Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka mini

umieram z nudów...spac nie moge a rano wstaje!

Polecane posty

Gość lola 3333
ja kocham a on mnie rzucił dla jakiejs suki cycatej a mówił że mnie kocha i że zawsze będziemy razem byliśmy ze sobą już 3 lata a on mi taki numer wykrecił normalnie chyba jak kurwe dorwe to jej nogi z dupy powyrywam o ile wczesniej sama sie nie powiesz co robic??

Gość lola 3333
nienawidze facetow!!! tylko hujem myślą

Gość myszka mini
no wiesz to czy chcesz teraz dziecka siedzi gdzes w tobie i musisz to przemyslec a przede wszystkim porozmawiac z partnerem. ja chce ci tylko powiedziec ze bycie dojzala młoda mama to nic złego czasem nawet wychodzi na dobre jednak masz racje duzo kobiet ma problemy z ciaza a szkoła zawsze na ciebie bedzie czekac tj praca :P

Gość myszka mini
masz racje czesto faceci mysla chujem:) nie win tej dziewczyny tylko jego. to on cie skrzywdził nie ona! mysle ze nie wato waczyc o niego. raz to zrobił zrobi kolejny raz. tutaj czas jest najlepszym ekarstwem:*

Gość lola 3333
jak myslicie może jakoś się zemscić na nim??tylko jak??

Gość lola 3333
nie ja się tak łatwo nie poddam bede walczyć o niego tak nie moze byc jestesmy dla siebie stworzeni jak mam go uwieść??

Gość myszka mini
zemsty sa głupie i płytkie! najlepszym sposobem na takich ..... jest ignoracja! gdy sie odezwie nie odpowiadaj albo gdy juz musisz krótko i zimno. nie rob tego co zawsze gdy byliscie razem. rzeczt typu nie pisz 1, nie dzwoń, nie mow pierwsza czesc na ulicy, nie płacz przy niem, olewaj go. to go zaboli i bedzie wiedział ze to koniec....moze wtedy cos zrobi miłego?

Gość gdfgdfsgz
mozna sie zemscic...uwierz takiej starej babie jak ja:) plan jest taki:udajesz ze nic sie nie stalo..zgrzewa Cie to... i normalnie z nim gadasz,piszesz mu smsy z zyczeniami na swieta,dzwonisz do niego bo akuart bardzo,bardzo potrzebujesz jego pomocy:(jestes dla niego przemila i prawisz mu komplementy jaki to jest kochany,meski i cudowny.(choc wiem ze na wymioty bedzie Cie zbierac gdy bedziesz to mowic) tamta laska zacznie sie wkur...c,zaczna sie klocic i tyle:) bo nic innego nie zdzialasz:)a jakies tam szrpanie za kudly nic Ci nie da...myslisz,ze Ciebie jedna dzis chlopak rzucil???? nie sadze;)to boli...ale z czasem przestanie...luzik:)

Gość myszka mini
z doswiadczenia wiem ze dawnymi sposobami go nie zdobedziesz! to na co raz poleciał juz zna. mysle ze najlepiej bedzie go olac i zrobic jak pisałam. zdziwi sie i poczuje zraniony. teraz pewnie mysli ze bedziesz walczyc a jak zobaczy ze jest odwrotnie sam ruszy dupsko:) tak mysle

Gość myszka mini
z tym przymilaniem i słodzeniem tez całkiem niezły pomysł tylko nie przesadz bo bedzie chciał sie przyjaznic tj byly mojej siostry....a tez miała plan.... skonczyło sie na tym ze sobie wybaczyi i sa kumplami:(

Gość gdfgdfsgz
Laska,jak Cie olal to znaczy ze nie bylas dla niego ta Naj...niestety... takie juz te chlopy sa...nic nie zdzialasz-jedynie moj plan moze sprawic ze zasiejesz ziarno nienawisci miedzy nimi;) udawaj ze nic sie nie stalo a swoje rob:)moze z imprezy Cie odbierze jakiejs bo tak ciemno i straszno na dworze?:(tak wiesz...po starej znajomosci...;)

Gość lola 3333
dzięki dziewczyny myslałam jeszcze moze wzbudzic w nim zazdrosc i miziac sie z kolegami w szkole??jak myslicie??

Gość gdfgdfsgz
poza tym Ty tego pacana masz znienawidziec a nie kochac! bedzie Ci sie lepiej zylo,nie bedziesz sie chociaz zatruwac durnymi myslami o nich...

Gość myszka mini
słyszałam ze spotkania po starej znajomosci różnie się konczą hehe:D:D:D taki mały żarcik :*

Gość gdfgdfsgz
po co Ci taki koles ktory juz na starcie robi Cie w balona??????????? nie rozumiem tych dziewczyn....

Gość myszka mini
nie miziaj nie smyraj itp nikogo na jego oczach ani jego kumplli itp bo cie pewnie zbluzka.... tacy oni sa mała! z zazdrosci i złości niszczą dziewczyną opinię! i pewnie bedzie nienawidzil kaznego twojego nastepnego faceta! najepiej zapomnij o nim! nie warto pamiętac

Gość lola 3333
czyli że znowu będziemy razem to nie mam na co liczyć??

Gość myszka mini
no wiesz, szansa zawsze jest ale moim zdaniem nie warto! hmmm...a jesli tobie tak bardzo zalezy najlepiej jakis czes badz chłodna, nie odzywaj sie. daj sobie np 2 tyg. jesli sie odezwie to super bedzie cos z tego a jesli nie pogadaj z nim szczeze o tym co czujesz ale nie obrazaj obecnej jego laski i nie krytykuj jej i po rozmowie sie okaze co i jak

Gość lola 3333
naprawde dzieki co ja bym bez was zrobiła:)

Gość myszka mini
wazne byscie odpoczeli od siebie zapomnieli o złym. nie mecz go telefonami i wiadomosciami. zajmij sie czyms by nie miec czasu o nim myslec. uwiez ze to najlepsze co moze byc. czas to najlepsze lekarstwo czesem łaczy a czasem rozdziela

Gość myszka mini
lece spac bo do pracy nie wstane! DOBRANOC mała bedzie dobrze! trzymaj sie! pzdr od myszcza mini:D:D:D:D

Gość lola 3333
A CO SIĘ STAŁO??

facet mnie olał po czwartej randce (bodajże czwartej :D) i straaaasznie wkurzona jestem. Normalni to juz chyba nie istnieją na tym świecie :D niech mnie ktoś przekona że jednak istnieją!?