Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katty223

Kto chce wyglądać jak Doda?

Polecane posty

Gość Katty223
Czy ja wiem czy tak pieknie wyglądała :/...jak jakiś wieśniak raczej w tej obroży i w tym brzydkiem berecie, wtedy jeszcze nie miała stylistów i musiała się zdać na własny gust i raczej jej to nie wychodziło, ale teraz jest pieknie :)

Gość Katty223
zdecydowanie lepsza po metamorfozie :)

Gość Katty223
No raczej nie gówno prawda tylko PRAWDA!!!!

Gość zależy dla kogo prawda
wg mnie Doda NIGDY nie była i nie jest ładna,owszem jest zrobiona ale każda z nas by była tak zrobiona mając tyle kasy co ona...

Gość kattty i tak nikogo
nie przekonasz ,chcesz miec kacze nogi ,tułow jak tranwestyta z doklejonymi melonami twoja brocha,znajdz podrzednego pilkarzyne niech ci da kase na operacje omg jakie laski sa puste ,iq dody juz masz :) wiec do dziela

Gość Katty223
Dla Ciebie mogę być pusta, mało mnie to obchodzi a Ty jestes nadzwyczajnie zazdrosna o wygląd Dody, marzysz o tym , zeby wygladac jak ona, tylko nigdy tak nie bedzie wiec okłamujesz samą siębie ha :)....i iq to ty nawet dody nie masz...raczej mniej niz zero, jezeli uwazasz ze obrazanie osob ktorych nie znasz jest wlasciwe :/

Gość Katty223
omg bułahaha

Gość Katty223
Zależy dla kogo prawda - doda nie była ładna, ale już jest

Gość llliiiiii
doda jest sztuczna i pusta i nie ma zajebistego głosu ma jakis ale napewno nie jest najlepsza, i wy tez jestescie pustakini ze sie nia zachwycacie, piekno jest tylko naturalne a nie uzyskane na łozku operacyjnym

Gość Katty223
liiiii pustakiem jest ten kto tak mysli o innych. Umiesz czytać? To spróbuj jeszcze raz, może za drugim podejściem dowiesz się jaki jest cel tematu, nie chodzi nam o to zeby się wyzywać nawzajem, a podebatowac o wygladzie Dody. Jezeli to Cię nie interesuje lub masz tu wypisywać jakies zbędne komentarze to się nie udzielaj w tym temacie. Zegnam.

Gość Katty223
!!!!

Gość Katty223
...

Gość moje zdanie moje zdanie
Moim zdaniem to ona bardzo zbrzydła

Gość Katty223
Tak myslisz moje zdanie? No bo coraz starsza sie robi czasu sie nie zatrzyma hehe ale tak na powaznie to jest ladna ale moze to stracici jezeli bedzie robila operacje plastyczne

Gość Katty223
}i{

Gość Katty223
}i{

Gość Katty223
nikt nie lubi dody i nie chce wygladac jak ona, nie wierze...

Gość Katty223
??? dziwne

Gość katty223
A ja bym chciała wyglądać jak ona co z tego ze jest sztuczna ale jest piekna i watpie w to ze ktos by nie chcial wygladac jak ona chyba ze ma inny styl, ale jak dla mnie ona jest super i genialnie wygląda, ma zaje*** figurę, super włosy i sliczna buzke no i kupe kasy czego tu chcec wiecej ahhh

nie lubie dody...jest sztuczna, ale jedno musze jej przynac...wbrew pozorom jest inteligentna i potrafi idealnie manipulowac mediami...i dzieki temu tak dlugo potrafi przetrwac na rynku...kobitka wie co robi...

Gość kotka222
ja bym chciala wygladac jak eva longoria jest sliczna

Gość katty223
Jest inteligentna ale przecietnie jak kazdy, raczej ma mega inteligentną menadzerkę, która mówi jej jak ma się ubierac, co ma mówić, przeciez gdyby była taka az tak madra nie miałaby takiej osoby przy boku, ale wyglad ma nieziemski...jest poprostu sliczna...

Gość katty223
.....

Gość marta a a a
W życiu nie chciałabym wyglądać jak doda :o Nie dość że jest brzydka to jeszcze ubiera się jak dziwka, w dodatku jest głupia. Ona ma styl? hahaha :D Jej "styl" idealnie pasuje do dziwek w burdelach. Twarz ma okropną a ty katty nie próbuj komuś wmawiać że chce wyglądać jak doda mimo że ktoś mówi że ona jest brzydka bo doda podoba się tylko głupim nastolatkom a jak chcesz wyglądać jak ona to zrób sobie operację i zacznij ubierać jak dziwka.

Gość marta a a a
a i nie zazdroszczę jej wyglądu bo wyglądam 100 razy lepiej niż ona. Co z tego ze ma kase jak nie ma klasy :D

Gość katty223
Marta a a w twojej wypowiedzi czuć tyle złości, zazdrości i zawiście wiec nie probuj sie oszukiwać bo pewnie snisz po nocach o wygladzie dody i przyznaj się do tego jezeli masz na tyle odwagi...gdyby doda ci byla obojętna to bys miala ją głęboko w du*** a tak widac ze strasznie sie denerwujesz i jej zazdroscisz...a jej styl napewno nie jest podobny do stylu dziw***, panie lekkich obyczajów nie stac by bylo raczej na takie markowe i ekskluzywne ubrania, wiec sie dobrze zastanów dziewcze młode za nim coś napiszesz bo z tego co tutaj chcaialas przekazacwynika iz jestes bardzo zazdrosna i watpie ze jestes ladniejsza od dody gdyby tak bylo nie musialabys sie tym chwalic na kafeterii, wogole bys sie sama nie zachwalała poczekaj az ktos cie pochwali, poza tym na necie to sobie siebie mozna zaje**** opisywac tym bardziej jak ma się duza fantazje! Tak jak ty!

Gość katty223
:)

Gość katty223
Sexy flexy jolly ty z niewielu to przyznajesz bravo :) i masz racje :) widocznie wiesz co to piekno :)

Gość Klaudkaa
ja chociaż nie jestem już nastolatką uważam , że doda mimo tego, że jest sztuczna jest bardzo ładna