Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baranicaaa

CZY JEST TU JAKAS RYBKA ????

Polecane posty

Gość baranicaaa

Jest tu jakas Rybka?Chodzi mi oczywiscie o znak zodiaku,hehe ;p.Najlepiej,jesli bylby to Pan :) Mam kilka pytan.

Gość jest
szczur :D

Gość oj panowie rybki
to ciezki orzech do zgryzienia :(

Gość baranicaaa
No wlasnie :( Sama z takim jestem i chcialam zadac kilka pytan rybka,ewentualnie komus,kto ma z nimi doczynienia.A mianowicie-czy wy naprawde kochacie?Ciagle sie nad tym zastanawiam,3 lata razem ,a ja ciaagle mam jakies,,ale'' ;/

Gość byłam z facetem-rybką
i choć wcześniej nie zwracałam specjalnej uwagi na znaki zodiaku, to teraz trzy razy się zastanowię, zanim z kimś takim się zwiążę. Pan-Rybka nie chciał się deklarować i...zdradzał. A kiedy ja wkurzona zakończyłam znajomość-wciąż dzwonił i pisał. Chciał się "przyjaźnić". Zrezygnował dopiero po dwóch latach. Zachowywał się jakby chciał "zjeść ciastko i mieć ciastko", czyli być z kimś, mieć poczucie bezpieczenstwa, miec się komu wygadać itd, ale jednocześnie żyć jak wolny człowiek:-(

Gość 1003
ja jestem rybką ale jestek kobietą...mój tata tez jest rybką ale jest zupełnie inny niz ja tzn.mamy zupełnie inne charaktery...

Gość baranicaaa
To jaki jest Twoj tata?Przepraszam,ze zadaje takie pytanie,nie musisz odpowiadac.Kocha mame?Nie zdradza?Jest czuly???

Gość baranicaaa
Prawie robi roznice,hehehe ;p Kurcze,chodzi mi dokladnie o rybki z konca lutego,a jeszcze najlepiej cos kolo 25 hehe ;p

Gość 1003
mój tata jest kochającym mężem...nigdy nie zdradził mojej mamy...ogólnie jest dobrym człowiekiem...niekonfliktowym...mam nadzieje że pomogłam :P

Gość Haaa
Jakie masz pytanie ? :) może pomoge