Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambi24

Skutki uboczne

Polecane posty

Kochane kobitki, jak szybko (o ile w ogóle) zauważyłyście u siebie wystąpienie skutków ubocznych tabletek antykoncepcyjnych. Ja dopiero zaczynam z tabletkami. Jestem po pierwszym opakowaniu Cilestu i na szczęście nic mi nie jest. Jednak ciekawa jestem, jak szybko zauważyłyście u siebie np. przyrost wagi?

Gość kikokikokikokiko
Szczerze mówiąc niczego nie zauważyłam. Nie przytyłam w ogóle. tylko przez pierwszy dzień brania tabletek czułam się fatalnie.

Dzięki za odpowiedź. Ja w sumie cały czas czuję się bardzo dobrze. Zdaję sobie jednak sprawę, że nie przybiera się na wadzę z dnia na dzień, stąd moje pytanie.

Gość joojjjjj
bardzo różne - pozatym czasem tego co się dzieje nieinterpretuje się że to przez tabletki - ja dopiero po kilku miesiącach uświadomiłam sobie że ten straszny ból głowy który mnie tak często dotyka to przez tabletki... a spadek libido mniej niż 3 miesiące...

Na tydzień przed spodziewaną miesiączką (krwawieniem z odstawienia) poczułam na własnej skórze co to znaczy PMS, byłam zła, rozdrażniona, ciągle płakałam i odczuwałam bolesne kłucie w dole brzucha. Nie przytyłam, ale odrobinę zwiększył mi się apetyt.