Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aem

która lepsza? truuudna decyzja

Polecane posty

Gość aem

Dziewczyny nie umiem się zdecydować na suknię :/ www.suknieagnes.pl kolekcja 3, tam są dwie bardzo podobne sukienki 1758 i 1756 Myślałam o 1756 ale mówią mi, że goście będą bardziej wystrojeni niż ja :))). Mogłabym wziasc 1758 ale... w salonie jej nie ma i nie wiem do końca jak będą te kwiatki wyglądać. Pomóżcie!

Gość a moim zdaniem jest to
obie suknie są ładne fakt że możesz trafić na weselu na gwiazdę co będzie się bardziej rzucała w oczy niż Ty ale na to nie masz wpływu :( jedz do salonu tam gdzie będziesz miała możliwość przymiarki tej drugiej sukni bo mimo że podobne mogą się całkiem inaczej układać ja bym bez miary nie ryzykowała !!!!!!!! ale obie suknie bardzo ładne choć nie w moim stylu to naprawdę są śliczne !!!!!!!!!!!!

Gość zatroskana.zuza
moim zdaniem trzeba poprzymierzać i wybrać tą, w której się lepiej wygląda. ja wyglądałam najgorzej w sukniach, które mi się najbardziej podobały. Najlepiej mi w takich, na które w życiu nie zwróciłabym uwagi i taką też mam zamiar kupić. Zawsze podobały mi się proste i skromne, ale wyglądam w nich niekorzystnie - nawet panie z salonu to mówiły wprost, a jak już pojawiły się komentarze, że 'koszulkę nocną to sobie można na sylwestra ubrać', to już w ogóle odpuściłam i zaczęłam szukać tych bardziej strojnych sukien.

hej,zalezy czy lubisz asymetrie. ta ze skosem na gorze jest ciekawa,ma koraliki.ta druga jest bez niczego w sumie,troche gola,ale piekna.mozna dodac rozne ciekawe dodatki na bizuterie. hm jedna i drugia ladna.choc ta z koralikami mysle ze ciekawsza.ja mialam podobny wybor w salonie miedzy gladziutka (nosze takie cale zycie..) a z koralikami na gorze+koronki. wybralam druga. zycze udanego wyboru!

Gość aem
one mają identyczny krój - tylko modelki sie jakoś inaczej ustawiły :) różnią się tylko tymi zdobieniami. W salonie mierzyłam tą bez zdobień.

1756 bardziej mi sie podoba. a inni niech sobie gadaja, ja tez wole skromne suknie:)

Gość gość
Nie dokonca moj typ wole bujne ale jak na swój urok są ładne i obie podobne ale mi sie podoba 1756

Gość nzd
1756 jest sliczna :) mierzylam z agnes kilka sukien, ten plisowany material jest piekny i bardzo ladnie sie uklada

ta 1756 jest bardzo ładna i różni się tylko tymi wlasnie drobnymi kwiatkami które i tak cięzko odróżnic bo są w kolorze sukni ... hmmm jesli ktos wyglądałby bardziej strojnie od Ciebie to świadczyło by to o nim... suknia jest ładna i prosta i to jest w niej wlasnie najbardziej urokliwe :) bierz tą co mierzyłaś i tyle :)

najlepiej jest zmierzyć, ogladanie w internecie to zupełnie co innego niż w rzeczywistości widzieć sukienke i przede wszystkim na sobie... ja podobnie jak ktoś tu już pisał miałam upatrzony inny model a kupilam zupełnie inny, taki który na stronach internetowych zupełnie mnie nie zachwycił... ale po przymierzeniu czułam że to jest własnie TA suknia :) udanych zakupów sukni ślubnej :) ps. mierzyłam sukienke z identycznego materiału, w renomowanym salonie... ale materiał wygladał jak bandaż... może mam inny gust ale czułam sie w nim jak w nieodprasaowanej sukience :)

ooo!! ja też się właśnie zastanawiam nad ktorąś z tych dwóch :) i też nie wiem którą wybrać. widziałam kwiatki na kilku zdjęciach w salonie - nie są złe :) szkoda że jest tego tak dużo. Choć mój brat mówi że lepiej żeby ich nie było w ogóle. A ja sama nie wiem.

a ja na zywo widzialam ta be kwiatkow... przecudna jest, ale mi sie los tak ulozyl ze jednak jej nie wzielam, mam nadzieje ze nie bede zalowac ;) i ja bym wlasnie wybrala ta bez ozdob :)