Gość zaszalałeś Jarosław Napisano Marzec 23, 2009 chyba od razu 3 kebaby wpierdzieliłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekati Napisano Marzec 23, 2009 7 tys Euro.. zapłaciłam zaliczkę za samochód... za miesiąc będę mknąć po ulicach nowiutką Hondą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aska1234567 0 Napisano Marzec 23, 2009 no jania ty sie lepiej z domu nie ruszaj hehehe.przypomina mi sie moj rodzinny dom jak mama wychodzila na zakupy gdy wracala to mowila.kurcze jakie to wszystko drogie tu bylam ,tam bylam i 8stowek nie mam.a mina taty zawsze byla ta sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Marzec 23, 2009 Jania Odbklokowali Cie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuuziaaa Napisano Marzec 23, 2009 dzis 2,28 euro -kupilam 2 paczki ciastek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kredyt czynsz za firme i Napisano Marzec 23, 2009 mieszkanie, energia , ogrzewanie, telefon, spałaciłam karte, paczka fajek, 1, 5 kg poledwicy, sałata, paliwo razem 8192 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Marzec 23, 2009 ja 1,50 za paczka, 1,90 za bulke na cieplo z roznymi pierdolami w srodku i 3,70 za sok z hortexu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truje sobie ot tak dla zabawy Napisano Marzec 23, 2009 25 zł na dwie duże butle napojów gazowanych, 5 pączków i paczkę papierosów :) Jania to jest duży czynsz? A gdzie Ty mieszkasz? Ja płacę 750 zł:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszyw nie podszyty 0 Napisano Marzec 23, 2009 tysiącpięćset sto dziewięćset....co cie to obchodzi:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sachmet 0 Napisano Marzec 23, 2009 13 zl na chomika to duzo????? a w ogóle, gdybyś nie kupowała mięsa, to mniej byś wydała. I mniej zwierząt, by przez Ciebie zabito. Jania, pamiętaj, NIE ZABIJAJ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta*30 Napisano Marzec 23, 2009 rata 123,14 zł abonament za tv n 65 zł ,alba do komuni 35 zł ,spinki 6 zł pieczywo 10 zł,zakupy w sklepie 13 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghghhggh Napisano Marzec 23, 2009 Ja dzisiaj zapłaciłam w sumie 30 zł - kiosk i spożywczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 23, 2009 Miła brzydulo, odblokowali mnie, choć nie poszło to łatwo :o Mod_K to jakiś bardzo uparty, groźny czlowiek :O Wymęczył mnie, przez 4 doby nie mogłam pisać, myślałam, że zwariuję z nudów :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 23, 2009 Ktos sie pytał, gdzie mieszkam :) Obecnie w Ełku, to malutka mieścina, ale nie wioska :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hefryk trąbolek bąbolek 0 Napisano Marzec 23, 2009 430zł.w tescu 123zł.w castoramie.290zł.cały bak benzynki.H&M 60zł.mc donald 45zł.90zł.buciki dla syna.70 zł.w bieliżnianym. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truje sobie ot tak dla zabawy Napisano Marzec 23, 2009 Pytałam bo dziwiłam się że mówisz że Twój czynsz wysoki. Moze faktycznie wysoki jak na Ełk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poliaaaaaaaaaaaaaaaaana Napisano Marzec 23, 2009 zobaczcie, ci co placa w euro, gloduja, traca po 2E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rjsaj Napisano Marzec 23, 2009 ja wydałam dziś 2 008 zł :P wyląda ta suma jak zeszły rok:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikokikokikokiko Napisano Marzec 23, 2009 A ja nic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 200 zł na prostytutkę Napisano Marzec 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 200 zł na prostytutkę Napisano Marzec 23, 2009 ale zostało w rodzinie bo siostra te pieniądze zarobiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pindilindi 0 Napisano Marzec 23, 2009 A ja nie napisze bo po co mam sie denerwoawac:O Strasznie duzo wydaje na jedzenie a w sumie nie jemy zadnych rarytasow:(Mam na jedzenie (5 osob)miesiecznie 2,5 tys zl a i tak pare dni przed koncem miesiaca maz "doklada" z oszczednosci....Kurcze,chyba pora naprawde zacisnac pasa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość felicjanka Napisano Marzec 23, 2009 mhm ja jakies 9- 10 funtow, kupilam tak: chleb slonecznikowy, serek wiejski, ser wedzony, ser bialy, 0,5 kg salami.... mialam isc po buty ale to dopiero zrobie sobie prezent jak schudne 2 kg, narazie sie nie zapowiada bo wlasnie zjadlam kanapke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to dobrze Jarek że Napisano Marzec 23, 2009 nie jadłes dziś kebaba, bo dosc okrągły jesteś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to dobrze Jarek że Napisano Marzec 23, 2009 tylko czekac aż założysz temat na dietach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość felicjanka Napisano Marzec 23, 2009 a co wy tacy rozdraznieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koń trojański iV Napisano Marzec 23, 2009 Jarek - to aż tyle kosztuje wazelina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala2 Napisano Marzec 23, 2009 6zł gazetai pół chleba,ubrania i obuwie kupuje jak jest po sezonie lub likwidują sklepy są fajne ceny,staram się nie zaopatrywać w niepotrzebne rzeczy ,choć niekiedy mam opory,generalnie kasa jest po to żeby wydawać,a sklepów jest wszędzie pełłłnnnooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szminka_87 0 Napisano Marzec 23, 2009 a ja! Bilet z Przemkowa do Zielonej-16 zł:( Podpaski-5zł:) dwa banany-1,58:)) czekolada w Lidlu-2,49:))) a allegro nie wliczam-jutro przeleję kasę to będzie na jutrzejszy rachunek;) he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szminka_87 0 Napisano Marzec 23, 2009 do jarek_84-zboczeńcu! zawsze kupowałam 5 bananów-na cały tydzień, bo rano zanim biegam to jem banana-dodaje siły:P ...ale teraz są za drogie:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach