Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warszawiak27

Samotne z Warszawy poszukiwane...

Polecane posty

Są tu może jakieś fajne, samotne dziewczyny z Wawy i okolic? Zdałem sobie niedawno sprawę, że czas ucieka nieubłaganie i w końcu trzeba by poznać jakąś sympatyczną, inteligentną przedstawicielkę płci pięknej celem stworzenia poważnego związku, a kto wie może i założenia rodziny. Swoją drogą ciekaw jestem, czy w dzisiejszych czasach można szukać kogoś na poważnie przez Internet. Co o tym sądzicie?

Gość aneta Bielany 36 lat
a ile zarabiasz?

Gość Wiolka architekt 38 Kabaty
jestes ładny? no i ile miesiecznie zarabaisz? buziaki

Gość aga z wwy 35
a czym sie zajmujesz?

Gość Anna 1979
A co robiles do tej pory...?

Wystarczająco. Ale zapomniałem dodać, że materialistki mnie nie interesują. Miłość to nie jest towar na sprzedaż...

Gość biedroneczka 34 mala
masz własne mieszkanie w warszawie odpisz na maila dorciak.mala@buziaczek.pl

Gość Grażka Zoliborz 37 lat
nie napisales jaki masz zawód i co robisz cos taki tajemniczy? jestes przystojniak czy brzydal?

Gość edycia bielany 41
a jaki masz zawod? co robisz?

Gość Aniela Bemowo 99
Od kiedy umarl moj SP Malzonek a wnuczki sie wyprowadzily, bardzo nudze sie weekendami, wiec chetnie wyskocze na kawke :P

Hehe, dziewczyny nie obraźcie się, ale ja szukam raczej kogoś bardziej w moim wieku (ew. ciut młodszej). ;)

Gość 29 latek moze byc
???

Gość łucja-
Samotne ? Do czego Ci liczba mnoga ?;)

Jeśli nadal panna i bez dzieci, to być może tak... Hmm, chyba faktycznie tego też nie napisałem wcześniej. A właśnie: wszystkie chciałybyście wiedzieć od razu wszystko o mnie, a może napiszcie też to i owo o sobie, co? :)

@łucja : finalnie wystarczy jedna, ale przecież mało prawdopodobne, że od razu się trafi ta "Jedyna właściwa"

Gość łucja-
Tylko bez małpy dobrze ? :P Wiadomo, że mało prawdopodobne; jednak sformułowanie zdania samo w sobie może nieść pewien przekaz ;) Myślę, że można szukać przez internet; tylko trzeba być przygotowanym na wszystko ;) prawdaz?

(bez małpy)łucja- : oj coś Ty mnie tu za bardzo za słówka łapiesz. Ja tam do każdego wyrazu aż takiej wagi nie przywiązuję, raczej umysł ścisły niż humanista. ;) Z tego co widzę, to faktycznie w Internecie trzeba być gotowym na wszystko, w szczególności tu w pierwszych kilku postach odpisały jakieś same wyrachowane materialistki, za chwilę to żeby kogoś poznać trzeba będzie pełne CV wstawiać. ;)

Gość łucja-
Bo za co mam łapać, jak nie za słówka, za pomocą których można w internecie poznać ( może i zamiary ?) drugiego człowieka. Oczywicie jeśli chcesz, możesz wstawić jakiś interesujący wzór matematyczny, podyskutujemy ;) A dziewczyny wyżej sie naigrywają; także widać, że perspektywa poniedziałku wszystkich dobrze je nastraja ;) CV oczywiście nie musisz załączać ( wystarczy wyciąg z konta:P ;) ) Co wg. Ciebie oznacza "fajna" ?

Aha, to jak widzę już masz wprawę w kontaktach internetowych. ;) Ścisły umysł to nie koniecznie zamiłowanie do wzorów matematycznych. Osobiście zawsze lubiłem sobie coś tam policzyć, ale rozbudowane wzory nigdy mnie nie kręciły. ;) Lubię liczby a nie literki we wzorach. ;) Perspektywa poniedziałku powinna przerażać a nie dobrze nastrajać. Swoją drogą zaraz trzeba spać iść, bo jutro trzeba wstać do pracy znowu niestety... \"Fajna\"? No cóż, pomyślmy... Wesoła, rozmowna, przy tym niegłupia, normalna po prostu, nie zepsuta, nie rozpuszczona. Ale faktycznie to słowo jest niejednoznaczne, wszystko zależy jakie cechy ceni dana osoba, pewne jest generalnie, że jest to określenie ze wszech miar pozytywne. ;)

Gość Carolineeeee
bryndza nie wiecie gdzie kupię tanio białe hokery ? znalazłam po 800 ( te co mi sie podobaja) za sztuke i nie chce przeplacic