Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka biedroneczkaaa

sypiam z zajetym facetem

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
zgodze sie - są ludzie o mentalności koorew obojga płci

Gość tylko kobiety
sa korwami

Gość zgryźliwiec szczery
mnie ciekawi,co beda myslaly za pare lat

Gość tyla mezczyzni
kurwiarzami

Gość MaciejLLLLLL
Po prostu się boicie, że Was zostawia :> i pozwalacie, żey się bawił Wami jak jakąś lalką z sexshopu. Każdy ma swoj system wartości względem seksu i szanowania swojego ciała, osoby. Ale jak mówicie, że Wy ich kochacie (to jeszcze w sumie nawet tłumaczy zaślepienie. daje, bo go kocham) i co gorsza godzicie się nie stawiając ultimatum. Żałosne. Bo zostawi?

Gość tralalalalalalalalalalala
autorko topiku,jestes niczym lalka dmuchana

Gość tralalalalalalalalalalala
zakazany owoc smakuje lepiej, wiecie jak to jest z malolatami, przespi sie taka z facetem i juz gada ze sie zakochala....:P, nudaaa

Gość rt45456nnnnnnnnnnn
szok, tamta szanuje ciebie pierdoli;))

Gość zgryźliwiec szczery
no szooooook jak to przeczytalam, nie chcialo mi sie wierzyc,ze sa na swiecie takie istoty a niestety sa a podobno kobiety sa wrazliwszymi estetkami holdujacymi duchowosci bardziej niz cielesnosci mogloby tak pozostac psujecie obraz gatunku tyle w temacie

czesc rozmawialam powiedzialam muz e dalej to tak nie moze ewygladac i musi zdecydowac co dalej byl ze mna szczery w sumie to mozei dobrze powiedzial ze z jego dziewczyna jest mu dobrze ale brakuje mu seksu ...a mnie nie kocha:(zapytalam czy kocha swoja dziewczyne tez powiedzial ze nie wie:( i nie wiem juz co myslec o tym:(

hmmm nie wie czy kocha....sory ja tego nie zrozumiem nigdy, jest z laska. raz mowi ze kocha...a potem ze nie wie... ale co spotykacie sie dalej??

dzis nie

aż żal czytać ... :Onie będe ,\ tyle , dlaczego wam sie podoba facet który jest z wami jedynie dla sexu a ''kocha ''inną , przeciez to zeszmacenie sie totalne, chyba zę jesteście zwierzaki\ami

nie wiem co dalej ale pewnie bedzie tak jak jest dopiki nie doh=jrzeje do tego aby z tm skonczyc:( beznadziejnie

ja Cie rozumiem...wiem jak to jest :( jestem w tej samej sytuacji....ale ja sie usunelam troche w cien... jesli on tak postepuje to jego sprawa, z uczuciami nie wygramy. glowa do gory !!!!!!!

Gość szufelkaaaa
Biedroneczko, ja bym Ci doradziła w ten sposób: A KU*WA SYPIAJ Z NIM DALEJ ! PIE*DOL JEGO LASKE I KORZYSTAJ Z ŻYCIA BO WSZYSTKO WSKAZUJE NA TO, ZE JEGO \\\"DZIEWCZYNA\\\" NIE WIE CZEGO POTRZEBUJĄ FACECI ! A TY SWOIM ZACHOWANIEM DAJESZ MU DO ZROZUMIENIA ŻE MASZ COŚ CZEGO ONA NIE POSIADA I NIE MOŻE MU TEGO DAĆ ! no. a tak na marginesie, to z całą pewnością jej nie kocha, skoro okłamuje ją, bo nie wierzę że mówi jej o tym, iż sypia z inną. No a skoro sypia z Tobą to najwidoczniej Ci ufa, czyli znów masz plusa, ona nie ;D jesteś lepsza ! i łeb do góry, jesteśmy dwie (mam to samo) haha :D

Gość często ciasne ciężkie czaszki
szufeleczki, biedroneczki, brunecie macie racje, na zony sie nadajecie tylko na kochanki za pare lat Was wymienia na mlodsze, a Wy bedziecie zmuszone wymienic ich na starszych i bedziecie zakladac topiki o atrakcyjnosci starych zgredow i zwiazkach miedzy duzo starszymi

Gość madziulkaaaa
dziwna ja laska autorki rok czasu i jeszcze facetowi nie dala?:O co to za zwiazek bez seksu? nie chce sie kochac z wlasnym facetem dziwna zgadzam sie z postem wyzej sypiaj z nim przynajniej Ty cos z tego masz :D

no nie? rok czasu a ona nic, gorzej niz kurwa normalnie no wiecie co czaicie baze? rok czasu a ona nic?!! czujecie to? ale jaja stancie w kolejce po mozg a moze ten dupek opowiada o jej cnotliwosci tylko po to, by sobie poruchac na boku, a dupodajne idiotki od razu daja sie dymac biedulkowi nawet jesli jest zaczopowana dziewica z ciemnogrodu nie jest takim fenomenem jak Wy

Gość madziulkaaaa
co to za zwiazek bez seksu?mc dwa ok ale rok?co ona mysli ze facet bedzie czekal? zwiazek bez seksu to nie zwaiazek tylko przyjazn!

Gość marcepanowbrak
ja napisze tylko tyle ze ten facet to kwala chuja!!!! i na Twoim miejscu nie chcialabym z nim byc, nawet gdyby zostawil swoja dziewczyne! bo to zwykle prymitywne gowno, ktore mysli tylko swoim smierdzacym kutasem!

a podobno człowiek bez mózgu nie żyje

Gość szufelkaaaa
ku*wa nawet zakonnice sie pieprzą a Wy tu kur*a stwarzacie o jakieś gówno. odsyłam tępe osoby niemające pojęcia co to bezinteresowny seks na : WWW.ŻAL.PL (wypłaczcie się :P ) p.s. Biedronkaaaa nie daj sie ! Pierd*ol sie z nim! :D

Gość a guzik prawda
szufelki i biedroneczki się zalicza bo są łatwe, a później ma się żonkę i po ślubie można się ciupciać z żonką i jeżeli żonka polubi seks i związek będzie się rozwijał, to będzie ok a jak żonka będzie cudaczyła w seksie, to facet będzie korzystał z kolejnych biedroneczek i szufelek

Gość szufelkaaaa
jeśli szufleleczka czy biedroneczka dostarczą facetowi tego, czego nie daje mu żona to niewykluczone, że żonę porzuci dla biedroneczki czy szufeleczki haha :D aaa. i jeśli myślisz, że nam dojeb*łaś hasłem "łatwa" to jesteś w błędzie :D :**

Gość a guzik prawda
a myślisz, że mówiłam o Was :D nie, mówiłam ogólnie o laskach, które nie szanują dvpy co do porzucenia żony tylko dla seksu, to owszem jest to możliwe w kilku procentach, kilka dziwek zostało żonami

Gość szufelkaaaa
lepiej korzystać w młodości, nie mając męża i dzieci, niż potem z stałym związku, będąc starą rozklapiuchą i purkwą mieć kaprycho i zdradzić :P A często zdarza się, że facet po długim związku dochodzi do wniosku, że to jednak nie TA i znajduje inną, a nie zawsze zaczyna się to DO CHOLERY seksem. :] BUZIACZKI :*:*:* ________________________________________________________________ http://www.żal.pl/