Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prezent dla niego

Prezent dla niego

Polecane posty

Gość Prezent dla niego

Witam ma pytanko, co można kupic jako prezent urodzinowy dla taty? Ma 56 lat. Nie mam pomysłów i trochę mało kasy tylko 100 PLN Dzięki za porady Córka

Gość poranne czytanie kafeteriii
moj tata lubi slodycze wiec ja mu zawsze to kupuję, tylko jakiesj lepszej jakosci ;) mozna tez kupic jakies porzadne kosmetyki lepszej firmy, jakas maszynke do golenia. najlepiej kupic cos co tata bedzie uzywal, a nie tak, ze postawi gdzies i bedzie stalo i sie kurzyc. albo cos z ubrac, jesli znasz rozmiar swojego taty, jakis sweterek. pozdrawiam

Gość ja bym upiekla ciacho
kupila pyszne winko (czy co tam Twoj tato lubi) zeszlabym, z tym do niego do warsztatu, bo bardzo lubi jak tam przychodze, a mi sie nigdy nie chce siedziec ;) I jeszcze bym mu zrobila masaz plecow ;) Na 100% bylby wniebowziety i bardziej zadowolony niz jakbym wywalila cala pensje na jakis zbedny gruchot ;)

Gość ciacho albo może też
zakupić mu bilety do kina jeśli dawno nie byli z mamą :D

Gość mysle ze najlepiej
MP4 wgraj mu troche plików z red tube na bank sie ucieszy :D

Gość awril
jesli pali to mozesz kupic mu np zapalniczke...ja kupiłam swojemu swietna,markowa zapalniczke..i jest b. zadowolony

Gość ja bym upiekla ciacho
Jakby moj tato palil to nim mu co najwyzej kupila Nikoret (czy jak sie to tam nazywa, co sie reklamuja :P )

Gość Psedłonimm
popros mame ze by mu striptease walneła tez cie ucieszy jak na gołe ciałko popatrzy

Gość kup mu karnet
na siłownie ale przed zakupem dopytaj sie na która godzine przychodza tacy w jego wieku lub troche podobny wiek kup mu do kpl szorty i podkoszulke do ćwiczenia:)))