Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka biedroneczkaaa

sypiam z zajetym facetem

Polecane posty

wiem ze ma dziewczyne ale ona nie chce poki co uprawiac seksu z nim jest dziewica ja o tym wiem ze on kogos ma ale zakochana jestem w nim jak myslicie czy moze cos z tego wyjsc?

Gość gdfgd
na mejscu tej laski zajebalabym siebie a potem jego:];]

Gość gdfgd
wróć miało być CIEBIE

Gość adaskost
Moga wyjśc tylko kłopoty

ehhhh biedroneczki powiny wpierdalac muszycę a nie w czyjeś związki się pakowac...

ja sie nie wpakowalam poza tym jakby nie chcial nic by z tego nie wyszlo wiec jak juz to oboje jestesmy winni a nie tylko ja pzoa tym on ciagle narzeka ze brakuje mu seksu w zwiazku moze jednak ja zostawi ..

hmmm no jak tak no cóż musisz poczekac jak Ci na nim zalezy, ale nie wróże nic dobrego z tego - bo facet moze tylko Cię wykorzystywac aby zaspokoic swoje potrzeby, a potem jak dostanie od innej to co chciał to Cię zostawi... trudna sprawa Twoje życie i Twoje decyzje sama musisz coś zadecydować

Gość na twoim miejscuu poinformowal
ta dzierwczynę jakiego ma kochającego faceta.:O

Gość na twoim miejscuu poinformowal
choć tyle dobrego bys zrobiła.:O

Gość wściekła rozwódka
Fantastycznie - dobrze się to nie skończy, w efekcie mogą być pokrzywdzone 3 osoby.

Gość Dziewice i prawiczki
łączcie się w pary, bo w normalnym życiu tylko "rogi" wam zostają

hahahahahahahahaha. hahahahahahahahaha. hahahahahahahahaha. hahahahahahahahaha. hahahahahahahahaha. i tyle w temacie.

Gość oleeee
nic dobrego z tego nie wróże, nie wiem jak mozesz to robić. Nie boli Cie , że on ma Cie tylko do sexu a swoja dziewczyne pokazuje oficjalnie. Nie zdziw sie jak o tobie bedzie myslal jak o szmacie a jego nietknieta lsak to ideal. Jakby nie czul cos do swojej dziewczyny to by ją zostawil a jednak woli na boku pobzykac , a do niej wracac.Znam taki przypadek jak twój tylko ze od strony takiej dziewicy , chlopak sobie na boku pobzykal wydalo sie to a on blagal laske o wybaczenie, wszystko zegnal na ta swoja kochanke , że go ździra uwiodla itp.Dziewczyna mu nie wybaczyla a z kochanka nie chcial miec nic wspólnego jeszcze ja wyzwal.

a moje uczucia sie nie licza?:(

Gość asiaaaaaaa
oleeee: po ile mieli lat?i jak sie potoczylo losy tej biednej dziewczyny wspolczuje jej:O

Gość wściekła rozwódka
Liczą się - będziesz cierpieć. Ale gdzie Ty mówisz o uczuciach jak tak swobodnie sypiasz z zajętym facetem? Egoistyczne to, nie?

sypiam z nim bo go kocham czy to tak trudno zrozumiec poza tym to dorosly facet a tacy chyba nie beda dlugo czekac na seka bez urazy ale rok z dziewica bez seksu to chyba malo kto wytrzyma widac sam jej nie kocha sporo sypia ze mna

poza tym sama bylam dziewica jak zaczelam z nim sypiac

Gość wściekła rozwódka
Przede wszystkim się nie chwal tym i nie oczekuj poklasku. Po drugie jak tak Ci zależy na Twoich uczuciach to zapytaj się go jak Ciebie traktuje, czy jest szansa że coś z tego będzie. Czy tylko traktuje Cię jak zabawkę.

alez ja sie nie chwale pytam tylko o zdanie

Gość wściekła rozwódka
No to znasz już. Oczekiwałaś innego?

o swieta naiwnosci... nie rozumiesz znaczenia slowa "kocham" - to raz. dwa: facet cie nie szanuje, bo jest z toba jedynie dla seksu. trzy: co to za mezczyzna, ktory zyje z jedna bez seksu a z druga go "uprawia? cztery: jestes dla niego tylko materacem, na ktorym moze zostawic swoj zapach. piec: wykorzysta ciebie i twoje cialo, wyzyje sie a i tak wroci do tamtej. wiesz czemu? bo bedzie chcial przezyc z nia jej pierwszy raz. chocby z ciekawosci, jak to jest. szesc: latwa kobieta szybko sie nudzi.

nie, ale przeciez moze jest szansa ze ja zostawi?

Gość M jak Marcepan
POSTAW MU ultimatum- albo Ty i seks albo ona . po jego odp dowiesz się czy coś z tego bedzie. Ale gdyby mialo coś być, to raczej już byś była jego dziewczyną, a nie panienką do włozenia.

wroci? a myslisz ze ona mu wybaczy?

Gość H5r
Oby ją zostawił dla ciebie. Jestescie siebie warci. A ona niech poszuka wartosciowego faceta. Najlepiej jej to powiedz.

Gość poinformuj aninimowo
tą jego Dziewice że jest naiwna bo jej mówi ze ja kocha a z inna barszkuje Dopiero wtedy mozesz tak naprawde zobaczyć czy jest szansa żeby ciebie chciał:))) On Cie tylko wykorzystuje Sam mówi przeciez ża ma potrzeby a Ty mu to dajesz tylko tyle że Ci za to nie płaci A może płaci? Jak to jest

wartosciowego? przeciez oni nie sa malzenstwem bez przesady ludzie poza tym jakby nie chcial nic by miedzy nami nie bylo a po 3 nie jetsem latwa bo sama sypiam tylko z nim

Gość wściekła rozwódka
Tłumaczysz siebie i jego. A teraz odpowiedz sobie - czy to w ogóle jest w porzdku co robicie?

Gość oleeee
ona miala wtedy 19 lat on 20 to bylo zaraz po maturze, chodzili ze soba 3 lata, i niby on akceptowal jej wybór , niby sie zgadzal ale jak wyjechal na praktyki za granice tak poczul wolność itd. poznal starsza od siebie doswiadczona alske i sie stalo . Zrobili to kilka razy, wrócil do Polski i sie do wszystkiego przyznal. Blagal o wybaczenie , dzieczyna sie nei zgodzila .Cala winą obarczyl tą trzecią , że kusila itp. Teraz po 5 latach moja koleżanka ma narzeczonego w przyszlym roku slub. Ten chlopak ma inna dziewczyne dośc dlugo już z nia jest. Kazdy jakoś sobie ulozyl zycie co do tej trzeciej to nie wiem.