Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

salsakatarinka

FACECI KTÓRZY MNIE STRASZNIE KRĘCĄ

Polecane posty

oś się tego całkowania uczepił! Całkowanie to tylko narzędzie! Liczy się istota teorii nie rozmiar młotka którym znajdziesz wyjście :P

moj brat jak byl chyba na 2 roku informatyki radzil sie mnie z czyms spirol rozmaic w andrzejki. no to mu poradzilam zeby woskiem....bo jak pozniej bedzie pawik, to odrazu wrozba wyjdzie....:D taka jestem madra!:)

Gość Errika
o widzę sami eksperci;PP a gdzie w klitce 3x3m rozstawisz taką aparaturę;)??

Gość Errika
Że są zabawni to niestety nie da się zaprzeczyć;]

przechadzajac sie korytarzami wydzialu prawa, zastanawiam sie 'gdzie ci mezczyyzniii" ;/ a jak sie przyslucham o czym mowia..;/ to dopiero sa nudziarze!

No i tu przychodzi z pomocą myśl inżynieryjna robi się aparaturę stosownie kompaktową. Pierwszy telefon komórkowy też nie był mały :classic_cool: a tak na poważniej to ten topik jest dość dziwny zwłaszcza na kafeterii :)

Gość Errika
Kobieto to zapraszamy na politechniki, wrażenia murowane;)

Gość Errika
No fakt;p ale to chyba dzisiejsi adepci tej sztuki nie są tacy pomysłowi;)... Po co się wysilać a ważne żeby trunek miał alko i tyle;) czasu nie ma, projekty trzeba robic, moze w juwenalia wykaża wiecej inwencji twórczej, zwlaszcza na jakims lekkim kacu podobno ma sie najlepsze pomysły;p

Gość a jestem pod wrażeniem
autorki tematu. Babka mądra i już nawet wie czego chce :) Nie ma czego się wstydzić, że kręcą Cię intelektualiści. Ja też kobieta. Raczej taka normalna. Do mensy mnie daleko. Zdarza mi się jednak myślec :) Faceci faktycznie bywają nudni. Temat kręci się w okół zajefajnego autka i najlepszego solarium. Kurcze, no ja rozumiem metroseksualizm ale bez przesady. Atoreczko....szukaj więc swojej połowy :) Powodzenia

Dziękuję Pani Pod Wrażeniem :) Też nie uważam się za jakiegoś geniusza, do mensy również mi daleko, dlatego bardzo bym się ucieszyła gdyby facet był odemnie mądrzejszy, żeby rozmowa z nim była wyzwaniem i czegoś uczyła. A Ty mi Torze wytłumacz proszę czemu ten temat jest dziwny! Wróciło dziewcze z nieudanej randki (w jej mniemaniu, w mniemaniu mężczyzny z pewnością była udana... przez 5 godzin mówił o tym jaki jest wspaniały, on sam, jego samochód, jego najnowszy telefon i ta oto modna knajpa)... więc napisało na kafeteri o tym. No przecież temat jakich miliony tutaj.

Gość kończę studia
uniwersyteckie, ale pociąga mnie taki typ mężczyzn jak Ciebie salsakaterinka:) Mam takiego faceta i jestem szczęśliwa, że nie chrzani o imprezkach, ciuszkach itp, tylko można z nim porozmawiać o ciekawych rzeczach.

Gość
Znam inżynierów, z którymi nie umówiłabyś się na pewno :D z drugiej strony - jak ktoś kończy ekonomię to niekoniecznie solar / fura, naprawdę :( ogólnie lubię inteligentnych facetów ale pośmiać też się muszą umieć

Tak mój drogi, wiem kim był Thor :) Tendencja powiadasz? To może ja się mojego wczorajszego randkowicza pozbędę opylając go tutaj komuś!? Ma wszytskie wymienione przez ciebie walory :D I wygląd i fure i ciuchy od jakiegoś guciego czy innego big stara. Masakra! Która chętna... oddam jeszcze dopłacę. Nie dobieram telefonu bo się boję, ale no żal mi go troche nie wolno tak z ludzmi postępować.

Iktorn był w gumisiach. Moja czarna "nazwa" pochodzi od kafateryjnego topiku ogrze ogrzej się przy ogniu. Gdzie wcieliłem się w rolę Ogra nadałem sobie tytuł szlachecki oraz imię gdyż głupio być księciem bezimiennym. To raczej przydomek jak imię. Thorn - oznacza w języku angielski m cierń . :)

Ale słuchajcie! Wiem dobrze że i na moje uczelni Politechnika pewna zadawały się młotki takie jak mój wczorajszy. Powtórze jeszcze raz chodzi mi o stan umysłu nie tytuł. Absolutnie nie twierdze że każdy męzczyzna z Akademi Ekonomicznej, czy jakiegoś Uniwersytetu czy w ogóle bez żadnego dyplomu będzie własnie takim jak mój towarzysz wczorajszy.

Gość
Ale fakt - studiowałam swego czasu na AGH-u i przystojniaków nie brakowało /niestety w mojej grupie tak/ ;)