Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaczuszka Maja

Od stycznia mam romans z zonatym, a On juz zostawil zone,wynajal mieszkanie i

Polecane posty

Gość Kaczuszka Maja

chce ,zebym sie wprowadzila ponoc zona jest mu obojetna od dawna i widzi w Nim tylko pieniadze

Gość co wy dzis z tymi tematami
???? -10/10 😴

Gość Kaczuszka Maja
co o tym myslicie?? bronilam sie rekoma i nogami,ale znalezlismy sie jak dwie polowki jablka to jest silniejsze ode mnie

Gość poranne czytanie kafeteriii
on cie keidys potraktuje tak jak swoją żonę ;) zoabczysz.

Gość Kaczuszka Maja
ja mowie powaznie

Gość Kaczuszka Maja
to samo mu powiedzialam, skoro oszukujesz ja to i oszukasz mnie i wtedy jej powiedzial

Gość abizol
Może jesteś tą szczęśliwą kochnką, w której on się zakochał. Skoro zostawił żonę i wynajął mieszkanie, to może poważnie myśli o tym związku?

a jednak wciaz z nim sypiasz ;) wiesz jaki on ejst i co moze sie stac za 10 lat a i tak z nim jestes. glupie sa te kobiety i bardzo naiwne, no ale to twoje zycia, jak sobie posclelisz.... mowi, ze zona jest mu obojtena i widiz w nim tylko kase, poczekaj za pare lat bedzie mowil tak o tobie jakiesj innej kobiecie :p

Gość anty słodko-wymiotna
wole sie jednoczyc z zona, ewentualnie dziecmi wiem,ze milosc miloscia, ale zanim sie zakochasz mozesz myslec racjonalnie jesli nie chcial byc z zona, powinien wziac rozwod, a nie czekac az sie jakas kobieta napatoczy dopiero pozniej odejdzie od zony, bo jesli odejdzie i sie jeszcze, bron Boze, zadna nie napatoczy,to nawet seksu z zona nie bedzie i co biedny Zuczek bez kobiety zrobi zalosny mezczyzna kobieta bez zasad rozmnazajcie sie mnogo i szczesliwie

"Może jesteś tą szczęśliwą kochnką, w której on się zakochał. Skoro zostawił żonę i wynajął mieszkanie, to może poważnie myśli o tym związku? " hehe co za glupota, usmiac sie mozna. przeciez ten facet w swojej zonie tez keidys byl zakochany, juz nie ejst jak widac. za pare lat sytuacja sie powtorzy z nowa kobieta. czy wy nie rozumiecie, ze jak facet jest dnem to to sie nigdy nie zmienia?

Gość Ze tak powiem - facet jest
pochopny w decyzjach

Gość Kaczuszka Maja
czemu zawsze patrzycie na to z czarnej strony czy zawsze tak jest , ze skoro zrobil to zonie to i mnie musi?

Gość ah jakie bzdurki
Jak zostawił jedną to zostawi i drugą, też masz się czym chwalić, dla mnie porażka

Gość Kaczuszka Maja
czyli co?? twierdzicie ,ze i tak mnei zostawi i tak?

jest duze prawdopodobienstwo ;) wiesz jak facet raz okazal sie skurwielem to potem juz coraz czesciej mu sie to zdarza. jak ktos juz raz sie rozwiodl, to naprawde ejst duza szansa ze i kolejne zwiazki beda niewypalem, bo naprawde rzadko ejst tak, ze facet jest wartosciowy, dojrzaly a mimo to sie rozwodzi z kobieta, ktorą kiedys bardzo kochal. pewnie mu sie zwyczajnie znudzila, co to za facet? dno jakies, ja bym takiego nawet kijem nie tknela. ale jak widac na takich facetow bezwartosciowych jest popyt, kobiety im chetnie dvpy dają, co zrsezta swiadczy o tym jaki jest ogolny poziom kobiet, nie szanują sie, kompletnie bez zasad jak ktos wyzej napisal

Gość Kaczuszka Maja
probuje to skonczyc ale nie moge macie jakis pomysl, co moglabym mu powiedziec? napisac??

Gość Kaczuszka Maja
jestem cholernie samotna tu za granica a On mi daje tyle ciepla.... i wlasnie tu nie chodzi o seks, spalam z NIm tylko 2 razy, On najbardziej lubi, jak z Nim spie i moze mnie przytulic tak ,az mi wnetrznosci wychodza

Gość anty słodko-wymiotna
Kobieto, zakonczylam paroletni zwiazek, bo moj partner przestal mnie szanowac i sie czulam bardziej jak kochanka niz narzeczona i byla to jedna z najtrafniejszych decyzji w moim zyciu jak mozna swiadomie zgodzic sie na taki los? szanuj sie a jesli nie, nie dziw sie,ze ktos nie szanuje Ciebie i jesli zostawi Ciebie za pare lat, a nawet szybciej -nie miej do niego pretensji

Gość frufru
to niech jeszcze złoży pozew rozwodowy i bedzie git :)

Ciekawe czemu sie najpierw nie rozwiodl skoro zona mu obojetna:P BTW moj kolega tez mieszkanie wynajal i zamieszkal z mloda laska... a potem do zonki wrocil:P

Gość frytka z keczapem
wroci predzej czy poznie do zony. nie badz naiwna!!!

Gość Kaczuszka Maja
na 100% wroci do zony???

Gość Nie na 100 tylko na 99
i nie wrozi do zony, bo na to jest 50%, ale 99% ze znow zdradzi Wartosciowy facet najpierw sie rozwodzi potem szuka innej Przy nim mozna sie spodziewac raczej ze jak sie miedzy Wami cos popsuje, to Ci nie powie, nie bedzie naprawial, tylko nic nie bedziesz wiedziala, az Cie zostawi i wynajmie kolejne mieszkanie - chcesz tego? p.s. oni zawsze sa slodcy, co do jednego, wiem z doswiadczenia niestety...

Gość Kaczuszka Maja
ehhh, zasmuciliscie mnie, wierzylam ,ze w naszym wypadku jest inaczej

Gość 7+ujhn

ludzie nie musza byc ze soba do konca zycia tak sie czasem zdarza ze ludzie sie po raz2 razkochuja i biora ślub zycie jest jedno nie awrto byc zjedna osoba całe zycie i drzec kotów..... dla samego bycia jezli pokochasz kogoś to innego to czemu masz osbie odmawiac tej miłosci zycie jest jedno Gabriel García Márquez Był mężem doskonałym: nigdy nie podniósł niczego z podłogi, nie gasił światła, nie zamykał drzwi. Kiedy spostrzegał w ciemnościach poranka brak guzika przy garderobie, słyszała, jak mówił: "człowiek powinien mieć dwie żony, jedną do miłości, a drugą do przyszywania guzików."

Gość sluchaj...
wez nie sluchaj starych zramolalych bab bo nie maja pojecia co jest miedzy wami i miedzy Twoim ukochanym a jego zona. kazda milosc jest inna i kazdy przypadek jest inny. a tu na kafe tylko ktos sie wychyli ze mu dobrze albo sie zakochal albo jest ladny to dostaje po dupie z calych sil. zazdrosne baby odczepcie sie!! a Ty glupia nie pytaj obcych o rady w takich tematach