Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

salsakatarinka

FACECI KTÓRZY MNIE STRASZNIE KRĘCĄ

Polecane posty

Mam pociąg do kujonowatych inżynierów najlepiej jakiejś elektroniki czy automatyki czy fizyki. I mogą wyglądać jak ostatnia szkarada! Ej jestem całkiem ładna, zadbana ale ilekroć umówię się z facetem innego typu niz Ci wymienieni wyżej nudzę się jak cholera! Opowiada mi o jakichś pierdołach, a ja myślę o nowym programie który napiszę jak wróce do domu, w końcu mówię że musze już iść bo... i tu wymówika. Pisze to bo właśnie wróciłam z randki z Panem Opalonym który \"tydzień temu wróciłem z nart z Francji, i nie nie wiem co to zasada nieoznaczoności ale najbardziej lubie filmy z policjantami\" :D... Wymówka wymyślona na szybko: musze iśc bo mam chorego psa.

Gość wqevfv
to chyba dobrze, ze nie jestes bezmozgiem i cie bezmozgi nie kreca ja tez takich lubie, ale najbardziej to filozofow... :)

ale ten dziś przeszedł wszytskich! Słuchaj no... Koleś po studiach, po akademi ekonomicznej pracuje jako przedstawiciel handolowy w serio dobrej firmie. Najpierw pochwalił się samochodem, później no tradycyjnie: kino i kolacja :) Chciałam zobaczyć słynnego "Lektora", ale usłyszałam że on słyszał że to smętne (hehe) tak więc poszliśmy na jakiś horror o kobieci która uganiała się z rabinem za duszami złymi wypuszczonymi skadśtam. No zabijcie mnie.

Gość wqevfv
no zły wybór... ale to chyba go nie skresla, nie przeczytal dobrze recenzji... nie moze byc az taki straszny

Gość wqevfv
no moja droga, jak przedstawicie handlowy, to musi robic dobre wrazenie :P mialabys komu kosmetyki podkradac :D

fakt o tym nie pomyślałam :D Może ja mu poprostu podświadomie zazdoroszczę? Był z pewnością bardziej błyszczący. Skotkałabym się jeszcze z nim, ale ten chory pies... No nie wiem.

* Spotkałabym - sory za literówkę Nie chodzi tylko o wybór filmu! Ale cały wieczór! Słuchałam o samochodzie, o tym że on już półświata zwiedził (w rzymie mają najlepsze dyskoteki! A czy widział jakieś zabytki? Nie nie on tam za krótko był żeby zwiedzać, tylko pobawił się troche!)

nie no... co za pustak, aż mi się w to wierzyć nie chce że takie po ziemi chodzą, pod wrażeniem jestem wielkim dziś. I już dzwonił, nie odebrałam, teraz nie wiem co z nim zrobie.

Gość wqevfv
spotkaj sie, jak dobrze zarabia to mozesz go powykorzystywac a potem zostawic, dziewczyno, tez sie baw ja juz ide spac, bo nigdy sie nie zbiore :P milej nocy papa :)

Inteligencja nie mierzy się w zdolności liczenia całek , no chyba że ta inżynierska , inżynier całkę powinien policzyć w myśl zasady : "Matematyka królową nauk". Jeśli ktoś potrafi policzyć całkę zespoloną to nie oznacza że jest Interesujący.

Gość
ja potrafię a nie jestem inżynierem :) ale autorce chyba chodzi o umysły ścisłe :p mnie z kolei zawsze nudzili informatycy, brrr

Pasja może być wręcz obsesyjna ale osoba "obyta" radzi sobie jakoś . Na pewno są i informatycy, którzy widzą coś więcej niż komputer i znają się nie tylko na składni języka C# .

Gość eeeej salsakatarinka
powinnas zaczac ogladac serial "the big bang theory", napewno Ci sie spodoba, jest mega smieszny :D

ale to nie chodzi o to... miałam na myśli \"inżyniera\" jako stan umysłu nie tytuł! Stanem umysłu mojej wczorajszej randki była \"fura, komóra, trendzi i dzezi\". Ale było ok, bo ten wieczór pozwolił mi zrozumieć jedną rzecz, od dziś nie dopasowuję się do społeczeństwa: jestem jajogłowa i dobrze mi z tym :D Lepiej mi powiedzcie co mam z nim zrobić bo w gruncie rzeczy dobre ze mnie dziecko i nie chcę mu przykrości robić. Więc doszłam do wniosku że pokaże mu jaka jestem koszmarnie nudna. Od dziś umawiam się tylko z facetami którzy mi wyprowadzą wzór plancka z równań maxwella. Amen :D Co to za serial? Nie dorobiłam się jeszcze telewizora, ale sprawdzę w sieci.

Gość eeeej salsakatarinka
The Big Bang Theory Losy dwóch jajogłowych, którzy muszą nauczyć się dużo o życiu. Leonard i Shelton wiedzą jak rozszczepić atom, ale nie mają pojęcia jak postępować z kobietami. Gdy w sąsiedztwie pojawia się piękna dziewczyna postanawiają zostawić dotychczasowy bałagan, i poprosić ją o kilka przydatnych, życiowych wskazówek. http://www.youtube.com/watch?v=a8P0YmgQTbA Genialny komediowy serial, napewno Ci sie spodoba. Takze sciagaj i ogladaj :D

Gość Errika
Nom inżynierowie tacy z zasady, z elektrycznego, budowlanego czy mechanicznego, te projekty, laborki i picie w akdemikach;) tylko to wymierajacy gatunek, studiuję na polibudzie i takich rasowych juz prawie nie ma...

Gość Facet może być każdy
Może być brzydki, łysiejący, z brzuszkiem, ale NIE MOŻE być NISKI !!!

Gość Errika
he he jakie niby:p?? chyba jaką wódke kupić i ile wydać na kupowany projekt;]

Torn! Ależ ja sama najwyrażniej jestem koszmarną nudziarą, bo na studiach tylko z takimi znajdowałam wspólny język i tylko Ci nudziarze mnie nie nudzili. Wczoraj doznałam niebiańskiego oświecenia i w końcu zdefiniowałam co mnie interesuje w mężczyznach. A swoją drogą... może i ten jego wczorajszy samochód był cudem nad wisłą ale nie jestem nawet w stanie powiedzieć jakiego był koloru. Poza tym uważam że klimatyzowanie auta tylko dlatego że ma klimatyzację, kiedy na dworze jest -3 jest lekko hmmm.... jakby to dyplomatycznie ująć - głupie! :D Eh... wymieracjący wymierający, ale moze poprostu taki okres, to jak na sinusoidzie :D raz na górze raz na dole. Dzięki, to serial widac dla mnie może sama się czegoś nauczę, bo jak widać ciężko mi kontakty miedzyludzkie idą :D Pooglądam.

nie jaka kupic wodke, ale z czym spirytus rozmaic...:P zaluje, ze nie mieszkam w akademiku...;/

Prawdziwy inżynier wynalazca będzie posiadał stosowną aparaturkę a nie spirytus . Kolumnę rektyfikacyjną z czterema półkami teoretycznymi i stabilizacją temperatury :classic_cool: no i odp. balonik .

a tak swoja droga...uwazam, ze studenci politechniki to najzabawniejsi faceci, powaznie. oni sa tacy mescy....bo ci z uniwersytetow, a jeszcze z humanistycznych kierunkow..boszzzz.....:)