Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppxxx

Pierwszy raz... a wczorajszy program Figurskiego na tv4

Polecane posty

Gość pppppxxx

Wczoraj zszokowalo mni co uslyszalem, ze niby Pudzian swoj pierwszy raz mial w wieku 13 lat i smial sie z Ibisza ktory 1 raz mial w wieku 17 lat, tzn. ze pierwszy raz powinno sie miec w wieku ok 15 lat? Dla mnie takie promowanie pierwszego razu jest smieszne i zarazem glupie, jeden malolat da rade, bedzie umial sie zabezpieczyc a inny wpadnie i w wieku kiedy powinien latac po dworze i grac w pilke bedzie zmienial pieluchy. Czy wg was takie wczesne pierwsze razy to cos OK?

Gość kafeteryjny prawiczek powraca
Dla mnie to telewizja kłamie ! :) A "Pudziana" szanuję bo to człowiek który sam wypracował własny sukces można by rzec własnymi rękoma :)

Gość qwqwqw
a ja go tak sobie szanuje, bo wypracowal to niby wlasnymi rekoma ale z pomoca koksu, moze i kontrolowanego ale mimo wszystko jego sila nie jest w pelni naturalna, a tym tez daje zle wzorce dla mlodych co chodza na silownie, bo sobie moga pomysle, ze jak pudzian bral to i oni moga. Wg mnie jesli w ogole bral to powinien siedziec cicho a nie wszedzie o tym krakac.

Gość prawiczek doświadczony
Po pierwsze jeśli ktoś jest młody i myśli to nie bierze koksu :) , bo chłopaki młode to i tak mają dużo testosteronu w jajkach :] .