigo nicka jak ja...nic nie poradze, tutaj tez przecież ktos pisał pod tym samym nickiem :(

Z tymi pielęgniarkami jest różnie .Np. mój ginekolog zrobił już dwoje dzieci 2 różnym pielęgniarkom. Powiedział mi o tym mój adwokat, bo oni są kolegami, nie wiedziałam o tym. Oczywiście po tym zmieniłam ginekologa, bo kto wie co sobie przyjaciele tam opowiadają ;)

Gość dentystka nie
wyżyje sie w pracy przy ekstrakcji i w łóżku będzie bez sił

Wiesz ten prawnik mnie jakoś odpycha, znaczy chodzi o zawód , a nie o mężczyznę ;) To dlatego ze wyobrażałam sobie ich zawsze w taki sposób ,że są opanowani do przesady, uważają na to co mówią, mają zawsze wszystko zaplanowane a ja jestem troche zwariowana i często ide na żywioł. Nigdy do tej pory nie znałam żadnego prawnika, za to lekarzy wielu ;) Może to dlatego...ech, ale jest b.fajny...:)))

Gość 8924789302473902
masz zle wyobrazenie o prawnikach :) w wiekszosci to bardzo fajni zabawni ludzie i do tego maja duzo wyczucia :)

Jesli chodzi o te prostytutki...chodziło mi o to ze pomaga takim kobietom z tego wyjść, pyta dlaczego tak własnie zarabiają na zycie, opowiada mi często co i jak i on im współczuje autentycznie. Widze ze jest uczuciowy. Poza tym pomaga kobietom które sa bite przez mężów, pisze pozwy rozwodowe itp. wszystko to charytatywnie. Więc widze w nim dobrego człowieka i to mnie do niego ciągnie. Poza tym nie chodzi mu jedynie o to , aby pójść ze mną do łóżka i potem schluss...narazie jest moim ideałem, chyba się zakochuje...a potem bedzie już lepiej i nie bede o nim myślała jak o adwokacie , tylko jak o moim partnerze i kochanku ;)

Nie nie mam złego wypbrażenia, nigdy nie miałam z adwokatem do czynienia, ani z sądem...nie wiem dlaczego tak jest. Powiedział ze nigdy nie poszedł by do prostytutki , bo on wie ze je zmusza sytuacja życiowa do takich wyborów...a nie innych, nigdy nie robia tego dobrowolnie.