Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona 30stolatka

plakalam caly wieczor wczoraj!mąż oglądal ze mną taniec z gwiazdami i....

Polecane posty

Gość Carolineeeee
nie oglądam nie lubie, nie chadzam na komedie, polskie komedie dla pospólstwa uznaję tylko komedie z jackiem nicolsonem Lubie Hanie Lis, bo ma świetny styl, bycia i ubioru a nie taka gardias, z niedzielnej sumy

>> to chore i głupie Chore i głupie jest ślinienie się do aktorek i aktoreczek :o

>> Lubie Hanie Lis, bo ma świetny styl Styl? :o Nadętego buca, rzeczywisćie, świetny styl 🖐️

Gość Carolineeeee
jak sie przyssa ładowarke od tel do języka to kopie prąd, Ooo Kurcze ;) hah haha

Szambelan Ty tez sie przecież sllinisz do niej:O 15:02 [zgłoś do usunięcia] Szambelan Patrzcie i podziwiajcie pasztety - Dorotka to bezwzględnie ideał - nie dość, że piękna, super sexowna, to jeszcze inteligentna Szkoda, że mężatka dzieciak z Ciebie:O

Gość Carolineeeee
ma boskie kostiumy, doskonalej jakości vuitton, gucci, fendi jest wyrafinowana ale nienadeta, taka powinna byc przenterka wiadomosci

Gość Carolineeeee
nie nadęta

Gość Carolineeeee
jesteście żałośni Lubię tylko siebie ;D

Karolina tak po prawdzie to uwazam ze lisica ma swoja marke jak mało która kobieta w tym kraju ( oczywiscie rozmawiamy o tych sławnych i medialnych ) ale co do postaw personalno werbalnych i wyrachowania tej pani to bym polemizował :D

>> ma boskie kostiumy, doskonalej jakości Przecież to nie ona je kupuje, tylko telewizja i jakiś koleś od wizerunku :o

Gość zsnsdn
Skoro tylko oceniasz to dlaczego my nie mozemy robic tego samego?? Twoim zdaniem jest piekna i ok, nic mi do tego, bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania:) Dla mnie piekna jest Demi Moore, Catherine Zeta Jones, Jessica Alba, Cindy Craford, Petra Nemcova, Adriana Lima, a Gardias jest przecietna, zeby nie powiedziec nieciekawa... I nie musisz sie ze mna zgadzac, bo masz do tego prawo:)

Gość Carolineeeee
oceniam książki po okładce

Gość ggfdg
w świetle leflektorów z telewizyjnym makijażem wszystkie wyglądacie równie pięknie ona sie nosi jakby kij połknęła poprostu żygac sie chce jaka ona jest skromna w tv a jak przyjezdza do wioski skąd pochodzi to ohh i ahhh podziwiajcie mnie i tylko kłapie rzęsami no komedia!! wszyscy ja wysmiewaja maja swoje zycie a ona przyjezdza i wielkiego WOW wymaga!

Gość Carolineeeee
Szambelan hahahaha polska tv w fendi hahah dobre chyba SZAMBOland

Gość Carolineeeee
to żmuda to też taka od pługa odciągnięta

to i ja dopowiem ze ładna jest : ta Magda z 3 pietra ze sródmiescia która co sobote przechadza sie parkiem do rotundy ;) Mozna ja smiało porównac do powyzszych pań ;)

Gość ggfdg
a jesli chodzi o Zmude to jest piękna no niespotykana uroda tylko kurde jak sie odezwie to zaciaga jak cholera!! ona pochodzi z Przechlewa podobno tatuś jej pomagał w karierze ;) taka głupiutka sie wydaje byc ale ma urode to fakt!

Gość Carolineeeee
nie pijam mleka bleee

Gość malutka ki
Oni juz tacy sa,niestety. Ja mam inaczej-jak ogladam z nim film,gdzie lata gola panna z cycami miseczka D,oczywiscie po operacji,to moj sie slini ile wlezie.Oczywiscie ja mam jedynie marne 70A :(

>> nie pijam mleka Pijasz tylko ojcowski ejakulat, bo pierdolisz takie głupoty jakbyś ostatnie 10 lat spędziła izolowana w piwnicy :o

gdzie ona ladna? tzn ladna ladna, ale jakas nadzwyczajna to na pewno nie jest, bez wzgledu na gusta i gusciki.. wiec nie martw sie, na pewno jestes od niej tysiac razy ladniejsza tak na marginesie, to zero taktu, moze powiedziec ze jest ladna, ale ze: zawsze mu sie taka marzyla:| .. no coz.. dla mnie to tez nie byloby przyjemne, pozneij sie dziwia ze kobiety sa nad wyraz zazdrosne przeciez lepiej zeby wzrosla zazdrosc, niz zeby dostal kapciem po twarzy

Gość Carolineeeee
kurwa nie w piwinicy, ino w klatce :D organizm nie przyswaja wapnia z mleka przechodzacego uht poza tym ost wyklad o zdrowiu w instytucie onkologii byl o zerowym wplywie mleka na zdrowie

Gość faceci tak mają
wyluzujcie laski, każda kobieta jest inna i nie ma co gdybać, każda ma inny typ urody, inne kształty, niektóre rzeczy można zmienić: kolor oczu, włosów, fryzurę ale sylwetki czy wzrostu już nie, te trzeba zaakceptować gdyby teraz ktoś dał Wam możliwość zmienić się w którąś z kobiet które uważacie za szalenie atrakcyjne, potrafiłybyście wybrać TYLKO JEDNĄ ?! bo ja powiem szczerze że nie.....więc co się dziwiecie że facetowi mogą równocześnie podobać się diametralnie różne kobiety.... to że mężowi autorki podoba się Dorota G, nie oznacza że nie uważa żony za atrakcyjną

Gość Carolineeeee
tu jest loza szyderców a nie poradnik cioci kloci