Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona 30stolatka

plakalam caly wieczor wczoraj!mąż oglądal ze mną taniec z gwiazdami i....

Polecane posty

Gość Carolineeeee
ja bym mu rzeczy przez okno wyrzucila i powiedziala zeby do niej szedl i warowal ;D

Gość zsnsdn
Mi się jakoś ta Gardias nie podoba, właśnie wczoraj w trakcie oglądania nie mogłam się nadziwić jaka jest nieatrakcyjna i nie wiem skąd te zachwyty jej urodą. Męska fryzura, zbyt chuda, przypomina żyrafę. Ładna to była ta co najmniej punktów zdobyła, nie pamiętam jej imienia - Francis? Jakos tak;) To byla ladna kobietka, ale Gardias naprawde nie jest atrakcyjna.

Komieczne napisal: \"Sami sa co nie zmienia faktu ze Dorota Gardias jest bardzo piekna i atrakcyjna kobieta Bezpodstawna zazdrosc jest nie zdrowa droga autorko\" Bezpodstawna zazdrosc ? stary... ale pierdolisz :P dziewczynie przykro sie zrobilo bo jak mozna powiedziec swojej zonie... osobie ktora sie kocha/powinno ... ze sie marzy o innej kobiecie. p.s. jak gadales bez sensu tak nadal gadasz ;)

Gość nie chce mi sie wierzyc ze
bo to nie wam ma sie podobac ;) chyba ze takie preferencje macie

>> właśnie wczoraj w trakcie oglądania nie mogłam się nadziwić jaka jest nieatrakcyjna i nie wiem skąd te zachwyty jej urodą NIeatrakcyjna?? :o Pokaż swoja morde i wielką dupę, wtedy dopiero zobaczymy co to znaczy nieatrakcyjna :o

Gość Carolineeeee
głupia bucu, Kobieta powinna mieć wyrzeżbione łydki, jędrne pośladki a niezapadnięte patelnie figurę jak Cibdy Crawford Wez nie pierdol tylko sie umyj

Szubrawiec chyba mnie z kims kolego pomyliłes ;) a co do zazdrosci autorki to kolego wyluzuj on nic strasznego nie zrobił :D Ja bym sie martwił raczej przewrazliwieniem jego zony czyli autorki tego topika :D

Gość Carolineeeee
szambelan, głupi bucu POprawka :)

Carolinne ale przyznaj sie troszke zazdroscisz pani Dorocie ;) tej ładnej twarzyczki i figury :D

Gość Carolineeeee
a autorka jest jebnięta podoba cie sie ??? idźźź, jeszcze ci rzeczy spakuje dlatego własnie kocha tylko mnie ohhh & ahhhh

Gość Carolineeeee
nieeee, nie chcialabym tak wygladac zazdroszcze cindy crawford, albo przybylskiej, i tej -- urbanskiej

\"Bezpodstawna zazdrosc jest nie zdrowa droga autorko\" to Twoej slowa Komiczny. Gdzie Ty tu zazdrosc widzisz ?

Gość Carolineeeee
pociesz sie, ze masz downa,a to juz nie twoja wina ahahahahaha

>> Kobieta powinna mieć wyrzeżbione łydki, jędrne pośladki Wyrzeźbione to nie znaczy uda jak kloce z pociętej sosny, a dupa jak szafa trzydrzwiowa :o

Gość ddadad
Nie płacz, tylko wex sie w garść. Twój facet zachował siepo chamsku, bo co innego powiedziec "bardzo ładna z niej kobitka", a co innego powiedzieć , że TAKA (zwłaszcza ze z typu całkiem inna niz ty) zawsze mu sie marzyła. Ale nie maż się jak pieciolatka, tylko za parę dni, jak bedziecie ogladac jakis film albo będziecie na spacerze, ogladnij sie za jakims facetem i powiedz swojemu chłopakowi "grrrrrrrr, bossssski, zawsze o takim marzyłam".

karolina mozemy gdybac :) która ładniejsza:D Tylko zastanow sie dlaczego Gardias wygrywa w rankingach od samego poczatku programu ? Czyz by z powodu swojego , nazwijmy to " nie dopracowanego tańca " ?

A ten osobnik... to albo 1) troglodyta co sie nad slowami nie zastanawia 2) zlosliwiec ktory lubi sprawiac osobom blikim przykrosc :P nie wiem co lepsze... moze komicznego zapytajcie on taki wygadany i znowu pierdolnie jakas glupote.

Gość ddadad
sorry, mężowi

Gość Carolineeeee
daje dupy a ty gardias jestes, czy co ??? zreszta narod polski to banda pajacow kicz, doda, rutowicz, jacykow, komercha, cerekwicka, feel, komedia romantyczne, wisniewski jakie gusta takie rankingi i zwyciescy Koleżanko....

Gość zsnsdn
Szambelan - skad te wulgaryzmy? Nie umiesz przyjac do wiadomosci, ze ktos moze miec inne zdanie niz Ty??? To, ze Tobie sie podoba, nie znaczy, ze inni tez z tego powodu musza sie nia zachwycac. Dla mnie jest nijaka, ma meska fryzure i kosciste ramiona. Jest mnostwo atrakcyjnych kobiet, np: ta co miala najmniej punktow wczoraj, niestety nie przytocze jej imienia, bo nie pamietam;), piekna jest moim zdaniem Demi Moore (nawet gdy jest obcieta na faceta), Cindy Craford, Catherine Zeta Jones, Petra Nemcova, a Gardias jest naprawde wyjatkowo przecietnej urody.

Gość Carolineeeee
dokładnie

Karolina wybacz :D ale "pania" Rutowicz nie porównuj do polskich komedi romantycznych bo w porownaniu z nia to majstersztyki kinowe ;)

szubrawiec a nie nie lepiej napisac ze : pomyliłes nicki ;) tak by było prosciej :D przynajmniej bys twarz zachował :P

Gość ggfdg
pochodzi z mojego miasta może i wygląd ma ale opinię w mieście nieciekawą wśród mieżczyzn, a ty zmień faceta bo ten którego masz to kutas

Po co ta dyskusja? Mój były mąż był zazdrosny o B.Pitta ,targał jego foty,jak ogladaliśmy film z udziałem Pitta to patrzył na moje reakcje zamiast na ekran:O to chore i głupie :P zasmucona 30stolatka---Twojego męża ona pewnie by nie chciała wiec z Tobą zostanie na wieki:O

Gość a mojemu sie srednio podoba
mowil ze jest ladna ale bez rewelacji, chudzina bez piersi i z plaskim tylkiem. Za to bardzo podoba mu sie ta Blanka :D